Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - AM SI VAZUT POZE MUMOASE DE LA SANIUS! URSULETUL INFOFOLIT!Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
uaaau..ce rapida ai fost...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
danangie spune:
Buna dimineata fetelor,
ANCA multumesc din nou 
Deci, ca sa raman prima oara
mi-au trebuit 4 ani, dar rezulattul il stiti.....pe urma mi-au trebuit 5 luni sa raman a doua oara...si a venit pe lume nazdravanul de Alessio....acumm...dupa numai o luna de incercari sunt din nou
!!

. D-ne ajuta!
Va puuuuuppppppp
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Roxxy80 spune:
Te felicit inca o data!!!! Ma bucur ca suntem colege de Odisee. Vom petrece impreuna 40 de saptamani minunate si pe urma multi ani de scutece
.
| citat din mesajul lui danangie Buna dimineata fetelor, ANCA multumesc din nou ![]() Deci, ca sa raman prima oara mi-au trebuit 4 ani, dar rezulattul il stiti.....pe urma mi-au trebuit 5 luni sa raman a doua oara...si a venit pe lume nazdravanul de Alessio....acumm...dupa numai o luna de incercari sunt din nou !!![]() ![]() . D-ne ajuta!Va puuuuuppppppp .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
9+
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis am avut de treaba: - am votat si eu ce am prins pe la concurs...mai dau o raita curand; - am facut o tarta cu prune si caise; - MIHA mi-a dat de lucru cu o leapsa fii-mea a facut febra 38.1 aseara, fapt pt care am (n-am) dormit cu ea in pat...cauza: canin; Iar acum m-am rasfatat de dimi cu o cafea si o portire de ciocolata...de casa; RAMO - m-am distrat cu aventura..in cutia cu margarina! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
am notat reteta si cred ca fac si eu una azi ca de maine scarsdale scrie pe mine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
adra_bell spune:
Dana, felicitari!
Si Petro are niste poze foarte frumoase, dar nu are net. Fac eu lobby, pana revine![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Dana felicitari si aici ,ma bucur mult pentru tine si sper sa va prind din urma pe tine si pe Roxxi.
Neata 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Victo spune:
Dana, felicitari!!!!!!!!!!Asa de tare ma bucur pt tine!
Roxxy, tu cum te mai simti?
Anca..iti tin si tie pumnii.
ramonica, welcome back!
andreea, indat' ma uit si eu la pozele voastre.acu, de mai reusesc sa le si comentez..om vedea..
aa..hai ca n/au fost multe. I/a placut la piti? sau l/ati dat numa asa, pe panta lina? unde ati fost?
noi l/am dat ca lumea, pe panta ;) eu nu am mai carat si ap foto cu noi, ca sa ne putem da in liniste, fara grija lui.
nici noi nu mai consumam margarina de f multa vreme.nici la prajituri.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
danangie spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Te felicit inca o data!!!! Ma bucur ca suntem colege de Odisee. Vom petrece impreuna 40 de saptamani minunate si pe urma multi ani de scutece .Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 9+ |
Multumesc mult si sa te auda D-zeu!! Numai bine!!!
danangie spune:
ADRA_BELL multumesc mult
ANCA hai sa dea D-zeu! Te asteptam cu drag!!! Tu deja prestezi?? 
VICTO multumescccc!!
Fetelor, sunt atat de fericita, nu vreau sa par exagerata...dar sarcina asta a venit exact cand ma asteptam mai putin, intr.un moment foarte naspa al meu......ce mai.....d-zeu stie El ce face! Va pupppp si va doresc numai bineeee!!
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
am notat reteta si cred ca fac si eu una azi ca de maine scarsdale scrie pe mine anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
una, ce? tarta sau cioco?
DANA - FELICITARI! SARCINA USOARA!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

ALESSIO , 07.06.2008