LMA - Albinute & bondari de '07 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

gabi ..asta nu e pt tine!

filmuletele cu edy ..http://www.youtube.com/watch?v=HT1w7G_Ua84&feature=channel...asta e 1 apoi in dreapta sunt retul filmuletelor.nu am timp sa dau link la fiecare filmulet.daca aveti timp si chef .. spor la vizionat.

urmeaza si pozele dar probabil ca el voi pune cand va dormi edy..acum ma solicita la joaca.

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Absoluta nu stiu daca au mai scris fetele dar la noi ultima oara asta si-a facut efectul
Calciu carbonic un varf de lingurita de 2 ori pe zi

Sper sa mearga si la voi

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'neata,

o cafeluta, capucino, ceai?? ca vad ca nimeni n-a facut cafeaua astazi si d-na Ioana nu ne-a mai servit in ultimele dimineti. oana, ce face Mateiu, sper ca i-au trecut mucisorii.

Culoarea mov in hainutele Mayei - predomina (nu e chiar singura), mie nu mi-a placut niciodata rozul, dar in schimb imi plac nuantele de mov, asa ca i-am luat si ei.

Gabi - am uitat sa te felicit pentru bebelina din burtica, sa se faca mare si sa fie sanatoasa, iar tu sa duci cu bine si cat mai usor sarcina pana la termen.

Eu nu reusesc sa vad filmuletul cu Veve, poate de acasa o sa pot, desi aseara n-am reusit sa vad filmuletele cu Darius, dar mai insist, trebuie sa le vad pana la urma.

Biky - finalul jocului frumos cu hartia igienica a fost o casa tapetata cu hartie, ca s-a desfacut din gresala una si ei i-a placut sa o intinda prin casa, dar la cat de vesela era, am lasat-o, dar si de strans am strans tot impreuna, asa ca merita.

Laura - chiar ma gandeam aseara ce s-a intamplat de nu ai mai pozestit din aventurile si traznaile lui Edy. Astept pozele si filmuletele, am unghiile cam mari, asa ca am la ce roade.

Gata pauza de cafea. Cei cu girafa aia?? ca eu n-am priceput, dar oricum Constanta e prea departe, asa ca o asteptam pe Delia cu poze de la aniversarea Norei dar si cele din microdelta, frumos trebuie sa fi fost.

Sper ca diseara sa citesc numai vesti bune si sa ma delectez cu poze si filmulete care mai de care,

o zi buna tuturor

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata!
bag repede niste poze care m au amuzat aseara. revin mai pe larg un pic mai tarziu.
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=278395093/a=94600523_94600523/t_=94600523

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

turbez si am spume la gura de nervi

deci ma chiunui ca proasta sa atasez poze si nu ma lasa.apuc de pun 2 poze si cand sa caut restul pozelor sa le atasez imi inchide pur si simplu pagina ( si asta s-a intamplat deja de 6 ori!!) nu pot nici sa vad filmulete/poze pe webshots !! ce naiba are?

si voi patiti la fel? sau e compul meu de vina?

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Pisik - numa' m-ai zgandarit....3 poze, draga? Bag de seama ca tu nu stii sa numeri decat pana la 3....ca niciodata nu pui mai multe....
In sfarsit, am vazut-o si eu mai bine pe Nora....beeeei...io nu laud de pomana dar e dulce, dulce, dulceeeeeeeeeeeeeeeee

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

ma, cat, ma chinui sa incarc pozele alea din microdelta si pe webshots, ca nu pot s o frustrez pe roxi iara.
si lasa tu dulceata, sper ca te ai uitat atent si ai vazut cum s a imbracat, ea singura, cu ciorapii invers si pusi peste pantalon...

pana s gata alea pe webshots, uitati aici:
http://www2.snapfish.com/thumbnailshare/AlbumID=278384650/a=94600523_94600523/t_=94600523

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

azi m am trezit cu usturime n gat. si nu mi plac lamentarile, sper doar sa nu fi capatat si nora ceva, sa nu fie fresh de ziua ei. ca zau ca nu merita asa ceva, ca e tare buna si draguta.

crina, te am prins! deci tu ne citesti zilnic, daca stii de cafeaua joanei, dar nu ne scrii! bineee...si despre fata atata ai de zis, ca o mbraca mama sa n mov? rushineee!
(girafa e un loc de joaca ptr copii, in spatiu inchis, unde trebuia serbata nora sambata.)
laura: edi, care credeam eu ca nu mai prezinta nicio surprindere, iata ca m a uimit din nou. stiam ca are cunostinte academice despre fauna terestra actuala si fosta. dar nu l am crezut atat de cuminte,linistit, ascultator, atent. sa nu te mai prind ca te plangi de el, ca ti l confisc!
mady, ce ti ziceam eu ca s ichi si urechi la tratamentul lui razva, azi ma m trezit iar cu mainile ranite. am spalat manusile nanei cu sapun dove...ia mai zi o data cu ce l dai, te rog, ca n am inteles bine ce era ptr manutele lui.
rein ma gandeam aseara, amintindu mi de crizele norei la trei saptamani, cu colici, plans mult, leganat si cantat in brate, ca nu ne ai spus deloc cum e bebe, cum te descurci cu el. mie mi e dor de povesti cu bebelusi mici, mici.
carmen, asa da, am priceput. vezi, se vede ca n ai mai abuzat de alcool

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Pisikuta foarte frumoase pozicile din microdelta, dar ce aproape statea de caluti si cum le dadea sa manace, sa nu mai zic de alea cand escalada pe pietre...super tare

Laura ia o pauza si o gura de cafea si incearca din nou apoi...oi avea vreun virusel in el...sper ca nu

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

absoluta, eu insist sa mergi cu ea la medic si sa faceti niste analize pe loc, voma si diareea prelungita pot fi date de virusi (gen rotavirus, enterovirus si mai sunt unii mai putin cunoscuti). Grija la deshidratare, Alex a ajuns in 5-6 ore la deshidratare de 60%! Si tineti regim strict macar o saptamana (orez, morcovi, carne de pui fiarta sau la gratar, paine prajita, grisine simple, lapte delactozat, ceai de menta, apa plata, banane, mar copt, cranza dulce de vaca). Ai grija si ce ii da la cresa sa manance, o jumatate de felie de portocala poate sa strice tot si sa trebuiasca sa o iei de la capat. Eu am stat cu Alex acasa 2 saptamani pana si-a revenit de tot.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput