LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
BiancaM spune:
Pai fetele ziceau de orez, zeama de la orez fiert, morcov fiert, mar copt,ceai de menta...
Mai merge sa potrivesti impreuna ceva cu CA(iaurt, branza vaci) cu ceva care are mult FE. Combinatia e buna rau la burti 'stricate'
POate o sa-ti zica vreo fata care a avut probleme cu burtica copilului. Pe noi ne-a ferit Doamne-Doamne. Am zis si eu din ce am citit pe aici![]()
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
menuet spune:
Pentru burtica stricata la noi a functionat bine ceaiul de fragute sau de fructe de padure(afine, zmeura etc etc)
ioanaradu spune:
La multi ani Mark Alexandru si Alexandru Stefan!!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ralualexandrei spune:
La multi ani Mark Alexandru si Alexandru Stefan!!!
Sunt bine fetelor atata cat se poate,astept o minune Dumnezeiasca si cam atat.
Azi botez asa ca poate Doamne Doamne imi da si mie o bila alba si mi-o aduce pe mami acasa.Am emotii va vine sa credeti ,abia astept sa-mi strang finutii in brate.
Va pup pe toate si ma scuzati daca nu scriu mai mult dar supararile mele nu-si au loc aici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Kitty spune:
La multi ani Mark Alexandru si Alexandru Stefan!!!
Andra, sunt sigura ca multe fete de aici se gandesc la tine in perioada asta si ar vrea sa ne impartasesti framantarile tale, ca suntem aici si cu bucurii si cu suparari.
Iti doresc sa te simti bine la botez, sa-ti traiasca finii si mama ta sa se insanatoaseasca!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
La muuuulti ani: Mark & Alexandru Stefan!!!
Absoluta la Elena a functionat ceai de menta neindulcit cu zahar... cu dextroza (de la farmacie)...
Andra 
Azi am examen... ma duc mai pe seara... si n-am reusit pana acum sa citesc mare lucru
Iar acum sunt singura cu trupa pana cand o veni soacra, sa pot pelca la ex. 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
La multi ani Mark!!!
Sa fii sanatos, fericit alaturi de surioara, parintii si toti celilalti dragi tie
.
PS: Mami Mada, asteptam poze cu printisorul ca nu tare ii vedem ochisorii
.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
La multi ani Alexandru Stefan!
Andra, suntem cu sufletul alaturi de tine si ne rugam ca mami ta sa se faca bine si sa se intoarca acasa. Doamne ajuta! 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
roxanici spune:
multi ani traiascaaa, multi ani traiascaaaaaa
Laaaaaa Muuuuulti Aaaaaaaaani, Mark!!!!
sa fii sanatos is voios
Absoluto, cine are scaunele moi? Timeea? regim alimentar cu orez, morcov, sticksuri, bla bla si io zic sa dai si un medicament totusi ca astea degenereaza repede, acu tu stii ce si cum....
[b]Hidrasec[b] folosesc io in vremuri cacacioase.
Toxapel, netoxapel, daca stiu sa zica bine, daca nu, fugi la spital...dar pt cazuri in care mama face spume la gura poate aduce putina linistire pana ajunge sa il vada un dr. Io stiu un caz in care a fost de folos un apel la astia si au si stiut ce sa raspunda...
cine mai doreste, cine mai pofteste...zapada