Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
Helau! 
A intrebat cineva de mine?
Am venit...cu cafeluta de dupa amiaza si cu o gogoasa ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis - MIHA mi-a dat de lucru cu o leapsa |
Ti-am vazut tarta cu caise si prune ... Congelate? Si ciocolata...

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Si noi, si noi, avem jocul cu "piciorusele mirositoare", cand ii schimbam scutecul |
Noi ne jucam cu degetele la schimbat scutecul sau inainte de a intra in cada. "Ce are Amira aici?Degetzele frumushele iubitzele?"
Si la fel imi face si ea cand ma prinde desculta,vine sa-mi numere degetele:"do,do"...Ei ii ies numa doua de fiecare data.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Crisstintibun despre Amalia |
Daca nu vine ea sa spuna pot sa spun eu?
Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danangie acumm...dupa numai o luna de incercari sunt din nou !!![]() ![]() . D-ne ajuta! |
Felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! 
Miha si comorile
mariussimiuc spune:
Discutie azi la masa intre tati si Robert.
"De ce si-a lasat Mosul cizma la noi acasa?" (avem o cizmulita de la Craciun cu care se mai joaca Amira)
"A lasat-o,ca poate mai vine in timpul anului sa-ti mai lase cate un cadou mic mic,daca esti cuminte"
"Dar sunt cuminte" 
"Cum esti cuminte daca trebuie sa ma rog de tine sa mananci,trebuie sa ma rog sa dormi..."
"Dar nu te mai ruga si am rezolvat problema". 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
roxx spune:
Helau!
Ne mai tineti minte? V-a fost dor de noi?![]()
Am citit putin din urma, acum nu stiu cat am retinut.
BB, sa-ti fie de bine noul nasuc!
Ramonella, felicitari pt. umblareata.
Adra,
. Cred ca tre sa-ti dau un miel. Am impresia ca eu ti-am tot zis Andra
Va citesc pe blog.
Pupici, tunsulicei.
Miha, ce de bunatati ai tu acolo, pe blog. Voi incerca si eu cate ceva.![]()
Nu mai tin minte altceva
Despre noi...acum suntem singurei, a fost si tati acasa de sarbatori, a fost surpriza mare, nu ne asteptam. Acum sa vedem cand plecam si noi, ca tare-i greu asa, fara el. Si nici lui nu-i usor fara noi.
Am luat si motul lui Luca,in ianuarie, nu prea i-a convenit lui ca i se umbla la par, dar nasa a fost rapida si i l-a taiat repede. De pe tava a ales pixul, cartea si cheile de la masina.
Luca e un nazdravan si jumatate, toata ziua patruleaza prin casa, nu a mai ramas nimic neexplorat. Suntem tot cu tzitzi,noaptea de vreo 2-3 ori, insa la culcare avem un bibi cu lapte praf si de cateva zile i-am dat si dimineata. La inceput nu a vrut, se juca cu biberonul, nu l-am fortat si treptat l-a acceptat.
Multumesc lui D-zeu ca e sanatos, nu am avut probleme.
Acum sunt stresata de ROR, nu stiu daca sa-l facem sau nu.
Acum cateva zile l-am tuns, mi se pare ca arata mai mare si putin mai nazdravan.
Azi am iesit cu Luca putin afara si langa bloc, o tarla de caini s-a repezit la noi. Luca era la mine in brate, am inceput sa tip, el la fel, noroc de un nene care a inceput sa se dea la ei. Mi s-au inmuiat picioarele. Maine ma duc la primarie sa fac sesizare si sper sa se faca ceva in privinta lor.![]()
Victo spune:
Roxx, da sa stii ca e mare problema cu cainii astia vagbonzi.acuma o sa imi sara in cap iubitorii de animale, dar e chiar periculos ca nu iti poti lasa copilul sa plece de langa tine, cd vezi ditamai haita de caini, care stau acolo pt ca sunt oameni care ii hranesc, plus gunoaiele.
n-am nimic cu cei care cresc animale, da sa o faca in curtea lor, nu sa incurajeze "paza" blocului.
noi stam intr-un cartier nou, am pus grilaje la pubelele de gunoi, dar degeaba... nu sunt atatia locatari cati caini. de aceea eu nu ma pot plimba in zona blocului, plus ca e numa noroi.
Miha am incercat si eu tarta cu mere..dar cred ca e cam subtire aluatul sau tava prea intinsa. oi vedea cd se raceste.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Daca nu vine ea sa spuna pot sa spun eu? Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Da, da, da raportu'
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Discutie azi la masa intre tati si Robert. "De ce si-a lasat Mosul cizma la noi acasa?" (avem o cizmulita de la Craciun cu care se mai joaca Amira) "A lasat-o,ca poate mai vine in timpul anului sa-ti mai lase cate un cadou mic mic,daca esti cuminte" "Dar sunt cuminte" ![]() "Cum esti cuminte daca trebuie sa ma rog de tine sa mananci,trebuie sa ma rog sa dormi..." "Dar nu te mai ruga si am rezolvat problema". ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Mama, da' are o logica imbatabila! Va vad eu mai incolo, pe la adolescenta...
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

!!