LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
carmenefr spune:
Astazi am facut 30ani. Credeam ca ma voi simti mai aiurea, dar n-a fost asa. Incerc sa ma bucur de fiecare varsta, pt ca fiecare e inedita... in felul ei.Sincer, ma simt mai bine ca la 20,mi-e bine in pielea mea(daca mi-ar fi pielea un piiiicut mai mica mi-ar fi si mai bine
)
Azi m-am cinstit cu sotul cu niste sampanie, a fost o zi frumoasa, am dormit un pic, tati a luat-o pe Teodora de la cresa, a venit iubita mea si mi-a spus " a muti aaaa"
, apoi s-a jucat frumos, a pictat, eu am mai stat la calc...
O zi relaxata...urmeaza weekendul, cu musafiri, ...si cu cuiburi de viespi
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty [b][red] La multi ani, Carmen!! Sa-ti traiasca Bretonica- artista si sa mai faci tarta buuuuna sa ne dai si nouaa.![]() |
Va fac si tarta, numa' sa veniti sa mancati, ca mi-e ca tre' sa ma lupt io cu ea

gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenefr Astazi am facut 30ani. Credeam ca ma voi simti mai aiurea, dar n-a fost asa. Incerc sa ma bucur de fiecare varsta, pt ca fiecare e inedita... in felul ei.Sincer, ma simt mai bine ca la 20,mi-e bine in pielea mea(daca mi-ar fi pielea un piiiicut mai mica mi-ar fi si mai bine )Azi m-am cinstit cu sotul cu niste sampanie, a fost o zi frumoasa, am dormit un pic, tati a luat-o pe Teodora de la cresa, a venit iubita mea si mi-a spus " a muti aaaa" , apoi s-a jucat frumos, a pictat, eu am mai stat la calc...![]() poze cu Teodora povestea nasterii Teodorei aici Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007 |
La multi ani! Laaaa muuulti aaaani! Laaaaa muuuulti aaaaani!
si
multi.Oare io cum o sa ma simt... ca acusica fac 35

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Crina_mio spune:
Buna fetele,
Cu scuzele de rigoare urez si eu La multi ani tuturor celor care si-au serbat cei 2 anisori si mamicilor sarbatorite in ultima perioada.
Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de multe bucurii!
La multi ani sarbatoritelor de astazi Carmen si Rianna!!
Nico-Louis bine ai venit printre noi, sa fi sanatos si sa aduci numai bucurii celor dragi!
Sanatate multa bolnaviorilor, se fac ei mari si scapa de toate problemele.
Si cum n-am scris cam de multicel nu o sa nominalizez pe cei pe care i-am vazut in poze si filmulete, dar ii
pe toti. Avem niste copii minunati si care cresc asa repedeeee. Nu-mi vine sa cred ca mai e putin si Maya face 2 ani. Cand a trecut timpul asta??? Nici macar nu m-am gandit ce si cum o sa fac de ziua ei, dar mai e ceva timp pana atunci si o sa ma inspir si de la voi. In principiu o sa fac acasa cu cativa copii (nu prea multi, ca din pacate prietenii nostri au copii mari deja) si apoi la Rucar cu familionul (asta e mareeee).
Maya este bine, mananca bine (precum purcica mi-a zis astazi nepoata-mea la tel, ca vrea sa manance singura
), face prostioare toata ziua si mama o lasa sa faca cam tot ce-i trece ei prin cap, e plina de personalitate, mi se face un dor nebun de ea si joia cand ma duc sa o iau acasa uneori abia ma baga in seama
, are o a doua mami la Rucar (sora mea), am fost putin geloasa cand a inceput sa-i zica mami si ei, dar pana la urma bine ca se simte iubita si acolo si aici.
La capitolul jocuri ea e cea care dicteaza cu ce vrea sa se joace si o trage pe mamaie sau pe Alex de mana sa se joace cu ea, la fel si cand e acasa cu mine sau cu tati. Ii plac puzzelurile alea de lemn si le face de cateva ori pe zi (are 4 si o sa-i mai caut, dar poate gasesc alte modele - mi-a placut pestisorul lui Carl, asa ceva vreau sa-i caut in week-end si cred ca ideea Dianei cu trusa de traforaj e buna, dar eu n-am facut asa ceva niciodata, dar pentru copii nostri invatam, nu??), ii place sa-i spun povestea ursul pacalit de vulpe, avem o carticica cu puzzel-uri pe cate o parte (am vazut ca sunt mai multe povesti in genul asta, dar eu doar pe asta am apucat sa o iau) si ma pune sa-i citesc si sa-i desfac si sa fac (eu, ea nu vrea) puzzelurile de pe fiecare pagina, asculta la dino-pad motanul incaltat si punguta cu 2 bani, a invatat sa-i dea drumul singura, si stie ca trebuie sa-l atinga pe dino cu creionul magic pe foecare pagina, si apoi ia la rand toate animalutele si se amuza de sunetele pe care le scoate, se ascunde si striga dupa mine mamiii ade (sa vin sa o gasesc), ne sperie cu moi (un ursulet de plus) si eu si tati trebuie sa mimam ca ne speriem iar ea se amuza copios si mai nou face turnulet din hartia igienica sau din rolele de servete de bucatarie.
Ii place sa se duca cu tataie la oi (cand a vazut primii mielusei a zis ca e hamu, asa i-a asociat ea mai bine cu catelul decat cu oaia), ii da calului sa manance cubulet de zahar din manuta ei,
Cand ne pregatim sa mergem la cumparaturi zice cere sa cumparam bobo si paine
, nu-i prea pretentioasa, nu??. Week-endul asta si-a luat de la raionul de jucarii 2 puzzel-uri (erau pentru copii mult mai mari) doar pentru ca aveau o poza cu miau pe ele, dar am aplicat tactica lui Biky si le-am returnat fara sa-si dea seama.
Cam atat imi amintesc, descarc si niste poze si un filmulet si fug la nani, ca maine trebuie sa ma duc la serv. Si daca intre timp (adica pana dimineata ca nu stiu ce e cu netul asta de merge asa prost, o fi troianul pe care l-am luat de pe net si de care nu scap de vina?!?) se incarca pozele si filmuletul le puteti vedea aici
Noapte buna tuturor
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
Crina_mio spune:
30 de ani?? wow ce tanara esti Carmen!!!! Asteptam tarta (sau reteta si ceva poze, ca poate ne faci pofta si ne apucam de bucatareala, wk. trecut imi propusesem sa fac si eu faimosul deja cuib de viespi, dar am renuntat si am facut clatite, ca se fac mai repede. Finuta ta e o dulcica, sa-i fie de bine, si e prima data cand vad poze cu ursitoare, citisem de obiceiul asta, dar n-am vazut pana acum nici live si nici poze. Fain obicei si faine si rochiile ursitoarelor.
Carmen - super faioase fazele din magazin cu Darius.
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
roxanici spune:
Carmenfr, sa-ti fie de bine cei 30 de ani si cum i-ai sarbatorit.
Sa-ti traiasca finuta. Ce ziceau ursitoarele alea pe-acolo?
Crina, domnisorica ta numa haine movulii are? ca io asa am ramas cu impresia?
io propun ca acest cuib de viespi sa fie piatra de hotar la intrare in stup. Cine vrea sa intre la noi aici tb sa faca o tava de cuiburi....
si cine e deja si nu a facut, sa isi suflece manecile pt framantat 
Rozi, nu ti-a zis pisika? aniversarea se amana din cauza de girafa accidentata...iti da ea mai multe detalii
roxanici spune:
Muuulti aaani traiaaaascaaa,
Multi aaani traiaaaascaaa
Laaa Multi Ani, Ana!!!
sa cresti mare si sa ramai zglobie!
gaia.nevia spune:
Am parola, am parola!
Multumesc 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
laura_oana spune:
neatzaaaa
scuze, scuze scuzeee
..din motive de plecati de acasa si fara net la bunicii mei nu am putut scrie.deci cu scuzele de rigoare incep prin a felicita sarbatoritii, ma pun pe citit( sunt abia la pag 3!
) si o sa bag niste poze si filmulete cu edy.
LA MULTI ANI! Eliana Ioana, Alexandru, Mark-Alexandru, Alexandru-Stefan, Rianna si sarbatorita zilei de azi Ana! sa fiti santatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
LA MULTI ANI! CARMEN !

REVIN DUPA CE CITESC! 
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!