LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Nu sunt nici in chef de scris si nici nu am conditii ca tot nu merge calculatorul, dar asa scurt scurt, doua probleme ce mi-au sunat mie..

Tzuna si eu sunt putin ingrijorata, ca Giulia - care spune muuulte poezii si cantecele si vorbeste orice - nu recunoaste culorile - si, cum spui si tu, cel mai mult confunda rosu si verde, adica....rar le nimereste, ca de stiut nu cred. Sper ca e ceva de moment.

Rozi eu nu prea cred in "nevorbit".(poate pt ca-s eu mai vorbareata) Si crede-ma, am citit de mai multe ori mesajul tau...nu mi s-a parut nimic asa de grav, nimic care sa te supere asa rau...daca nu erai tu suparata dinainte. Se intampla in orice casa, noi cel putin - cum striga unul la copii - celalalt incearca sa-l potoleasca - mai greu e ca astia mici nu trebuie sa simta ca nu e consens.
Eu cred ca orice tata - chiar daca nu se implica cat se implica o mama - se simte jignit daca nu are si el un cuvant de spus, daca i se pare ca e dat la o parte.
Sunt sigura ca sotul tau te apreciaza si va iubeste mult, poate treceti printr-o perioada mai grea... si atunci izbucnesc frustrarile asa.
Sper sa fie doar o neintelegere trecatoare, pacat sa fie o atmosfera tensionata in casa, bucurati-va de Veve!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io nu ma mai joc... va faceti griji ca incurca culorile... io ce sa mai zic... ca ai mei nu vor sa spuna nimic... pricep tot, nu zic nimic inteligibil... Si abia imi arata nasu, putza si alte alea... doar daca au chef Va bat... ma mut la martie-aprilie 2008 ... poate acolo suntem si noi la nivel cu altii

Ce animale, ce culori... doar baga formele la galetusa cu pricina... si acolo aiurea uneori... nu vor sa asculte... arunca cat colo cu carticelele... plastilina o mananca... cu creioanele isi scot ochii... Ei se joaca cu: linguri, pahare de plastic, si orice ar putea fura din bucatarie ... sau din dulapul cu medicamente ... sau din dulapul din baie... doar cu ce n-au voie Jucariile nu ie bune

Ma gandeam ca-i duc din toamna la gradi... pe cine??? Daca nu vorbesc, nu vor pe oala... mai amanam un an, pana fac fo 3 ani jumate... sa am cu cine ma-ntelege...

Gata... plec la bb-ii mei... stie Elena ce stie pt. ca inca le zice asa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI
ALEXANDRU
sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de realizari in viata.

STEFANYA ce dragut e CARL ca are deja o admiratoare, cine stie pe viitor,poate dragostea o sa fie reciproca.

RILOASA sanatate multa si sper ca MIHAI sa fie bine.

CARMEN eu am sa ma duc in martie la dr si atunci i-mi va spune ce sa iau dar parca vad ca o sa-mi dea o gramada de chestii dupa cum ma simt si eu de obosita.
iar cu cele 4 ore de zbor mie mi s-ar fi parut derstul de multicel si STEFI nu stiu daca ar fi avut rabdare, poate in cel mai bun caz sa doarma si atunci trecea timpul mai repede.
bafta multa la conceperea lui bebe2.

TZUNA si multa putere de supravietuire, trebuie si poti, nu esti cu nimic diferita de celelalte mame, iar despre faza cu rosu si verde cred ca mai tarziu o sa iti dai seama daca intr-adevar le incurca sau le spune la nimereala.

MENUETcred ca o discutie deschisa si sincera ar putea lamuri lucrurile mult mai bine. si sper sa fie ceva trecator.

noi suntem bine, aseara am fost intr-o vizita si STEFI s-a jucat atat de mult cu prietena lui incat la ora 11 nu puteam sa-i despartim, nu stiu frate de unde au atata energie.
va pupam si sa aveti o zi frumoasa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Mai, eu cred ca am incurcat locatia. Auzi la ele griji ca incurca culorile. Pai al meu nu zice mai nimic, cam totul e chineza ce griji sa imi fac?
Eliana, daca nu scriai tu de ai tai credeam ca Vlad e singurul care nu zice mai mult de 8-10 cuvinte. Nu vrea sa repete nimic, tipa, arunca, nu vrea sa se uite la mine cand ii explic ceva, daca incerc sa ii spun o poezie sau o poveste zice raspicat NUUUUUUUUUUU. Deci ce ziceti? Mai am ceva sanse cu el. Macar nu tre sa imi fac griji ca nu vorbeste corect sau ca incurca culorile sau ca nu stie sa numere.

La multi ani sarbatoritilor care au facut deja doi anisori! Sa fie sanatosi si sa aiba parte de o viata fericita alaturi de parintii lor!

V-am pupat si va doresc un vichend fain!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Uitam...

Rozi, eu zic ca asta nu e motiv de cearta. Daca ar fi asa atunci as avea si eu motive sa ma cert des cu sotul. Eu zic ca orice om are si zile in care nu are chef de nimic, cu atat mai putin de un copil obosit sa ii planga in urechi. Eu am zile cand imi vine sa il scutur efectiv pe Vlad sau sa fug in lume asa smiorcait e. Iar sotul este in general foarte rabdator cu Vlad dar are si zile mai naspa cand nu are nervi de smiorcaiala lui, dupa o zi de munca, dar eu incerc sa il inteleg si sa il las sa se odihneasca desi poate si eu sunt rupta. La ce mi-ar folosi o cearta? De ce sa imi stric ziua pentru un nimic? Am si eu zile rele cand nu am rabdare cu Vlad si are sotul si ma lasa pe mine in nervii mei si se ocupa el de pitic. Eu zic ca toate is lucruri normale, de viata de familie cu copilasi. Am o vorba: e prea scurta viata asta ca sa ne-o amaram cu nimicuri.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Carmen eu nu vedeam partea buna a lucrurilor... asa e: nu ne mai facem griji ca incurca culorile sau ca nu numara corect

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi Ani Alexandru bb de Mari lu!!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Alexandru!!!!!

La Multi Ani, Vcarmen!!!

mmmm, ce sa zic...rares stie culori, le si zice dar se pare ca pe rosu nu il place. Nu il recunoaste sau nu imi zice niciodata ca e rosu...nu m-am prins unde e problema sau daca e vreo una, deocamdata is multumita ca stie si crem si gri si mov.

Andra,

mai....Claudi@ inca nu nascuse vineri...daca va mai intrebati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Offfffffff, mai fetelor!
Nu pot sa tin pasul cu voi! Imi e si ciuda si rusine! de citit mai ca reusesc, dar de scris...nop!
La multi ani sarbatoritilor! Sa creasca mari, sanatosi, voiosi!

Ce am mai facut noi???? eeee.dar ce nu!? Luca a mancat un deo-stick nivea al lui ta-su. Cateva minute nu am fost cu ochii pe el convinsa fiind ca nu poate sa il deschida si l-a mancat. TOT. Am murit si am inviat, am fost la toxicologie la Gr. Alexandrescu cu stick si copil. Dr. a inceput sa rada si mi-a spus cu nonsalanta ca nu are nimic. Booooooon, zic, deci pot sa-i mai dau in loc de mic dejun. Adevarul e ca in afara de un KK tare beton ca era cu talc si copil frumos mirositor, nu a avut mimic. Dar am trecut prin momente de nedescris.
De vorbit, nu vrea. nimic! daca mai scapa cate un cuvant e uimit, se uita la mine si fuge. intelege tot, citeste literele, asculta povesti, poezii dar doar atat. Niciun cuvintel. Mai zicea si el candva mama...eheeei, ce vremuri...
saptamana trecuta i-am facut prima doza de prevenar. fara reactii. De ieri l-am trecut in sfarsit pe lapte normal. si nu il refuza. oricum la el laptele e o a doua natura. bea aproape un litru pe zi, plus ca mananca un iaurt.
va pup si va doresc weekend placut!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Helau, helau!

Am finalizat examenele de masterat lasandu-mi unul pe vara, caci trebuia sa il dau ieri si ieri am fost la cununia civila a cumnatului. Ma asteapta o saptamana libera, libera.

Ioana, am inceput sa ii dau lui Tudor Tonotil, dar nu vad nici o schimbare semnificativa. Daca e ceva te anunt.

Am admirat in mod deosebit pozele lui Carmen din Cuba. Este una din tarile pe care mi-as dori sa le vizitez.

La Multi Ani! tuturor puilor de 2 ani din ultimele zile. Sa cresteti mari si sanatosi.

Am citit pe diagonala si scriu pe vice versa caci imi e un somn .... de mor. Am venit acasa pe la miezul noptii si de dimineata m-am dus de am dat un examen asa ca ...de abia astept sa dorma noaptea asta TOATA!

Mai am sa va spun ca joi am fost la morfologie si este o bebelusa care are fata lui Tudor. Se pare ca e in limite normale si Dpn s-a devansat cu o zi adica acum cica e 28 iunie nu 29.

Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana placut!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput