Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, stai asa! Ce sa caute dansii in trompe? Pana unde pot ei sa ajunga pana sa te speli?
Eu am ramas insarcinata "ceas" si cu Eliza si cu Erika, socotit ovulatia, treburi socoteli. Nu pot sa zic ca am facut febra musculara de 'prestat', si nici nu pot sa zic ca am nimerit ziua cu ovulatia, dar na, in rest n-am avut nici o surpriza, si n-am chef sa incep la treijcinci de ani, ca eu pe al treilea nu il fac!
Deci acuma eu ce fac?
Mentionez ca printre chestiile la care sunt contra, sunt contra prez-ului. Mi se pare metoda de contraceptie pentru pustani care il tin in torpedou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bai merci...noi suntem din categoria pustanilor eu nus unt de acord cu nicio alta metoda de contraceptie si cum ce sa caute in trompe?! da' cum te speli frate? e de ajuns unul mai voinic si cu tupeu. oricat te-ai spala tu fii convinsa ca muuulti deja au luat-o la deal si nu-i mai prinzi nici cu arcanu

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Bai frate trebuie cercetat si listat ce poa sa determine la copil lipsa poftei de mancare, ca sa nu zic si voma...
Pana acuma din ce am citit, toata lumea face totusi analize, si motivele rezultate par a fi: anemie, viermisori, infectie urinara, si inca o lista destul de lunga... Dar in toate cazurile astea lumea a facut analize.
Asa ca bre Ariadno - CUM SE POT FACE totusi niste analize la voi acolo? Ce naiba, sunt tampiti?? Daca te duci acolo si faci scandal si nu pleci pana nu recolteaza copilului niste sange, cheama politia sau prefera sa ii ia totusi niste sange?

Mergi la inceput

ariadno anla are dreptate...niste analize facura-ti cupilului?

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mmmmm...Nu?? Degeaba m-am dus la pediatru, am umblat prin spitale...cica e reflux. Da' reflux in care vomita tot ce are in stomac??? cica da...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

bai...de noi se zice ca suntem in estul salbatic da' totusi facem o analiza la cupil, ii dam un tratament, ceva...si la voi...in vestul...se pare mai salbatic, nu fac astia nic...tztztz. macar pt reflux v-a dat ceva?

-------

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Un antiacid, care a rezolvat cat de cat voma, dar nu rezolva refuzul mancarii...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Eu studiez. Ia uite cica www.produsenaturiste.ro/product_info.php/products_id/388" target="_blank">Sirop Pofta Buna de la Favisan

Mergi la inceput

eventualitatea de a veni scurt in tara pt niste analize ati luat-o in calcul? sau sa mergeti in uk...poate acolo se face ceva? zic si eu...nu da nici la clinicile private nu se face nic?

-------

-------

-------

Mergi la inceput

anka da cine stie daca poate fi dat si la sugar...

-------

-------

-------

Mergi la inceput