LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
ANA
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa, si cu multe bucurii pentru parintii tai.
CARMEN foarte frumoase filmuletele si in concluzie super concediu.
DARIUS e mortal la dans, si am ramas masca cand am vazut cat de bine a coborat scarile si oarecum in fuga asa ca bravo lui, noi daca eram in situatia lui mare era minunea sa nu ne facem gramada.
dar ii era cumva frica de apa sau era rece ca l-am vazut oarecum cu mainile legate strans de gatul lui tati, te intreb pentru ca noi anul trecut cu greu am reusit sa-l bagam in apa si atunci se tinea strans de noi.
faza cu magazinul si costumul de baie a fost tare, mi-as fi dorit sa te vad cum incercai in fuga sa probezi, sa-l urmaresti si pe DARIUS si apoi sa mai fugi si dupa el, iar faza cu banca a fost bestiala, ce mai m-ati binedispus rau de tot.
CARMENFR sa va traiasca finuta si tu sa te bucuri in continuare de fiecare aniversare.
MENUET dar cata rabdare aveti frate mai dati-ne si noua, bravo!
CRINA draguta puiuta ta si plina de iaurt, iar faza cu hartia igienica tare inventiva, de ce sa mai dai banii pe jucarii![]()
revin...
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
noi aseara am fost la cumparaturi si am dat si peste trenuletul THOMAS, MADI al vostru cat este mama de mare ca eu am gasit tot circuitul dar in format cu locomotive mici rau de tot si trebuiesc cumparate separat(sine, gara, trenuletele) si in total cred ca ajunge cam la 400-500 ron si mi se pare exagerat.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
biky spune:
LA MULTI ANI ANA!
ma apuc de vizionat poze/ filme si revin...
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
gabi78 spune:
Foarte tare Darius! Sa fie sanatos! Am vazut si filmuletele din vacanta si nu stiu daca am spus cand am vazut pozele dar nu e suparare dca ma repet: Darius e bartai baiatul! Pare mult mai mare decat este! Si-i asa frumusel!
Laura draga mea te rog sa nu bagi decat poze. Ca nu mai an unghii sa rod de oftica ... ![]()
Vazut si Crinuta palariuta. Super turnulet a facut ea si mai da si sut cu ambele picioare!
Veve! Ce faci puica acolo? Toate puzzle-urile de odata!? Felicitari!
LA MULTI ANI! ANAAAAAAAAA! Sa cresti mare si sanatoasa si sa iti iubesti surioara/fratiorul care e pe vine!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
gabi78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic noi aseara am fost la cumparaturi si am dat si peste trenuletul THOMAS, MADI al vostru cat este mama de mare ca eu am gasit tot circuitul dar in format cu locomotive mici rau de tot si trebuiesc cumparate separat(sine, gara, trenuletele) si in total cred ca ajunge cam la 400-500 ron si mi se pare exagerat. cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
Am vazut si eu mai mari dar cam la 150 ron locomotiva. Cele mici am vazut ca sunt 45-50 ron. Si mie mi se par scumpe, dar stiu ca pana la urma tot o sa ii cumparam.
Noi i-am mai luat trenulete cu sine dintr-alea foarte ieftine la 20-30 ron, dar au rezistat maxim o saptamana pentru ca vrea sa desfaca el circuitul de sine si cand trage de ele le rupe. Macar nu am dat prea multi bani pe ele.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, ANA!
Carmen94

Carmenefr vazut finuta mica si pitica ![]()
Trenulete cu sine... am vazut in ikea... ieftine... si rezistente
http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/ (pagina 207)
Nu e thomas... e mititel... dar cred ca inca nu conteaza... mai incolo incep pretentiile... si sa te tii... Fii'mea, dupa ce a facut ditamai lista pt. Mos Craciun, si a primti ce era pe lista, a inceput sa comenteze... ca mariposa trebuia sa fie roz
Asa ca pe baieti inca mai pot sa-i fentez
Nu mai dau banii pe jucarii scumpe ca m-am saturat sa ma joc doar io cu ele
Mai trebe luate si pentru toti trei...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
laura_oana spune:
deci o iau din amintiri..ca nu mai tin minte mare lucru...
gaby..felicitari pt burtica roz!
si pt tine pun numai poze si la filmulete se uita cine "are unghii sa roada"
ok?
am ras de Darius si pataniile din magazine de ma dor falcile
bestial!
Bine ai venit pe lume Nico Louis!
si nu mai tin minte...

fug la bucatarie, masina spala deja a 2 tura.
noi sambata am fost la botez si duminica asa dintr-o data am hotarat cu parintii mei sa mergem la bunici si am luat si pe edy cu noi!
...a fost frumos.
mai revin
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
biky spune:
carmenfr - sa va traiasca finuta si sa va bucurti de ea!
carmen94 - frumoase si turul 2 de poze, dar mie gandul tot la lebedele alea mi-au ramas, si la mutrisoara lui Darius cum se uita cu tati la meci!
Vreau si eu mare....soare...eventual Cuba!![]()
Nazbatios mai e Darius! Am ras de numa' de fazele descrise 
Crina - cata ingeniozitate...sa faci turnuri din role de hartie igienica! Ai avut curaj sa i le dai....Caterina mea cred ca imi facea traverse in toata casa!
Maya cea zglobie, razacioasa si asortata de mama focului!
Rozi - bravos, veve, ca stii sa faci puzzle-uri, noi nu avem asa ceva... dar nici nu am cautat!
Io zic sa te duci la Girafa sa te convingi singura....nu te lua dupa Roxi 
si apropos, Rox....tu nu mai propune nik, da? Auzi, cuiburi de viespi - piatra de hotar la intrare in stup!!!!!! Eu nu fac, mah, nici daca ma dati afara din stup...clar, da? Prea multe calorii si oo ![]()
Kit - fuji de acilea cu clatitele cu cioco si frisca 
Si nici torturi expirate, de la sf. Valentin nu vreau sa vad 
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
absoluta spune:
Fetelor sunt suparata. i-am dat absolut tot ce se poate Timeei pentru scaune moi si nu scapam. Acum m-au sunat sa ne ducem sa o luam de la cresa ca a murdarit deja toate schimburile si sa o tinem acasa ca sa nu se desihradeteze. Ce sa-i mai dau?!
Am fost la locul ala de joaca d ecare va spuneam si mi-au zis ca nu au liber in jurul zile de 16 martie. Adica nici pe 13, 14, 15, 16. Au luat-o razna.
Nu am gasit nici la McDonald`s unde vroiam si cand vroiam.
Am stabilit pentru luni (16 martie) , ora 20 la Bucur Obor la Mc.
Cine vrea si poate va asteptam cu drag.
La multi ani pentru toti si toate sarbatoritele din zilele astea!
RaisaFudulu spune:
La muuuuuulti ani, ANA! sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe ai tai parinti.....Petrecere frumoasa va doresc si asteptam pozici mai multe mai
Carmen94 uau ce frumos mi-am inceput ziua...super tare Darius...la banca a fost bstial dar cred ca la mall erai terminata, noroc cu halatu ca altfel defilai sexy pe acolo
Carmenefr vazut finuta mica si pitica , la multi ani cu intarziere
Crina cam scumpa la privire, Maya e tare draguta si vesela iar cu turnul de hartie igienica este super tare..ce draguta a fost asocierea mielor cu cateii , cred ca e scumpa cum da ia la calut sa manace zahar, dar ce zici poze din astea nu ne pui
Veve super desteapta, cu tei o data ..bravo obrajori frumosi
Si cred ca am mai sarit
Noi am avut ziua de ieri plina de maraieli si stare febrila usoara nu a tecut de 37.6, cacacioasa 4 la numar ..io pun pe seama vreunei masele , zic cu semnu intrebarii ca nu mai pot vedea nimic, nu ma lasa dansa sa ma mai uit in gurita iar daca bag io degetu mil reteaza....sper ca azi sa fie bine si sper ca asta sa fie cauza, avand in vedere ca muci nu are, de mancat mananca in stilu-i caracteristic, de tusit nu tuseste....om vedea
O zi buna va doresc si mai revin dupa ce mai vad pozici din Cubaaa, ca nu le-am analizat pe toate
Diana mami de Raisa Maria