LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

La multi ani Iulia Maya,David Daniel , Eliana Ioana,sa fiti sanatosi,sa cresteti mari si sa va bucurati cat mai mult de viata!

Pisikuta - frumoasa ideea cu locul de joaca si balonul umplut cu confetii . Si n-o mai invidia pe Lilidana pt zapada ca ai vazut ca pe ea o apuca plansul cand vede ca ninge iar

Lilidana - si la mine e la fel,cand ma bucur de ceva,se intampla se se intoarca treaba,asa ca eu sper ca tusea lui David daca n-a disparut inca,sa dispara cat mai curand,de tot
Cat despre Karina,ce gest frumos din partea ei Cica ei sunt mici,dar stiu atatea...iti dai seama ca ea abea asteapta sa creasca si sa primeasca asta de la un baiat

Menuet - am vazut pe Veve mic Sa stii ca e o dulceata,asa ca nu-ti fa griji ca ramane fara pretendenti

Martutza - am vazut o groaza de poze cu Victor Iar voi toti aveti niste super ochi,e imposibil sa ma uit la pozele voastre fara sa ma atraga ochii...barem Victor are un albastru de invidiat Si fii sigura ca va iesi ceva bun din el,la urma urmei sunt ai nostrii,si indiferent de ce vor face,ajunge,vor fi cei mai buni Relatia mama-copil nu ma pricep inca,vedem pe parcurs cum m-oi descurca
Chiar daca stiu ca e greu,ma bucur sa va vad impreuna si va doresc din tot sufletul sa va fereasca rautatile
Si sora ta are doua papusi de fetite
Noi suntem bine,serviciul merge(nu a ajuns criza la mine si sper nici sa nu ajunga)Carl e ok,in limitele normalului,si cuminte si nebunatic..

Laina - sunt sigura ca Antonia a simtit ca o iubesti de mori si cand credeai ca se raceste de tine
Apropo,ce-ti veni sa te muti in Norvegia,iti era prea cald in Romania,sau ai vrut ziua mai lunga?

Tzuna - nu am vazut eu,sau de la zoo erau doar 2 poze? Oricum,Mariuca nu mi-a parut niciodata un copil slab,chiar daca stiu cat ai tras cu ea si prin ce a trecut.

Adelyna - imi place ideea cu disneyland,doar ca eu m-am gandit ca e prea mic si majoritatea cer minim trei ani sau 1m.

Elyanne - bafta multa sa rezisti cu toate,copii,casa,scoala,serviciu

Ane - mi se pare mie sau Raul e un baietel chiar cuminte? Cata rabdare a avut cu asezatul rufelor

Carmen94 - ce va veni de v-ati dus in Cuba? Frumoase poze,si vad ca uraganul din noiembrie nu a trecut prin zona,aia ca palmierii aratau asa bine Frumoase aranjamente pe pat,patul super mare dar cel mai mult mi-a placut poza in care Darius doarme pe tine

Roxanici - Rares scump ca intotdeauna Dar cel mai mult imi place cand il intrebi ceva,primul sunet e "a" , ce culoare e asta el "a" , unde-i ceapa el "a"

Mady - pt Razvanel.Eu tot Locoid folosesc pt eczeme,dar pt orice eventualitate,cand e mai frig,foloseste o crema naturala pt piele,eu zic ca ar ajuta

Biky - ce cuvant i-a iesit Caterinei pana la urma,stand pe olita?

Magdutah - bine ai revenit! Raceli dese,cred ca majoritatea de aici ne plangem de asta,ei inca se imunizeaza

Raisafudulu - mi-e clar acum de unde are Raisa parul,dar si eu zic ca seamana cu tati.Ce frumos poate fi cand ajunge micuta ta sa imbrace lucruri de cand ai fost si tu ca ea

Kitty - si sanatate multa Giuliei.Cat despre poze,imi pare rau,imi dau seama cat insemnau pt voi.Eu le salvez pe doua harduri externe,sunt destul de nebuna,dar nu vreau sa risc.E bine ca ai mai atasat pe anumite site-uri si le ai acolo.

Elpower - nu vrei sa zici nimic de Thea? Macar o poza ceva?

Si noi inregistram a doua raceala,ca doar nu trecea februarie fara nici o raceala :( Am oroare cand ma suna de la camin ca ii e rau,pt ca nu stiu la ce sa ma astept,si nu stiu cum sa pedalez cat mai repede pana acolo.
E cu febra,e molatic,dar nu stiu daca il doare ceva,ca nu plange.In schimb respira pe gura un pic apasat,chiar daca nasul nu e infundat.

Absoluta - sper sa va distrati pe cinste!Astept pozele!

Rein - eu sunt cu tiroida,si cand isi mai face de cap,fac un tratament cu supradyn,magneziuB6 si ma reface total.Eu iau supradyn pastile efervescente,10 zile da,10 nu,si is ca noua.

De-ale lui Carl - eram cu el acum doua zile intr-un magazin si vad la reduceri o geaca.Eu s-o probez si Carl striga la mine(mai mult tipa) mami is(mami aici) si arata cu manutele la sani.vazuse sutiene si imi arata ca mami le pune acolo,noroc ca nu parea sa se uite careva.
Ieri la camin am vazut poze cum o pustoaica Laura(cred ca e prietena lui ) il schimba de scutec,si mi-au zis educatoarele ca de cate ori il iau pe Carl la schimbat,ea vine sa ajute.Plus de asta ii perie parul,dimineata cand Klaus il duce la camin,ea fuge spre el sa-l pupe.,deci...
La gradinita e transferat la 2ani si 10luni,atunci ne-au promis ca ne fac un album cu poze de la camin,abea astept pt ca ei ii pozeaza zilnic si vad atatea expuse acolo,dar nu le putem lua acasa.

Hai ca , cu carnatul asta s-a mai facut o pagina ...scuze

O zi buna
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Stefaniya, eu tot cu tiroida, in timpul sarcinilor am luat cate 4 magne pe zi, 2 calciu, etc. Acum sunt bucuroasa ca am ramas cu 4 kg in plus dupa nastere si nu stiu cum sa le mentin mai bine. Mananc ca disperata si continui cu vitaminele si mineralele.

Maai, ce vreme de kko e afara la noi.. astept primavara ca pe o salvare universala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu nu sunt prea bine. Dintr-o simpla durere in gat am ajuns sa fac bronsita. Este un cosmar, tusesc zi si noapte, nu pot sa dorm. Vomit de atata tuse, sunt terminata. Nu mi-a fost rau niciodata asa tare, nu mai racisem de vreo 15 ani buni. Ma rog sa nu faca si Mihai ca o iua razna. A fost un virus, ca tot neamul meu a facut bronsita si nepotica de 2,5 luni. Mihai papa bine, doarme numai in patul lui, se trezeste si noaptea si cere sa faca pipi la olita, am scapat de tot de pampers. Cum mi-a fost atat de rau nu prea m-am putut ocupa de el si ma doare sufletu ca vrea in brate, sa il pup, sa ma joc cu el. O sa imi treaca si am sa recuperam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

gaia.nevia.................am sa caut sa cumpar crema,sa o am in casa.acum i-a trecut cu crema de galbenele.i-a ramas putin tare,ca o batatura.

adelyna...................e adevarat.am stat mai mult pe afara.ptr.darius.isi gasea un loc de joaca si can dil vedeam pe el ca e in elementul lui,eu uitam de vant si alte cele.

stefimic.................eu acum iau prenatale(medicul mi le-a recomandat).ca tare mai vrem inc aun bebe.si cu toate prenatalele tot ma simt de multe ori naspa.sunt zile cand simt ca ma doare carnea pe mine,sunt seri cand am spasme musculare si faze de astea.in afara de prenatale nu am luat nimic ca m-am gandit ca ele au cam tot ce-mi trebuie.
si darius trebuia sa studieze cam tot ce se putea prin avion.norocul nostru a fost ca locul de langa noi era liber.asa ca unul am stat la culoar,celalat la geam si el s-a zbenguit intre noi.cand vroia sa iasa,se ridica ,,bariera,,(adica ridicam piciorul)si am avut noroc cu castile.a ascultat muzica,s-a uitat la tv.zborul a fost de 4 ore.nu stiu cum ne-am fi descurcat daca dura mai mult

pisikuta.........cum necum trebuie sa ajungem si in cta.ca mama nu l-a vazut pe darius decat in poze si cand mai vb. pe internet.in schimb tata a fost aici aproape un an si acum vrea sa vina din nou.
ne gandim sa le facem o surpriza si cand e sa se intoarca el,sa venim si noi..dar pana atunci mai este.tinem legatura

Andreea20.......noi nu am scapat de pampersi.darius spune si el tot dupa ce face.asta dupa ce se si dezbraca......scoate pampersul si vine la noi cu pampersul in mana si zice ,,caca!caca!,,
noi i-am luat lui darius niste chilotei(dar au adezivul in parti)care cica daca face pipi in ei,se racesc.copilul simte rece si trebuie sa-i explici ca daca face pipi in chilotei asa va pati.si cica de la chestia asta care e incomoda ar trebui sa se obisnuiasca sa spuna inainte sa faca.....l-ai gasit pe fie-miu!!!!! a stat cu el plin si tot nu a zis nimic.

roxanici.......................sunt fumatoare,am cumparat tigari in foi,dar parca nu ma tenteaza.nu le-am incercat.de trabucuri nici nu-ti mai zic.cand le-am vazut cat de groase sunt am impresia ca fac altceva,nu ca fumez

menuet.......reductorul de wc este colacelul ala mai mic care-l pui peste colacul wc?ma gandeam si eu sa-i cumpar lui darius,dar imi e ca el o sa umble cu el agatat de gat.

rein.........cam ce ai vrea sa afli?noi nu prea am facut excursii.....era o excursie in havana cu jeepul(pe care nu am facut-o ca era prea frig si vant)o excusie cu vaporul,si una in care innotai cu delfinii......nu ma facut nici o excusie.noi am zis ca nu e vreama buna de facut excursii.asa ca am bantuit prin complex.statiunea era intr-adevar de vis,dar daca ieseai din ea vedeai alta realitate(ce am vazut noi din autocar in drum spre aeroport).blocuri cu tencuiala cazuta,nevopsite de ani de zile,case(care arata mai mult ca niste baraci) fara curent electric(asta cred eu ca nu am vazut nici un stalp electric).
salariul mediu pe economie e de 25 pesos.mancarea o au pe cartela.250 de grame de salam pe cap de persoana, jumatate de kilogram de ulei...1 tub de pasta de dinti si o bucata de sapun o data la doua luni(asta ce ne-a pov.ghidul)
cam asta ar fi......daca mai imi amintesc ceva mai scriu
pupam pe Petrisor

RaisaFudulu.......frumoasa donsoara mai ai!

Magdutah .................bine ai revenit!

Kitty...................si noi am avut probleme cu hardul.am pierdut si noi o gramada

stefaniya.........pai acolo erau mai ieftine biletele in perioada cand puteam sa-mi iau eu liber de la job

ma duc acum ca maraie teroristul...
povesti din magazine avem si noi.....

revin daca ma mai lasa gadea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Noi tot singure suntem de asta nici n-am prea intrat pe aici ca prea trebuie sa le fac pe toate. Cum s-or descurca mamicile care raman singure cu copiii? Nu zic ca e imposibil ca ne-am descurcat si noi dar e mult mai greu si mai putin amuzant sa le faci numai tu pe toate. Asa ca jos palaria pentru cele care se descurca singure si sa le dea Dumnezeu sanatate ca sa se descurce si de acum incolo.

Maria e foarte bine, tocmai am pus-o la somnic. azi a avut o zi plina. Dimineata am plimbat-o cu mine la serviciu.... Incerc sa evit asta dar uneori nu am ce face. dupa-amiaza de la 5.30 la 8 au venit niste copilasi de la bloc la noi (o fetita si 2 baieti) asa ca nu va explic ce a fost la noi in casa. Am avut ce strange dupa, de fapt nici nu am terminat dar important e ca Maria a fost f incantata. Cu vremea asta mai mult de 1 ora de 2 ori pe zi nu putem iesi afara. Azi am fost numai la pranz dupa ce mi-am terminat eu treaba.

In rest sunt multumita ca mananca bine. Nu mult dar asa cu placere, uneori mai cere unele chestii, daca are chef mananca si singura inclusiv ciorba. Va inchipuiti ce iese acolo dar intentia conteaza la varsta asta. Daca uit sa-i strang pantalonii grosi se imbraca singura se duce la usa si-mi spune ca ea "peaca a patusa" (adica la matusa= bona). Dimineata cand o las cu bona ma pupa si spune ca plec la serviciu si ea ramane cu "patusa si Maiia". Sunt mult mai linistita acum ca o vad de-a dreptul incantata de bona si de familia ei.
De vorbit vorbeste din ce in ce mai multe. Sunt cam ingrijorata cu culorile. le stie pe cele mai importante dar incurca des rosu cu verde. Mi se pare ciudat mai ales ca stie atatea. Oricum nu as putea-o duce la oftalmolog acum ca e cam devreme. Am vorbit cu un medic si mi-a spus ca nu ar fi relevant sa o vada acum. Sper sa nu fie nimic. Dar chiar asa sa le incurce tot timpul? Mai incurca si alte culori uneori dar rosu si verde cel mai des.

Gata, o seara buna tuturor. Fug sa termin treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Nu de Veve imi fac eu griji ..ci de taica-su care se pare ca nu apreciaza nimic din ceea ce am facut acum 2 ani.In seara asta a reusit sa ma faca sa plang..pentru ca Veve era cam agitata(era somn) iar el nu stia decat sa zica...da ce ai ma de plangi??? da stai si tu locului!!si m-am luat de el spunandu-i ca nu vede caa e obosita ..daca ridica tonul la ea nu razolva nimic.La care cocosul din el...ba o sa rezolve,ca ce cat o sa mai duca asa.Si i-am interzis sa mai ridice tonul la ea spunandu-i ca o cunosc mai bine si ca nu e bine cum procedeaza.La care el ce imi spune..daa 4 zile pe saptamana(ca atat stau cu ea si am pretentii ca o cunosc mai bine)ca celelalte 3 ma duc la disco..nu la munca ca sa ii iau copilului carti, incaltari si ce ii mai trebuie.L-am facut NESIMTIT..asta parere are el de mine?????Copilul asta nici macar nu il deranjeaza decat ff putin.cu ce drept ridica el tonul la ea..mai ales cand este obosita?Sunt ravasita...NU E DREPT!NU E CORECT!
Zilele astea am de cand sa nu-i vb..cumva trebuie sa ii dau o lectie si sper sa iba bunul simt ca cat de curand sa isi ceara scuze.

Carrmen..da din acela e cu gaura dar si eu o pun rar ca e rece in baie si prefer sa o pun pe olita la ea in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ioana inca nu sunt decisa cand sa o fac. Eu as vrea pe 13 (vineri), saptamana asta ma duc sa vorbesc si sa stabilesc sigur. Te anunt cu placere data si ora exacta.
Am un posibil client pentru apartament. Sper sa reusesc sa-l dau ca ne asteapta o casuta frumoasa si mobilata si camera Timeei picatata cu personaje din desene animate. Da doamne sa-l dau si sa ma mut ca m-am saturaaaaaat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rozi ... noaptea e un sfetnic bun. din experienta iti spun ca la nervi se spun multe. oricum, sigur nu e DOAR din cauza ca a strigat la copil, FONDUL e mai adanc. stai stramb si judeca drept!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ioana... stii ceva la cresa se face serbare de 8 Martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

la noi nu se face serbare de 8 martie. ne-au facut poze frumoase. tablou, 4 normale cu chenare si 4 mici, tip buletin. superbe!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput