Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx

Helau!
Ne mai tineti minte? V-a fost dor de noi?
_

Roxana si Luca Teodor (05.12.2007)

Da, bine ati revenit! Eu am tot intrebat de voi, daca nu am primit nici un raspuns, am crezut ca ati plecat la migdalati din nou
Citat:
Adra, . Cred ca tre sa-ti dau un miel. Am impresia ca eu ti-am tot zis Andra Va citesc pe blog.Pupici, tunsulicei.

_

Mi-as face crescatorie de miei, toata lumea are impresia ca ma cheama Andra, e doar un nick-name, inspirat din Tinker-bell, e drept
Citat:
Despre noi...acum suntem singurei, a fost si tati acasa de sarbatori, a fost surpriza mare, nu ne asteptam. Acum sa vedem cand plecam si noi, ca tare-i greu asa, fara el. Si nici lui nu-i usor fara noi.
Am luat si motul lui Luca,in ianuarie, nu prea i-a convenit lui ca i se umbla la par, dar nasa a fost rapida si i l-a taiat repede. De pe tava a ales pixul, cartea si cheile de la masina.

Luca e un nazdravan si jumatate, toata ziua patruleaza prin casa, nu a mai ramas nimic neexplorat. Suntem tot cu tzitzi,noaptea de vreo 2-3 ori, insa la culcare avem un bibi cu lapte praf si de cateva zile i-am dat si dimineata. La inceput nu a vrut, se juca cu biberonul, nu l-am fortat si treptat l-a acceptat.
Multumesc lui D-zeu ca e sanatos, nu am avut probleme.
Acum sunt stresata de ROR, nu stiu daca sa-l facem sau nu.
Acum cateva zile l-am tuns, mi se pare ca arata mai mare si putin mai nazdravan.

Azi am iesit cu Luca putin afara si langa bloc, o tarla de caini s-a repezit la noi. Luca era la mine in brate, am inceput sa tip, el la fel, noroc de un nene care a inceput sa se dea la ei. Mi s-au inmuiat picioarele. Maine ma duc la primarie sa fac sesizare si sper sa se faca ceva in privinta lor.

_

back, tunsuliciului.
Si Eva mai suge noaptea, in ultimul timp doar o data pe noapte, cateodata deloc. Eu nu vreau sa-i bag biberon, mi se pare ca scap de una si dau in alta. La canita, dar daca ii pun altceva decat apa in canita nu bea. Nici ceai, nici suc de fructe, nimic. Donsoara nu serveste decat lapte matern si apa.
Noi nu am facut ROR-ul inca, dar il facem. Si eu m-am intrebat foarte mult timp daca sa-l fac sau nu, pana la urma am vorbit cu o doctorita epidemiolog care e prietena cu nasa Evei si care m-a sfatuit sa-l fac. Daca te temi de ADHD si/sau autism, cica nu ar fi nici o legatura dovedita intre vaccin si una din aceste boli, dar tipa asta zicea ca nu e de joaca cu rujeola.
Si pe noi ne-au atacat niste caini, in port, acum vreo 2 saptamani, noroc ca eram cu tati, erau agresivi, afuristii, mie nu mi-e frica de caini, si ii tot bombardam cu pietroaie, dar ei nu se lasau defel, facusera cerc. L-am ginit pe sef si i-am trimis lui preferential pietroaiele si s-au carat. Dar ne-au tinut vreo 5 minute.

Va mai asteptam si cu poze si cu povesti despre Luca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
Miha, ce de bunatati ai tu acolo, pe blog. Voi incerca si eu cate ceva.

Multumesc Roxx!
Bine ati revenit!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo
Miha am incercat si eu tarta cu mere..dar cred ca e cam subtire aluatul sau tava prea intinsa. oi vedea cd se raceste.

Daca te uiti la poze ai sa vezi ca nici foile mele n-au iesit foarte groase. Chiar is curioasa de rezultat...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Mama, da' are o logica imbatabila! Va vad eu mai incolo, pe la adolescenta...

Nu ma rog decat sa-mi dea DD putere sa ajung pana acolo...Ma stoarce ca pe o lamaie copilul asta in fiecare zi...
Acum pe seara era intr-o agitatie continua,cum e si peste zi dealtfel,dar seara probabil ca si din cauza oboselii e obositor si enervant peste masura.
Dupa rugaminti sa se linisteasca si dupa sute de explicatii...se linisteste...1 minut. Dupa care o ia de la capat. Vai de capul meu!
Ii spun:"mai copile,iti spun ceva,iti intra pe-o ureche si iti iese pe cealalta"
"Si asta ce inseamna mami?Ca trebuie sa-mi astup urechea cu vata,ca bunica?"

Of of...mai mai...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui ellis

am avut de treaba:
- am votat si eu ce am prins pe la concurs...mai dau o raita curand;
- am facut o tarta cu prune si caise;
- MIHA mi-a dat de lucru cu o leapsa...
fii-mea a facut febra 38.1 aseara, fapt pt care am (n-am) dormit cu ea in pat...cauza: canin;

Iar acum m-am rasfatat de dimi cu o cafea si o portire de ciocolata...de casa;

RAMO - m-am distrat cu aventura..in cutia cu margarina!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

am notat reteta si cred ca fac si eu una azi ca de maine scarsdale scrie pe mine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

una, ce? tarta sau cioco?

DANA - FELICITARI! SARCINA USOARA!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

de ciocolata vb dar nu am mai facut si de azi sunt pe scarsdale asa ca baga MIlka sotul meu

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Discutie azi la masa intre tati si Robert.
"De ce si-a lasat Mosul cizma la noi acasa?" (avem o cizmulita de la Craciun cu care se mai joaca Amira)
"A lasat-o,ca poate mai vine in timpul anului sa-ti mai lase cate un cadou mic mic,daca esti cuminte"
"Dar sunt cuminte"
"Cum esti cuminte daca trebuie sa ma rog de tine sa mananci,trebuie sa ma rog sa dormi..."
"Dar nu te mai ruga si am rezolvat problema".

Miha si comorile

foarte tare

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Neata

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Mama, da' are o logica imbatabila! Va vad eu mai incolo, pe la adolescenta...

Nu ma rog decat sa-mi dea DD putere sa ajung pana acolo...Ma stoarce ca pe o lamaie copilul asta in fiecare zi...
Acum pe seara era intr-o agitatie continua,cum e si peste zi dealtfel,dar seara probabil ca si din cauza oboselii e obositor si enervant peste masura.
Dupa rugaminti sa se linisteasca si dupa sute de explicatii...se linisteste...1 minut. Dupa care o ia de la capat. Vai de capul meu!
Ii spun:"mai copile,iti spun ceva,iti intra pe-o ureche si iti iese pe cealalta"
"Si asta ce inseamna mami?Ca trebuie sa-mi astup urechea cu vata,ca bunica?"

Of of...mai mai...

Miha si comorile

Miha, copilul tau e fenomenal...da ce replici are... o sa fie un viitor Mircea Badea (mie una imi plac replicile lui acide dar foarte realiste) si nu dati cu pietre, clar???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

ziua buna, doamna...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danangie
acumm...dupa numai o luna de incercari sunt din nou !!. D-ne ajuta!

Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Miha si comorile

Felicitari mami! Sarcina de vis si un bebe la fel!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput