LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 2
elyanne spune:
La muuuuulti ani, Eliana Ioana!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
biky spune:
raisa - chiar daca i-ai "imprumutat" salopeta ta si aveti freza asemanatoare .... eu zic ca la fatza ca tot cu tac-su seamana!![]()
La multi ani proaspetilor sarbatoriti, la care, nici macar de ziua lor, mamicile nu au catadicsit sa mai apara pe aici!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,61,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
RaisaFudulu spune:
Eliana Ioana 
Mai da l-am tinut ascuns si l-am scos gata facut pe bebe2, deja are 3 luni....vedeti ce secretoasa sunt![]()
![]()
Da salopeta a pastrat-o mami de cand eram eu mica, iar freza se pare ca o aveam cam la fel....iar despre asemanare io zic ca cu mine seamana chiar daca mai sunt si carcotase Biky![]()
![]()
Noi suntem bine in rest
Diana mami de Raisa Maria
ralualexandrei spune:
La multi ani Eliana Ioana!!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
magdutah spune:
o poza un pic neclara ... poate saptamana viitoare am sa pun ceva mai frumos ...
Matei al meu
Magda
Matei 9.04.2007
Kitty spune:
Buna dimineata!
Am inviat putin si ma simt in stare sa scriu. Cred ca am facut depresie de separare
.
De fapt au fost mai multe rele si "m-am inchis in dulap" pana trec toate. Pe langa supararea principala ca Giulia a facut muci dupa o saptamana de cresa si ca a inceput sa planga si nu lasa pe nimeni sa o atinga, nici sa o schimbe, nici la olita, nici sa o puna la masa, nici sa o pieptene
, ni s-a dus hardu de la calculator si am pierdut o parte din jurnalul Giuliei, poze muulticele, chestii de suflet..
Atat acum, mai scriu cand vin cu tititza mea de la cresa.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
menuet spune:
La muuuuulti ani, Eliana Ioana!Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si sa ai parte de noroc in viata
Bleah ce vreme urata,,ploua si bate vantu