LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, sa-ti traiasca fata, sa vina sanatoasa si voioasa pe lume!

Karla, deci daca are copilu diaree, aplicam cu incredere Nivea stick!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Azi l-am lasat pe tati sa alapteze si am iesit afara 4 ore. Am fost in magazine desigur, nu mai fusesem de luni de zile. M-am simtit bine ca am mai vazut si eu lumea, am mai si cumparat cate ceva... super! ca sa citez din Ada, 'face bine la sanatatea mentala'. Noroc de sot intelegator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Alexandru! La multi ani Vcarmen!

culorile nu le stie. toate sunt ce culoare vrea el, ce are chef atunci. adica acum toate sunt oshuuuu, sau ve-eee, sau aab, sau abatuu. atat avem in lista.
de numarat ... am depasit tei tei tei bavooo. mai zice si shinshi, shassse.

duamna karla a facut si shpume?

gabi noi l-am si terminat ... pe tonotil. ce sa zic? e mai cooperant si mai deshtept. am glumit. mananca mai bine si parca nu mai e asa isteric. o fii de la el sau nu ... nu stiu. voua cum v-a zis sa repetati? ca eu mereu am o dilema. adica la 30 de zile de cand termina sau din 30 de zile, 10 ia si restul pauza? pupam burtica ... rooozzz!

rein ma bucur ca te-ai mai relaxat. da-i inainte cu curaj! (contextul era ... cu tupeu)

andra 2 vorbe sa stim si noi cum esti?

noi continuam cu mucii din dotare, dar in limite cat de cat normale. vorba lui carmen: mucii fac si ei parte din organismul nostru.
matei se joaca frumos, mananca mai mult singur, dar il mai apuca si crizele de personalitate. stie f bine sa se prefaca ca plange, de uneori stau 2-3 sec sa-mi dau seama daca a patit ceva sau doar se prosteste. nininooo - pasiunea lui. repeta de zeci de ori zilnic, dar primeste doar unul pe zi. de ex azi, vorbeam cu mama la tel si-i spuneam meniul: ciorba de perisoare, fasole batuta ... matei: ninino mamiiii, nininooo! cuvinte nu stie multe, dar ne intelegem cat de cat ce vrea.
durerea mare e ca el si sambata se trezeste dimineata pe la 6.30, rar il pacalim cu un 7-7.30. si e si foarte indignat: mamiii, tatiiii, titia, pa!!!! saracul, crede ca am uitat sa plecam la cresa, servici, etc.

sa aveti o dupamiaza placuta!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

daca tot veni vorba de spume...
www.sccc-ga.ro/old/toxapel.html" target="_blank">toxapel va poate ajuta in situatii de-ale lu doamna Karla.

noi azi am fost la zapada...asa s-o distrat rares...se arunca in zapada...in cap, pe-o parte, pe spate, nu conta...a mers in 4 labe prin zapada, s-a dat pe toboganele inghetate cu viteza ametitoare...distractie, ce mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Va multumesc pentru sustinere si pentru raspunsuri.
Nu m-am luat de el , nici nu am discutat..el nu a adus vb de nimic.Am lasat-o cum a picat.Sunt constienta ca trebuie si el sa isi arate autoritatea cumva dar m-a deranjat rauu cand m-a facut sa inteleg ca ce doar 4 zile stau cu ea restul de 3 nu se pune ..is pe coclauri.[alcoolo]
Ca sa mai uit de incident am chemat la noi o familie cu un baietel de 1 an si 6 luni..ei s-au jucat iar noi am mai stat la palavre..parca a trecut ziua altfel.

Gabi pupam bebelusha din burtik!
Rein..cura de cumparaturi..face minuni cateodata ce-i drept
Ioana-sa nu iasa mucii din limitele normale ca nu stiu ce le facem..jar mananca...pupici la Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

multam roxanici. e bine de stiut ca exista asa ceva dar cine stie cat de prompti sunt....!!?? cu salvarea sunt patita sa astepti ca un bou si sa te urci pe pereti cu copil cu febra mare! renunt la salvare si ajung la urgente, dau de un idiot si-mi spune ca e de la polipi! pe naiba! era fix de la un canin!

baaaaaaaaai, n-a mancat sapun! spumele le-am facut io si mai ales ta-su care nu era acasa si m-a facut iresponsabila! am ajuns la spital in max 30 min., ciufulita, speriata, isterica, cu Luca nedumerit atarnat de gatul meu, cu deodorantul intr-o mana...ce sa mai spun. comic daca e sa privesc acum povestea...

stick-ul l-am gustat si eu sa vad cat de bun e. amar ca naiba si iti strepezea dintii dar frumos mirositor.

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citisem undeva, candva despre toxapel... aici pe forum... a sunat o mamica sa intrebe ceva ... bb linsese doar ceva (nu mai retin ce anume) iar ei n-au stiut ce sa zica... cum s-o indrume... deci...

Eu vroiam sa va intreb de ambulata de la hipocrat...
http://www.hipocrat2000.ro/serviciul-ambulanta.html
Doamne fereste sa avem nevoie ... dar in caz de ceva... care, ce stiti???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Vreau leac babesc stie cineva pentru scaunele foarte moooooooooi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare! Scuzoaie maari pentru lipsa! La inceput lipsa de cuvinte la purtator, apoi calculator decedat din motiv de virusi si lipsa de chef sa il repar... Si uite asa a trecut timpul si am absentat aproape nemotivat.
Totusi, asa copii destepti si mumosi, m-au scos din amorteala. L-am vazut pe Rares si cuvintele din camara si de atunci tot striga prin casa "Iaiesh! Iaieshi" Cu toate ca pe baietelul cu care ne vizitam il cheama David. Hmm! Asa ma intreba si mamica lui zilele trecute: "Sa ne facem griji ca nu numara pana la cinci?" Pai de ce sa-mi fac? Daca invata de-acum toate alea, la scoala ce mai face? Auzi la ele, nu stie copilul diferenta dintre verde si rosu... Or fi daltonisti, mai stii? Pentru Thea, in momentul de fata se numara asa: "doi, tei, sase. doi, tei, doi, tei" despre unu nici nu poate fi vorba , iar la capitolul culori stam biineee. Adica, "Mami, Thea ala oshu!" "Iti da mami, dar ce vrei?" "Aia (aarata obiectul), oshu!" "Pai bine, mami, dar asta e galbena! (sau orice alta culoare o fi chestia pe care o vrea ea atunci)". Da. Si mai stie. Pe negru, numai ca la ea se cheama ... ghici cum? ... ei bine, NOAPTEA . Evident ca m-am strambat de ras cand m-am prins la ce zice ea noaptea, dar macar m-am multumit ca sta bine la capitolul logica. Acum ma chinui sa-mi amintesc o chestie haioasa pe care a facut-o ieri, dar am uitat-o . Oricum asta sa-mi fie invatatura de minte sa mai lipsesc asa de pe forum ca peste ani habar n-o sa am ce a facut fie-mea cand era mica, daca nu scriu aici. Ca, de mama denaturata ce sunt, nu m-am invrednicit sa fac vreun jurnal al ei, am zis ca iau de pe forum. Ei, iau eu, dar ce, daca nu scriu?
Poate m-oi invrednici zilele urmatoare sa mai pun si vreo poza, ca uite Stefania nu ne uita niciodata. Chiar si asa, oltence negre-n ceru' gurii cum ne aflam .

Multi ani traiasca si sa fie sanatosi bondareii si albinutele de doi anisori!!!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Vreau leac babesc stie cineva pentru scaunele foarte moooooooooi ?

Uite aici http://www.bio-sanatate.com/diaree(enterita_enterocolita).html , dar atentie daca se potriveste la gravide sau copilasi mici, depinde pentru cine vrei.
Na ca nu stie DC-ul link asa cu paranteze! Copiaza toata aia in browser ca merge. Si aici http://www.medicina-naturista.ro/terapii-naturiste/remedii-naturiste/diaree.html.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput