LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
MARK ALEXANDRU si ALEXANDRU STEFAN
sa cresteti mari si sanatosi!
ANDRA
si sanatate multa mamei tale.
ELYANNE
bafta multa la examen.
GABY sa va traiasca bebelina si sa fie sanatoasa.
ELPOWER chiar asa mai vino si mai prezinta si tu scumpete de fetita sa ii mai arat si eu lui fimiu cum arata o olteanca.
o duminica placuta va doresc.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ane2200 spune:
Mark Alexandru!
Sa cresti mare, sanatos si voios si sa ai grija de surioara ta mai mica 
Andra -
Distractie placuta la botez si sanatate multa mamei tale.
Roxi - vazut zapada, mult prea multa pentru gusturile mele, mai ales ca am ocazi sa o vad si live. Astept poze cu copaci infloriti. Poate pana atunci imi revin si cuvintele la purtator, ca acum nu le am la mine.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
menuet spune:
Multi ani traiasca...multi ani traiascaa...La multi aniiii!Mark Alexandru si Alexandru Stefan
Mada da-ne poze cu Comorile tale ca tare scumpi is la vedere![]()
Andra-ne rugam sa fie totul bine pentru mama ta

gabi78 spune:
LA MULTI ANI, MARK ALEXANDRU SI ALEXANDRU STEFAN! sa cresteti mari si sanatosi!
Andra eu am ramas in urma si nu stiu ce s-a intamplat, dar din cate am observat ca s-a scris nu pot decat sa i urez mamei tale sanatate maxima!
Roxi super zapada! Super Raresu!
Ioana noua nu ni s-a spus daca trebuie sa il repetam acest Tonotil. Mergem pe 7 martie la control si vedem atunci.
Multumesc tutror pentru felicitari. Ceea ce nu am apucat sa va spun este ca sunt putin ingrijorata pentru ca bebelusa este mai mica. Asa zic eu cel putin. Doctora mi-a spus ca este normala. Comparand cu ecografia de la Tudor de la aceeasi varsta este muult mai mica dimensional. O sa merg luna viitoare sa fac o ecografie in alta pate sa vedem ce iese si acolo. Desi am fost convinsa ca este baiat sa stiti ca deja ma simt mama de fata si acum ma gandesc ca habar nu am cum e cu fetele. Ca nici macar nu se spala la fel o fetita fatza de un baietel. Deci am inceput sa clocesc ganduri de felurite feluri. Taica-su a fost de acord ca are fatza lui Tudor si cum tudor are fatza de fetita este foarte ingrijorat ca va fi o fetita frumoasa si or sa traga toti golanii de ea ...
. Se pare ca o sa o cheme Mara, dar fiind primul gand este discutabil.
Incerc sa mai citesc din urma mai cu atentie ca din raspunsurule voastre observ ca am sarit multe chestii.
O zi buna!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Kitty spune:
Am scris azidimi inca un mesaj luuuuung si l-am pierdut si cum sunt cu nervii inca in pioneze, n-am mai fost in stare sa-l rescriu.
Poate acum.
Stefaniya, smecher baiatu, cu prietene de pe acum, si ii si umbla pe la pampers 
Riloasa felicitari ca ati scapat de pampers si sanatate!
Carmen, am vazut si poze, v-am invidiat, dar cel mai tare m-a impresionat cum ai povestit despre discrepanta dintre luxul din statiune si saracia localnicilor.
Absoluta, la Giulia la cresa se face serbare de 8 martie, eu nu pot sa sper decat ca n-o sa urle prea tare cand o sa ma vada.
Noi la diaree - hidrasec si ceai de menta. Bunica are un remediu pe care ni-l aplica de cand eram copii: o ligura cu zahar peste care turna otet, mergea intotdeauna, dar nu am avut curajul sa incerc la Giulia, mi se pare cam dur.
Elyanne stiu cum va simtiti cand ma plang de culori....asa ma simteam eu cand Giulia manca 5 lingurite la amiaza si citeam cum se plangeau alte mame ca n-a vrut sa manance al treilea polonic sau felul 13 ...
. No, intelegeti voi ce vreau sa spun, mi se pare ciudat ca stie atatea si culorile in ruptul capului nuuu.
Si cu jucatul - asa e si la noi, Giulia numai cu ce nu e voie s-ar juca. Eu cred ca daca vrei sa incerci gradi - nevorbitul nu mi se pare un impediment, isi dau ei drumul acolo.
Karla, cred ca intram in panica raau daca ni se intampla chestia cu deostick-ul, bine ca s-a terminat cu bine si a mirosit frumoooos scutecul ![]()
Gabi, felicitari pt examene si mai ales pt 90% 
Rein, bine ai revenit in lume, trebuie neaparat sa mai iesi, frumos din partea lui tati ca vrea sa alapteze.![]()
Ioana, ceva resturi de muci are si Giulia, cred ca fac parte din decorul de cresa. Si iooo vreaaau sa ne spuna sa mergem la cresa! Ca nici gand...ne tot aminteste ca ea nu merge la copii si eu i-am spus ca nuuu mergem azi, numai maine. Dupa o ora buna m-a anuntat: nuuuu merg la copii maineee. Clar.
Ela bine ai revenit, stiuuu bine cum e sa nu te mai simti in stare sa intri in ritm sa participi la discutii. Mi-era dor sa citesc ce mai face Thea.
Despre noi...n-am ce sa spun frumos...sunt nervoasa, acra, nu am rabdare cu copiii, cu bunica. Nu stiu...chestia cu cresa, pierderea hardului, oboseala, gandul ca ma intorc la servici si nu stiu cum o sa-mi gasesc ritmul, doua povesti triste care nu au legatura directa cu noi - una de pe forum (Ema) si moartea mamei unei prietene , toate m-au afectat si nu ma regasesc.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Kitty stai calma... ca io n-am vorbit serios
Am doi baieti caposi... asat-i clar... stiam ca baietii sunt mai putori la cap. vorbit, iar gemeni nu se grabesc sa vorbeasca pe limba noastra, pt. ca ei intre ei se inteleg... deci ma asteptam sa nu vorbeasca prea repede... Si cand or incepe... cu de ce, da-mi, fa-mi... mai bine ma fac ca nu pricep
ca mai tine...
Iar despre culori, animale, urechi, putze si alte parti al corpului... nici Elena nu s-a grabit sa ne arate ca stie care sunt...
Despre gradi... nu vorbitul ar fi un impediment... nu vor sa faca la oala... asta ar fi la gradi de stat... o sa incep sa-i duc in vizita de la anu pe vreme asta... apoi din sept. cand or avea 3 ani jumate ii duc la program complet ![]()
M-am gandit ca-i mai bine asa si pentru ca atunci ar incepe iarasi grupa mica doamna educatoare a Elenei ... iar eu sunt f. multumita de ea... asa ca mai bine ramanem la aceiasi educatoare ![]()
Asa... am fost al examen si am facut tot
Am reusit sa citesc cap coada cat a dormit picimea... iar acolo am incercat sa nu ma grabesc... asta-i buba la mine... nu citesc enuntul pan' la cap si bifez tampenii
Mi-am stors creierii la o intrebare
... nu pot sa scriu aici cum am retinut raspunsul... ca sa nu scriu prostii
... mereu raspundeam aiurea... se apre ca a functionat ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elpower spune:
La multi ani cu sanatate Mark! Sa traiesti si sa cresti frumos impreuna cu surioara si sa fiti alaturi unul de altul si de parinti mereu!
Uitati si olteanca neagra-n cerul gurii
.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
ioanaradu spune:
La multi ani Alexia!

mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
absoluta spune:
La multi ani Alexia !
Timeea a avut probleme cu burtica. Mi-a vomat o zi intreaga si a avut scaune foarte moi. I-am dat exact ce mi-ati spus si voi . Sper ca azi sa fie bine sa nu mi-o dea inapoi de la cresa.
Andra, incearca sa te gandesti la lucrurile frumoase care ti se intampla , si mama mea e internata in spital. Am avut-o aici internata, a plecat acasa si de vineri e internata la Tg-jiu pentru ca a fost foarte rau. Eu si sora mea suntem aici, ea e acolo...nu-ti spun ce e in sufletul meu...
elyanne spune:
La multi ani, Alexia!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica