Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)
Raspunsuri - Pagina 12
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Usor de facut este si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/5912/Prajitura-turnata-cu-mere-sau-branza/" target="_blank">prajitura turnata cu mere sau branza. |

Salutare! Am aparut si eu la orizont... sper sa nu mai chiulesc ca-n ultima vreme
Miha,
multam de reteta: taman praji asta mananc acum, la miez de noapte! (Numai eu am devorat vreo 10 Intr-adevar se face foarte rapid: in maxim 5 min e in cuptor!
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui Ank83 acum cateva minute nu il mai auzeam pe raul in camera lui jucanduse... si cand ma duc sa vad ce face... el se bagase in patut la nani .... Acuma il iarta mama ca o duce la faliment cu papica |
si eu care ma asteptam sa zici ca facuse vreo pozna de era asa liniste!
Ca de exemplu eu, ultima data cand am auzit liniste perfecta in camera l-am gasit pe-al meu cu mainile pana-n cot in cutia cu Rama/Becel (nu ma stiu ce-o fi fost, da' promit sa argumentez curand cu poze) si avea margarina si-n par si-n urechi, nu mai zic pe fata!!! Aaa, si dupa ce ca nu era de-ajuns, cand m-a vazut socata in pragul usii, isi stergea galant mainile de covor cat de bine putea el!!
ram0nica spune:
Ei... si ca tot am chiulit multa vreme, ia sa recuperez eu si sa ma apuc sa umplu vreo pagina-doua, ca tot trebuie schimbat capitolul ![]()
Sa va mai spun ce "poante" mai face Vlad:
- se pune in genunchi langa pat si se apleca uitandu-se atent sub pat pana ce vede motanul si apoi se taraste pe burta ca sa ajunga la el sa... il traga cu putere de coada
;
- ma indoapa ca pe curcan
cu ce prinde de mancare prin bucatarie (cred ca se razbuna pt ca muuuulta vreme a fost in greva foamei si-l alergam prin casa cu mancarea. Si acum cred ca vrea sa-mi arate reversul medaliei: eu ii spun ca nu vreau si el mai abitir imi indeasa pe gat);
- aprinde calculatorul de la Unitate
si vazand ca nu se aprinde monitorul imediat, incearca sa caute butonul on/off din spate;
- tot timpul a fost obinuit cu mine sa ma vada razand. In ultima vreme nu prea mi-a mai "ars" de ras... Ei, facea el ce facea parca numai sa-mi provoace hohote: ba se ascunde pur si simplu in spatele meu chicotind (dau sa ma intorc si se misca si el si se prapadeste de ras), ba pur si simplu vine si ma ia de gat si-si lipeste fata de gatul meu si moooor de ras atunci... ca scoate un sunet haios ca si cum ar toarce ca un motan ![]()
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Ei... si ca tot am chiulit multa vreme, ia sa recuperez eu si sa ma apuc sa umplu vreo pagina-doua, ca tot trebuie schimbat capitolul |
Hi-hi-hi! Ziceam ca trebuie schimbat capitolul pt ca vedeam pag "21" in loc de "12". E clar ca nu mai vad bine si tre' sa merg la
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ram0nica
multam de reteta: taman praji asta mananc acum, la miez de noapte! (Numai eu am devorat vreo 10 |
Ce ma bucur ca-ti place! 
Bine ai revenit!

Pentru azi la desert am avut salam de biscuiti
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ram0nica Aaa, si dupa ce ca nu era de-ajuns, cand m-a vazut socata in pragul usii, isi stergea galant mainile de covor cat de bine putea el! |
Super tare!

Noi radem,dar tie numa de ras nu cred ca ti-a ars in acele momente.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Noi am facut 8 kile. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Votat!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu am "Easy Video Splitter"...Vrei sa ti-l trimit? Cum? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Windows Movie Maker. Programe de tot felul eu iau si de pe Softpedia
adra_bell si
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
adra_bell spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Le-am votat pe amandoua! Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Multumesc mult, stii tu de ce

adra_bell si
jucarii cautam copii
adra_bell spune:
citat din mesajul lui ram0nica
si eu care ma asteptam sa zici ca facuse vreo pozna de era asa liniste! Ca de exemplu eu, ultima data cand am auzit liniste perfecta in camera l-am gasit pe-al meu cu mainile pana-n cot in cutia cu Rama/Becel (nu ma stiu ce-o fi fost, da' promit sa argumentez curand cu poze) si avea margarina si-n par si-n urechi, nu mai zic pe fata!!! Aaa, si dupa ce ca nu era de-ajuns, cand m-a vazut socata in pragul usii, isi stergea galant mainile de covor cat de bine putea el!! |

Si, off-topic, eu am scos de cativa ani margarina din consumul familiei, e o mare bomba chimica, de altfel comercializarea ei este interzisa in State de vreo 2 ani
adra_bell si
jucarii cautam copii

Bea(08.11.2007)