Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multi ani Ooka ! Sanatate multa, sa te bucuri de poc si sotz, si toate visele sa ti se implineasca !

Io ma chinui sa recuperez din urma.

Irlandezo, tare fata si sper sa se rezolve cu mancatul si cu toate problemele.

Carmenela, felicitari again pentru mica regina perfecta ! Abia astept sa ne vedem.

Fetele, multumim frumos pentru voturi .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

uau...azi e distrabalare bio

la multi ani frumosi si buni ooka alaturi de familie! si de noi evident

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bai, ma duc la nani... Maine am de gatit si multe alte trebi, si io stau pe net .

Noapte buna!

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani sara, andrei si filip! sa fiti sanatosi piticlor

hai la nani fetili ca vini schimbu' 3 peste noi!

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

[purple]La multi ani Ooka!!![/purple] Toate cele bune!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am facut din nou turul de onoare cu voturile, ca am vazut ca-mi ramasesera puncte, si nu votasem ambele poze.
FLO, chiar vroiam sa te intreb, inafara de cele 5 stelute am vazut ca poti sa mai dai un ursulet, eu am tot dat si una si alta, dar practic votul e reprezentat de cele 5 stelute?Multa sanatate va doresc
MAITREY, eu zic sa-ti iei un test
DIA, eu nu mai am nici un medicament in cutie, toate le molfaie Alexandra.O data n-am fost pe faza si a inghitit si o bucatica de carton, dar a eliminat-o a doua ziAm tot zis sa nu-i mai dau, dar numai asa sta cumintica si pot si eu sa mai fac una alta
ELLA wow, banda adeziva, si eu care ma plangeam de o bucatica de carton, mama mia ce ma asteapta
ARIADNA, imi pare rau ca veti asa mari probleme cu papica, sper sa se rezolve cat mai curand
IRINUCA, felicitari pentru dintisori

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Aaa, uitasem sa-mi dau si eu cu parerea in ceea ce priveste perioada fertila.La mine dupa ani de zile de monitorizari ale ovulatiei(ecografice) perioada de fertilitate maxima s-a dovedit a fi intre a 11 si a 15-a zi a CM.Asadar nu-i o regula stricta, depinde de organismul fiecaruia.Eu am avut un CM din ala ceas, la 28 de zile.
Cu prezervativul si eu sunt anti, da anti rau de tot, ca nu mai vad unde-i placerea.Am incercat de vreo doua ori, nu ne-a placut, nici mie nici sotului asa ca pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

OOKA...

LA MULTI ANI!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Un vot va rugam la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

eu am vrut sa imi iau azi un test...poate maine mi-l iau mi-a venit asa un fel de menstra da' e maronie si f putina...adica eu folosesc de obicei allways de noapte, cam un pachet/ zi si acum folosesc zilnice ce-i asta?

-------

-------

-------

FA TESTUL!! Al meu a fost negativ, culmea, am fost si usurata si dezamagita. Ma gandeam cum naiba ii zic io lu' mama ca ii mai duc unu pe cap

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

FA TESTUL!! Al meu a fost negativ, culmea, am fost si usurata si dezamagita. Ma gandeam cum naiba ii zic io lu' mama ca ii mai duc unu pe cap

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei
[/quote]

Mergi la inceput