Pepenasi de iulie - august 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

carmenela e o dulce foc fi'ta!!!! e incredibil cat de bine arata operatia la asa scurt timp dupa! un mare de tot!
flo, dma sanatate multa!
turtu multam de pontul cu fardurile minerale ..acum merg sa comand oaresce samples
io am votat pe cine am vazut..nu tin cont de puncte..cand n-or mai fi..aleluia

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ooka vroiam sa-ti spun ca stiu si inteleg ceea ce simti cand vine vorba de papa lu' purci. Eu am jumatate de arsenal de jucarii langa mine, fac cascadorii, cant, o chem pe Sonia sa cante...ii dau mancare mai mult cu forta... M-am saturat, mi s-a acrit, nu mai sper ca vine si ziua aia in care copilul meu o sa manance...asta e de fapt jumatate de butoi... Laptele il papa 60-80 de ml treaza, apoi mai reusesc sa suplimentez in somn cu maxim inca pe atat, da' asta daca am noroc!! Urmaresc momentul oportun...nu mai devreme...nici mai tarziu...ce mai...e cosmar. In loc sa ma bucur de ea, stau ca vaca si mi-e groaza ca vine iar ora de papa...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Gata, facut sport (mai mult azi ca m-am porcit si am mancat rechin, a cumparat maica-mea si nu am vrut sa ratez momentul), am hranit mutza, care a mancat nesperat de bine. Acu am pasat-o la bunicul ca sa stau si eu putin.

Eu am momentan o stare ciudata de greata mai mult din gat decat din stomac...parca seamana cu cele de sarcina (I hope it's not the case, ca abia am fost la cm...). Calmati-ma...nu are cum sa fie sarcina nu, daca nu am folosit protectie in ultima zi de cm...???

Irinuca ma bucur ca mai scrii. Poate dai de retetele de papa pt. bebei scrise de fete, poate o sa-i placa Amaliei.

Flo imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori!! Sanatate multa!!

Ariadna imi pare rau ca te chinui asa cu papa!! Si Miruna a avut asa o perioada, dar de 3 zile si-a revenit brusc, si chiar deschide singura gura. Amazing!!! Si eu ii cant, si o chem pe maica-mea sa se strambe ca ii place tare fetei. Acu nu mai e nevoie. Sper sa ajungeti si voi ca noi cat de curand!! Aaa, si Miruna bea la o masa maxim 100 ml. de lapte. Da recupereaza noaptea... ca bea putin si des.

De Mitzy mai stiti ceva?? ca nu a scris de ceva vreme...

toata pepenimea!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dia una calda una rece...cu acre vrei sa incep? hai cu the cold one...la un ciclu regulat de 28 de zile plus o menstra care te tine 5 zile sa zicem, ultima zi de sangerare e fix in periaoada fertila and the hot one e ca simpromele de sarcina nu apar pana nu are loc nidatia. pana atunci se pot confunda cu spm. si una asa mai pe la mijloc...probabil ce simti tu e de la rechin

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

eu am vrut sa imi iau azi un test...poate maine mi-l iau mi-a venit asa un fel de menstra da' e maronie si f putina...adica eu folosesc de obicei allways de noapte, cam un pachet/ zi si acum folosesc zilnice ce-i asta?

-------

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2

-------

-------

Mergi la inceput

www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2320&e=activities&ctypecode=np&ccat=play_and_learn&cminAge=9&cmaxAge=12" target="_blank"> CUM SA MAI DISTRAM PITICII

maine o incerc pe aia cu cutia

-------

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

hai mai Ariadna, uffff ce rau e cu papa de bebe. Acu' sa fac si io pe 'parerista' parca asa se spune. Eu de cind ii dau fier (i'am facut in prealabil analizele si o iesit anemica) pare ca mananca mai bine sau peritol ca fetele spun ca functioneaza. Acu' stiu si eu, cel mai important e sa manance. Parerea mea este insa ca peritolul se preteaza daca bebeii is si agitati. Din ce am retinut si Ilinca si Erika aveau episoade de urlat si somn putin. La Julia nu am retinut sa te plingi ca e urlatoare sau nedormicioasa, ci doar nemancacioasa. Acu' vezi si tu, io una ma ofer sa'ti trimit peritol.

Dr mea, mi'a mai spus cind nu manca purci, pe la 3 luni, ca daca nu se lasa induplecata ii da ceva sa stimuleze ficatul ca sa ii faca pofta de mancare.

Sanatate si sa stii ca poti sa mai iesi din butoi si sa intri la loc cind iti pica bine, da' nici sa stai tot timpul acolo

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai Maitreyi - ia stai frate ca ma spariu! Cum adica ultima zi a ciclului e fix perioada fertila? Ovulatia nu se petrece cu 14 zile inainte de ciclu? Si deci, la un ciclu de 28 de zile, asta nu inseamna in a 14-a zi din prima zi de ciclu?
Apoi, mai stiam ca spermatozoizii traiesc acolo cateva zile, dar nu prea multe, eu stiam de 2-3, dar poate stiu prost. Si mai stiam ca ovulul mai e si ala fertilizabil 2-3 zile, dar poate si asta stiu prost...
Deci dupa calculul meu de o viata, ca eu mereu m-am 'protejat' cu calendarul - in afara de o perioada de sterilet dupa Eliza si una de pilule inainte de Eliza - asta s-ar enumera astfel:
1-5 ciclu
6-10/11 relax mama
14 - ovulatie
18/19 -28 - relax mama
Deci dupa capul meu, vreo 4 zile dupa ciclu si vreo 9 zile inainte de urmatorul, stiam ca e ok.
NU E???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Mai Maitreyi - ia stai frate ca ma spariu! Cum adica ultima zi a ciclului e fix perioada fertila? Ovulatia nu se petrece cu 14 zile inainte de ciclu? Si deci, la un ciclu de 28 de zile, asta nu inseamna in a 14-a zi din prima zi de ciclu?
Apoi, mai stiam ca spermatozoizii traiesc acolo cateva zile, dar nu prea multe, eu stiam de 2-3, dar poate stiu prost. Si mai stiam ca ovulul mai e si ala fertilizabil 2-3 zile, dar poate si asta stiu prost...
Deci dupa calculul meu de o viata, ca eu mereu m-am 'protejat' cu calendarul - in afara de o perioada de sterilet dupa Eliza si una de pilule inainte de Eliza - asta s-ar enumera astfel:
1-5 ciclu
6-10/11 relax mama
14 - ovulatie
18/19 -28 - relax mama
Deci dupa capul meu, vreo 4 zile dupa ciclu si vreo 9 zile inainte de urmatorul, stiam ca e ok.
NU E???

nu e cica spermatozoizii pot trai pana la 7 zile in trompe si nici ovulatia aia nu e ceas eu am ramas, dupa cum spuneam, cu o zi inainte sa vina, vara-mea la fel, iar eu am venit prin doo prezuri plus cu 5 zile inainte de menstra lu' mama adicatelea - daca e sa vina vine! aaa...iar cand a ramas mama cu sor-mea la 40 de ani, avea trompele legate

-------

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ooka vine mama inarmata cu peritol, multumesc de oferta ,la ora asta crede-ma ca incerc orice. Fier i-am dat nici o schimbare. De fapt, ba da, in rau. A inceput sa vomite si de-atunci asa ma tine. Vomita, o data, de doua ori pe zi... Vomita mult mai des, s-a linistit cu antiacid. Asa ca...io una asa am dus-o de cand s-a terminat cu tzitzi...cat am alaptat a mai fost cum a mai fost...dar dupa.... In butoi sunt definitiv din pacate si nu vad lumina de la capatul tunelului...vine mama...poate ma odihnesc...asta daca reusesc sa n-o musc de gat!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
Un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">Sonia si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput