LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

vin si eu dupa o lipsa lunga - in primul rand am stat aproape o saptamana cu Alex in spital, a luat Rotavirus, a vomitat cateva ore, a stat 3 zile pe perfuzii, a avut vreo 10 zile cu diaree, abia de sambata si-a revenit. Mergem azi la control sa vedem ce si cum si daca ne lasa la cresa, dupa ce nu mai face diaree nu mai e contagios.

Intre timp am facut si un drum in Oradea si mi-am luat permisul, si am adus si masina in Bucuresti.

Nu am citit din urma, vreau sa urez sarbatoritilor de pana acum.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata!

LA MULTI ANI MARK!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRU STEFAN!!!!
LA MULTI ANI ALEXIA!!!!

SANATATE SI MULTA FERICIRE VA DORESC !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

ALEXIA

sa cresti mare, sanatoasa si sa ai in viata numai bucurii.

DIANA multa sanatate lui ALEX si sa veniti cu vesti bune.

ABSOLUTA pentru TIMEEA, si multa sanatate mamei tale, si curaj ca trebuie sa treaca toate.

ELPOWER mai o fi olteanca ta neagra in cerul gurii dar este de o frumusete de-ti vine sa o pupi, este asa creata si cum sta ea si cu cordeluta, mananca singurica si ce mai ne-am dat si la sarafane, ce mai o sa franga multe inimi asa ca mami stai de paza.

ELYANNE felicitari pentru examen.

KITTY.

GABY stai linistita in privinta bebelinei, sunt sigura ca va recupera si acuma oricum fetitele trebuie sa fie siluete.

eu nu va pot spune mare lucru, nu are legatura cu bebeii nostri dar sunt foarte trista din cauza bunicii, asa ca nu prea mai merge sa mai scriu.
va pup si va doresc o zi frumoasa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!
si cu scuzele de rigoare de intarziere La multi ani Mark! Sa fii sanatos si norocos!

Elyanne, Carmen....hop si eu... si noi cu voi in top! Numaratoarea e : unu, unu, unu....culorile sunt :oshu, oshu, oshu....literele :a, a, a.

gabi - multa sanatate tie si bebelusei!

La capitolul poze am vazut pe...Rares - schiorul, cu bujori si mutritza de fetitza si pe Thea - olteanca cu zurlufi si gropita in obraz!

Despre noi...nimic nou...asteptam sa ii iasa caninii, randul 2 de masele, sa faca pishu la oala, sa cante si sa vorbeasca....sa plece singura la gradinita

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Alexia sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!

Va multumesc tuturor pt gandurile bune stiu ca sunteti alaturi de mine,simt asta si ma bucur.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

ptr mark si alexia. sa cresteti mari si frumosi!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

'neata!
am avut 4 zile fericite cu nora. am prins joi o urma de primavara, cu mult soare, si am mers in microdelta, o rezervatie cu animale si loc de joaca ptr copii.
a hranit muflonii, caprioarele, calul si poneii si s a sarutat prin gard cu toate, mai putin sensibila caprioara si puii ei. calutul pitic de munte e calarit de copii si obisnuit cu apropierea lor. si a coborat singur botul la sarutat iar fie mea l a si mangaiat pe gat, multumita de unul care sta si nu tresare la atingerea ei.
am alergat fericite amandoua, m am simtit si eu copil, am facut poze,pe care nu pot sa le descarc ptr ca telefonul are un soft imbecil, pe care nu l accepta laptopul meu...
de ieri spune nu vreau, adica nu au, fiind printre primele propozitii pe care le rosteste, desigur cu incantare.
am instituit si recompensarea si pedeapsa cu inimioare decupate. cu destula indaratnicie executa ce i ceri, daca o momesti cu inimioara. e foarte voluntara si greu de stapanit.
de cateva zile ne spune pipi, dupa ce a facut, desigur. dar e un inceput si asta.

gabiii , felicitari ptr fetita din burtica, sa fie o bebelusa grasana si frumoasa si sanatoasa! si lasa, sa ajungi tu la faza cu spalatul, ca te nvatam noi mamele de fete cum se face. in rest, se cresc absolut la fel.
andra: ti a dat DD o bucurie si am citit cu emotie postarea ta, sper ca botezul sa ti fi adus un pic de usurare si credinta.
menuet: va invitam oficial, la mall la girafa, sambata ora 10.00(puteti veni si mai tarziu, daca va leneviti in pat, stam pana la 13). ar fi o surpriza tare placuta, asa ca iei fata de manuta si vii sa ne jucam
cu sotu', probabil are momentele lui de oboseala si se descarca acasa. si pe cine daca nu pe tine, omul cel mai apropiat, caruia sa simta ca i si pasa daca l atinge...? bine ca a trecut.
carmenefr: mersic ptr reteta. e usoara, intr adevar. roxi-toxi, aia era cu caramelu' varsat pe masa, ma, nu in cratita
magdutah, bine ai revenit. vazut blondutul dragalas si lacom la ciocolata.
kit, mama, hard extern de acu' incolo..., sper ca ti ai mai revenit. ce naiba, pai tu esti mama rezistentei, esti ultima reduta care ar cadea vreodata, si inca ma dubii daca te ai darama de tot.
stefanyia: se dau fetele la carlutzu!! ai grija, ca l pierzi deja, daca stie si de sutiene, e flacau! draguta actiunea cu fotografiile copiilor la gradinita lui. intotdeauna mi a placut cand scrii cate ceva despre sistemul vostru.
carmen94, e, vezi ca ai motiv sa vii? sa nu ne ocoliti.
ref. povesti din magazine: citeam ca le place sa traga de marfa din raft si sa o puna in cos ptr ca imita ce facem noi si ei cred ca ne ajuta. si ca sa le arati respect si gratitudinea ta ptr munca lor, nu i repezi, arata le exact ceea ce ti trebuie iar ei vor fi incantati sa te sprijine si motiveze sa i iubesti. pana acum aplicam metoda a la biky, o jucarie sau un obiect interesant, pe care sa l care prin magazin pana la casa de marcat.
tzuna: asta cu culorile cred ca e o ambitie de a nostra mai mult. nu cred ca la varsta lor are asa mare relevanta si, apoi, am obs si la nora, le stie bine, dar daca are alt azimut decat tine in momentul ala, iti spune ca e alba, orice culoare ar fi . n am inteles prea bine, o duci pe mariuca si acasa la bona?
absoluta, eu stiam de apa de orez. mult notroc cu vanzarea!
karla: o fi confundat gustul cu mirosul si i s a parut bun asa...
ela, bine ai revenit la povesti. ma, dar isteata e thea, faza cu negrul ca noaptea m a dat pe spateeee
diana, ma bucur ca alex e bine si felicitari tie, ptr carnet.

sa aveti o zi frumoasa!

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Pisik - vreau si eu in microdelta....si vreau si in mall la girafa
Felicitarile mele donshoarei Nora pentru dragostea fata de animalute, pentru prima propozitie si pt. inimioarele primite!
A mea nu cred ca pune botu' la stimularea cu inimioare....dar voi incerca. Unde-i pui inimioarele primite? Daca greseste ii iei din inimioare sau ce faci? Da-ne, mah, detalii!!!!!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

biky: inimioarele i le dau in mana. le priveste fericita. apoi le lasa pe unde apuca. eu le expun pe o polita subtirica de unde le poate vedea. cand e pedepsita, ii arat cum ii iau o inimioara si i spun ca e inima mea. imediat se executa, ma pupa si face ce i cerusem.(ea are o pasiune ptr inima. ma pune mereu sa i desenez inima mea, mare, a lu' tacsu', tot mare, si a ei, miiica; si face gestul ala larg, cu mainile, din inelul jolografului, ptr inimile noastre).
e, acu' tre sa va spun ca, daca o pui sa si adune jucariile, iti va raspunde nu au indiferent de cate inimi o frustrezi si tre' sa improvizezi un pic de teatru ca sa faca treaba.
dar eu am zis ca, daca floricelele ioanei au tinut, tre sa incerc si eu cu ceva. asa ca fa ca mine si baga decupaje la greu . hai, ca tu esti artista...

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Alexia!
Sanatate si noroc in viata!

In primul rand vreau sa urez sanatate lui Alex si Timeei. Sa se refaca repejor ca e tare nasoala enteroviroza asta. Stiu ca is patita si eu, am trecut prin aceeasi faza in urma cu doua saptamani. Ne rugam sa fiti repejor bine
Stiti careva daca odata facuta infectia cu rotavirus mai poate sa o faca iar sau capata imunitate pe viata (ca la varicela de exemplu)?

Carmen94, foarte fain concediul, ma bucur ca v-ati relaxat. Din ce am vazut si eu la Tv despre Cuba, imi inchipui ca e izbitor contrastul dintre luxul din statiuni si viata normala a cubanezului de rand care abia traieste de pe o zi pe alta. Am inteles ca aceeasi imagine contrastanta o intalnesti in in Egipt, povestea mama finutei noastre. Felicitari pentru ideea de a concepe bebe2. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa vina barza cu un bebe sanatos si la fel de reusit ca Darius.

Gabi, de cand ai ramas graviduta mi-am inchipuit ca porti in burtica o bebelina...nu stiu de ce, asa am avut eu sentimentul. Aceeasi chestie am simtit si la Mada cand a fost gravida si i-am spus si s-a adeverit. Cat priveste marimea bebelinei, stai calma ca si nasa mea care a nascut acuma a avut aceeasi problema cu faptul ca iesea mai mica la eco decat saptamanile de sarcina si totul este ok. Eu zic ca a avut loc fecundarea mai tarziu si de acolo diferenta respectiva.

Apropo de sutien, Vlad are mai nou o pasiune pentru "tsisii"-le mele, adica si cand iesim din casa controleaza sa vada daca le am cu mine si cand mergem in vizita se trezeste el sa arate la toata lumea ca eu am "tsisii", de parca nu ar fi evident.
Noutati ar fi ca dl Vlad desi nu spune nica nou, ne-a uimit in weekend cand ne-a aratat corect toate animalele dintr-o carticica, asta in conditiile in care el le-a privit de max 5 ori de acnd are cartea, ca nu are rabdare si chef de povestile si explicatiile mele. Deci el cred ca baga la cap dar nu vrea sa faca nimic. Asta eeeee.......

Va pupacesc.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput