Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)
Raspunsuri - Pagina 13
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Ei... si ca tot am chiulit multa vreme, ia sa recuperez eu si sa ma apuc sa umplu vreo pagina-doua, ca tot trebuie schimbat capitolul Sa va mai spun ce "poante" mai face Vlad: - se pune in genunchi langa pat si se apleca uitandu-se atent sub pat pana ce vede motanul si apoi se taraste pe burta ca sa ajunga la el sa... il traga cu putere de coada ;- ma indoapa ca pe curcan cu ce prinde de mancare prin bucatarie (cred ca se razbuna pt ca muuuulta vreme a fost in greva foamei si-l alergam prin casa cu mancarea. Si acum cred ca vrea sa-mi arate reversul medaliei: eu ii spun ca nu vreau si el mai abitir imi indeasa pe gat);- aprinde calculatorul de la Unitate si vazand ca nu se aprinde monitorul imediat, incearca sa caute butonul on/off din spate; - tot timpul a fost obinuit cu mine sa ma vada razand. In ultima vreme nu prea mi-a mai "ars" de ras... Ei, facea el ce facea parca numai sa-mi provoace hohote: ba se ascunde pur si simplu in spatele meu chicotind (dau sa ma intorc si se misca si el si se prapadeste de ras), ba pur si simplu vine si ma ia de gat si-si lipeste fata de gatul meu si moooor de ras atunci... ca scoate un sunet haios ca si cum ar toarce ca un motan |
Eu am pus banda adeziva peste butoane, este una mai netransparenta, ca toata ziua asta facea, inchidea-deschidea calculatorul sau sursa.
Dragul de Vlad, vezi cate iubire! Te si hraneste si te si distreaza

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ce draguuuuuuuuuuuut... te-ai topit ca gheata pe foc, nu???Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)... PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
am avut de treaba:
- am votat si eu ce am prins pe la concurs...mai dau o raita curand;
- am facut o tarta cu prune si caise;
- MIHA mi-a dat de lucru cu o leapsa
...
fii-mea a facut febra 38.1 aseara, fapt pt care am (n-am) dormit cu ea in pat...cauza: canin;
Iar acum m-am rasfatat de dimi cu o cafea si o portire de ciocolata...de casa;
RAMO - m-am distrat cu aventura..in cutia cu margarina!![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
hai ca m-a ajutat Alessia sa imi amintesc ce chestii mai face ea: mai, asta vine sa ne miroasa picioarele, dar parca vrea sa le pupe si rade in hohote...mai si zice pute-pute(asa faceam noi cu piciorusele ei inainte, cand o schimbam)...ce e mai rau, ca atunci cand o apuca face asa oricui e la noi![]()
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
Observ ca mai multe mamici de bulgarasi citesc din umbra si poate gasesc timp zilele astea sa ne mai spuna ce mai fac minunile lor:
Crisstintibun despre Amalia
Rxandra, care a promis mai demult ca revine cu poze cu frumoasa si ondulata Eva, precum si cu gemenii. Raluca Popescu, nasa Evei mele, mai are o luna si naste
Anca_a care avea niste poze superbe, cu o lumina speciala
S-au dat la fund: Cristina cuscra, Mihuta, Alina si Amy
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui ellis hai ca m-a ajutat Alessia sa imi amintesc ce chestii mai face ea: mai, asta vine sa ne miroasa picioarele, dar parca vrea sa le pupe si rade in hohote...mai si zice pute-pute(asa faceam noi cu piciorusele ei inainte, cand o schimbam)...ce e mai rau, ca atunci cand o apuca face asa oricui e la noi Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Si noi, si noi, avem jocul cu "piciorusele mirositoare", cand ii schimbam scutecul
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis hai ca m-a ajutat Alessia sa imi amintesc ce chestii mai face ea: mai, asta vine sa ne miroasa picioarele, dar parca vrea sa le pupe si rade in hohote...mai si zice pute-pute(asa faceam noi cu piciorusele ei inainte, cand o schimbam)...ce e mai rau, ca atunci cand o apuca face asa oricui e la noi Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
super tare... mai, copiii astia is ceva... mori nu alta...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Neata neata!![]()
ce fac fetele? nu servesc DC-ul duminica?![]()
noi mergem astazi la zapada, sper sa fie suficienta pt sanius...
va pun imediat cateva poze de ieri...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Si noi, si noi, avem jocul cu "piciorusele mirositoare", cand ii schimbam scutecul adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
sa vezi cand se va juca ea cu voi asa! sau cu altii!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
ANDREEA - AM SI VAZUT POZE MUMOASE DE LA SANIUS!
URSULETUL INFOFOLIT!
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE

;
cu ce prinde de mancare prin bucatarie (cred ca se razbuna pt ca muuuulta vreme a fost in greva foamei si-l alergam prin casa cu mancarea. Si acum cred ca vrea sa-mi arate reversul medaliei: eu ii spun ca nu vreau si el mai abitir imi indeasa pe gat);
si vazand ca nu se aprinde monitorul imediat, incearca sa caute butonul on/off din spate;
te-ai topit ca gheata pe foc, nu???