Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ariadna cum dai tu fieru? ca io il dau fix la mijloc, la doua ore de la ultima masa si mai trec cel putin doua ore pana la urmatoarea, tot ca sa nu vomite. Mie mi'a varsat de doua ori de cind cu fierul da a fost hranita de mama. Ca a vrut musai sa vada daca mananca banana, iar la purci banana e cah. Pe de alta parte si noi regurgitam, adica ea. Merge anti'vomitat, sa ii dai cite foarte putin si la 20-30 secunde interval. Io la masa n'o las mai mult de 20 min, recomandare de la doftor. Cit mananca bine cit nu sa fie sanatoasa. La urmatoarea alimentare poate mananca. Uneori tine, alteori ba. Spune cu fierul ala?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Plus alta chestie: porcu' icnea dupa prima lingurita. Un timp am crezut ca nu vrea sa manance ca nu ii e foame. Fals! Nu ii placea domne. Ca de cind nu mai bag borcanule la frigider, scot repede citeva borcane si le iau prin incercari. Sa stii ca functioneaza, ii place gustul magiunos ieftin. Gusturi de kkt

Duminica i'am facut de 5 ori piureuri, de 6 ori de fapt. Legumele cu carne de 3 ori. A mancat doar o data. Nu ii place carnea la borcan. Vrea doar piept de pui. Nu ii place curcanul pulpa. Numa' pui piept.

Io zic sa nu te lasi. Mai functioneaza sa o hraneasca altcineva daca ai pe cine sa lasi in loc. Ca noi cred ca le transmitem si stresul nostru.

le: eu am o teorie, cupilu' meu are grupa 0, deci in mare carnivora. Si se pare ca asa e, ii place carnita, mancarea in general. Nu piureuri lesinate de legume sau de fructe.

pupici

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am citit in maaare diagonala ca ati luat-o la galop frateee...

Ariadna imi pare rau ca nu papa fata!

Alex la 8 luni nu mai manca decat dulcele...cereale si fructe, carnea cu legume nici sa le vada. Si manca si putin...

Am fost la dr. Stanciu si m-a pus sa-i fac analize, ce credeti ca avea...giardia!!! de unde frateee??? cica si de la robinet cand ii spal marul

David legumele le papa numai cu o lingura de cereale - orez. Nu am ce sa-i fac, ii dau asa...papa si 200g.

dana81 nu am mai scirs din lipsa de timp, m-am bagat si la un concurs pe b e b e m a g i a si imi ia timp sa returnez voturi
In plus copiii raciti, treburi gospodaresti...

Ma iertati fetele cu stresatul pe mess (cu stelutele)

Maine zi de gatit, duminica poate serbez ziua lui Alex care e luni...rufe un teanc de calcat ma asteapta, asa ca timp ioc

Mi-a fost dor de voi, 1000 si cate o pentru fiecare!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka partea tare e ca ginecolog vroiam sa ma fac acu s-au schimbat prioritatile si nu mai am chef de garzi plus ca nu mai am nici sangele rece pe care il aveam odata si mi-e frica sa imi asum neste responsabilitati...inca nu m-am decis spre ce ma reorientez

xeno m-am gandit si eu da' totusi inca curge. deci am o saptamana decand ma scurg maroniu si folosesc doar zilnice...da' nici la dr nu ma duc i-am zis ca ne videm la urmatoare sarcina ups...poate ar trebui sa ma duc?!

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maitreyi suna bineee!!!!maroniu e bine!!rosu e cm!!!

Maria mananca tare prost: mai nou nu mai papa fructe,legume si musai cu piept de pui in ele..vb de 200gr!!!moamaa ,pai Maria nu baloteaza nici 100g!!!deci tre sa ma bag pe ingrashat aschia ca nu se mai poate,iar arata ca o dunga!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Iubitele, aceleasi intrebari mi le-am pus si eu. Nu am gasit inca raspuns. Tocmai am avut scandal la ultima sticla de lapte. Urla ca din gura de sarpe. Nu mai pot

Multumim frumos celor care ne-au votat! si celor care nu ne-au votat din diferite motive aia e...nu suntem placute de toate lumili...

Va pup dulce si ma duc sa ma ascund sub vreo piatra ceva sau sa ma dau cu capu' de pereti...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara!
Am citit si eu dar nu am retitnut mare lucruVarsta
Am vazut poze cu ALLEGRA o frumoasa.
ANKA multumin ptr surpriza!
TECKY si Alex al meu tot TA-Ta zice doar cand vrea ceva zice si ma ma
SERENITY si Alex e iritat pe burtica dar cred ca e de la pampers,ii dau cu crema ptr funduletz.Dar trece greu daca are mereu pampers
Cu papica nu avem probleme mananca tot ce ii dau mai rau e ca nu a inceput sa se tarasca prin toata casaIeri a dat ocolul sufrageriei si s-a oprit la firele de la tv,calc etc.Firele sunt prinse cu niste cuisoare speciale dar intru-un loc erau prinse cu banda aveziva
Ce a facut dragutzu meu a dezlipit banda aia si a mancat-oS-a inecat dar a trecut,eu normal eram disperata ca nu stiam ce inghitise,am descoperit azi,
Pun poze pe picasa sa vedetzi ce prostioare face deja!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ella bine ca ati gasit banda adeziva...noi am avut un pansament luna trecuta la degetel de la analize si nici in ziua de azi nu l-am gasit la noi toata sufrageria e blina de perne care acopra prizele. cand o lasam singura si noi mergem la tigara in bucatarie sotul meu scoate siguranta de la panou

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

CM si fertilitate si eu stiam ca si Anka, cu ziua 14-a, noi asa am calculat si a fost ok pana acuma. Ma bucur ca am adus vorba, ca vad ca nu e chiar asa batut in cuie, macar sa fiu mai atenta...

Totusi, era alarma falsa cu greata, ca si la maica-mea i s-a facut rau. Deci rechinul ramane o experienta unica in viata, vorba aia, macar nu mor proasta...

Ariadna sper sa-i dai de cap cumva situatiei!

Flo multa putere si sanatate si voua!!

Xena cat a slabit Maria? In poze arata bine, nu pare slaba...

Apropo de mancat tot felul de prostii...a mea a mancat hartia de pe sticla de vigantol si de pe alte asemenea sticlute Le ia la molfait cat o schimb, da nu m-am gandit ca rade hartia de pe sticla...am vazut ca are o bucatica in gura, si i-am scos-o. Ce tantalaie sunt!!!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Fiindca deja e trecut de 12 noaptea si suntem in 21:

OOKA, LA MULTI SI FERICITI ANI, ALATURI DE MICUTA SOFIA SI DE SOTUL TAU!SA FII IUBITA SI SA AI NUMAI BUCURII!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput