Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 15
diwana spune:
Marunzika, m-a terminat cantareata mica 

. Aproape mi-au dat lacrimile, cat de dulce e!!! Clar astept s-o aud si s-o vad la tv. peste cativa ani 
Noroc cu Papanash ca mi-a adus aminte ca avem si noi tricicleta, si ca pot sa i-o dau acum. Astept sa se trezeasca si sa i-o dau ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
Rox, sa ne aduci vesti bune,eu sunt convinsa ca e totul ok.M-ai pus si pe mine in priza, am inceput sa-l bat la cap pe Andrei cu informatii despre partile corpului
. Cu schimbat pampersul si la noi e la fel, numai din viteza reusesc, am incercat si cu chilotei si cu cei clasici si tot asa reactioneaza.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
valentina_22 spune:
Buna fetelor si sa aveti o zi minunata!
Luy,
sa treaca sacaietoarea migrena. Sper ca azi sa ai o zi minunata fara dureri , alaturi de o fetita cuminte, cuminte!
Cecilia, nu vreau soro sa arat la manechinele alea sfrijite. Da am si io o ambitie.Ani de zile m-am mentinut la 58 si imi placea cum arat, acum daca no-i reusi nu-i bai e bine si cu 60. Singurul of de pe suflet este burtica asta de gemeni cum ii spun eu. Zilele trecute am patit-o. Eram la coada la casa in auchan si in fata mea era un cuplu. Si nu stiu cum se intorce tipul si cand imi vede burtica mea(eram si balonata), imi zice politicos sa merg in fata lor. Eu refuz la care sare si doamna, cum sa stea la coada o femeie insarcinata si ma intreaba radios "in cate luni sunteti?".
Ingand eu ceva la repezeala, ma inrosesc toata, trec in fatal lor, platesc cumparaturile si fuga acasa. Pe drum radeam de una singura,macar am si eu o sansa sa nu mai stau la cozi la platit facturi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008
diwana spune:
Alo ? - Da ! - Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala ? - Da, noi suntem ! - Cu Gogu de la cazane, va rog
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Copilul doarme, asa ca profit Stiti cum isi zice Rares? "Aii", iar aseara ne-a auzit pe noi zicand "aoleu" si el zice "aloli", sau "laloli" Murim de ras cand ne imita. Erina, imediat sunteti acasa unde iti place tie atat de mult ![]() Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Este abia inceputul, daca a inceput sa repete dupa voi, provocati-l, in sensul ca vorbeste cu sotul tau si repeta cuvintele mai simple, chiar punand accent pe ele, o sa le repete si el, mai ales cele care ii plac cum suna, Cristi prefera cuvintele lugi, pt ca le prescurta cum voia, acum cum aude un cuvant nou il repeta, ca un papagal
Legat de masele, asa credeam si eu ca ies mai tarziu, dar cum noi am fost ffff precoce din punctul asta de vedere, o sa le urmaresc,oricum a fost o pauza de aproape 3 luni dupa canini.....eu ma intrebam cat are de gand sa mai baleasca(asta era marea mea problema

)Eu nu tineam neaparat sa ninga, mai ales ca e flescaraie si nu putem iesi afara.......si sigur nici Luy nu-si dorea asa zapada, asa ca o trimitem innapoi la voi
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
claudia1178 spune:
Iaca hop si noi dupa os uta de ani
, Teo e supper maraita asteptam maselutele si dintisorii.are doar 7....
Alinus, condoleante pentru soacra ta si Dumnezeu sa o odihneasca....
Mami25, imi pare rau pentru pirderea suferita 
Annisia, arati....BETON....VREAU SI EU SA SCAP DE 5 KILE
, dar vom vedea cum............eu am pus in sarcina 30 de kg...inainte aveam 45 si acum 50...dar toate la vremea lor...
Cecilia, inca un rand de masele?! Si eu crdeam la fel.....ca dupa 2 ani vor mai creste inca 4...
Betty, Doamne ajuta sa fie bine...speranta moare ultima....
.
Despre Teo a mea, e o minune de copil, e minunea mea....mereu ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca e copilul meu, al meu...si poate sunt paranoica,dar traisec cu frica sa nu i se intample ceva sa o pierd...cred ca as muri...cu ea alaturi este un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc niciodata...
Imi doresc nespus de mult sa am privilegiul sa stau cu ea acasa pana la 3 ani, si ma gandesc cu groaza ce sa fac la toamna, care v-a fi cea mai buna solutie pentru ea?!
Saptamana viitoare plecam la parintii mei la Brasov, pentru cateva luni...ai mei au bivolite...si ma gandeam sa ii dau lapte de bivolita dar nu stiu cat de bine ar fi pentru ea, voi ce credeti?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Acum avem regim de gravidutze, cel putin 2 saptamani, daca nu o vrea DD mai mult, asa ca Yaia dava imi oferi un ceai in loc de cafea il beau cu mare placere. |
Iaca acum am aparut, dar dau ceaiul, cum sa nu, avem diverse, pe alese, sa nu fie negru sau verde...avem si din plante medicinale. Preferatul meu e Celestial Seasonings de piersici. Dar poate s-a indurat o alta fata de sufletelul tau si nu te-a lasat netratata.
Sa fie intr-un ceas bun...si cu ochi, parca asa se zice, nu?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
A adormit si Maria, asa ca profit si eu, ca diwana 
mami25, imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat. Este foarte greu, dar il ai pe David care iti va alina ranile, iar timpul va lucra si el in acest sens. Iti doresc multa putere, nu te mai gandi la ce a fost, incearca sa privesti increzatoare spre viitor 
greyeras, stiu ca si tu te chinui cu migrene de multa vreme, ba din ce povestesti la tine pare si mai rau ( faza aia ca nu-ti poti misca mainile sau ca esti ca un robot, brrrr ). Iti doresc sa gasiti cauzele si sa le poti trata, astfel incat aceste crize sa ramana de domeniul trecutului.
Eu nici nu stiu la ce doctor sa merg, pt ca am fost si anul trecut la generalist ( un dr de la Medicover despre care se spune ca este f bun ) si nu m-a ajutat cu nimic, mi-a dat sa fac analize care din punctul lui de vedere au iesit f bune, deci cica as fi sanatoasa tun
. M-am mai plans eu pe aici...
Insa m-au mobilizat sfaturile voastre si mi-am facut programare la oftalmolog, de mai multa vreme trebuia sa merg sa-mi fac un control si sa-mi schimb ochelarii care au ajuns vai de ei, sunt strambi saracii ( s-a asezat maica-mea pe ei ). Nu cred ca migrenele mele se datoreaza ( cel putin nu exclusiv ) unor probleme de vedere, insa oricum trebuia sa trec si pe la oftalmologie.
Am vazut-o si pe Annisia in cele 3 ipostaze - drept urmare, acum in loc sa mananc cine stie ce tampenie ( gen ciocolata sau halva
) mi-am taiat 2 mere feliute subtiri si rontai la ele. In ultima vreme am bagat in mine in prostie arahide in ciocolata, asa ca n-as avea curaj sa ma sui pe cantar. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
diwana spune:
Cecilia, il provocam mereu (si pt. simplul fapt ca e tare simpatic cand imita
) Imita de mult cuvintele pe care le spunem noi, zice "da", "doi", "trei" (ultimul, f. rar) si "alo" "nu, nu" din august (astea nu erau imitatii, stia ce zice), apoi "mami" si "tati" din octombrie. Tot prin august s-a apucat sa imite si alte cuvinte pe care le auzea la noi de genul "tztutzi", "iubi", "minune", "du-te" si inca cateva pe care nu mi le aduc aminte, dar pe astea ii placea sa le repete doar. Culmea e ca in august zicea mai clar "alo" si "doi" , iar pe "da" aproape ca nu-l mai foloseste
. Incepand cu ianuarie, imita aproape orice cuvant daca ii place cum suna, cred. Totusi, inca nu vorbeste, desi stiu ca stie mai multe cuvinte ce inseamna, nu foloseste decat foarte putine si nu a incarcat inca sa faca vreo propozitie cat de mica, de ex. sa spuna "mami, apte" (da-mi lapte), sau "mami, apa" (adica sa-i fac baie), acum abia de cateva zile spune "lapte", stie de mai demult ce inseamna, dar inca se limiteaza doar la a-l repeta.
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mami25_7 Revin si eu cu vesti prea buna,am pierdut sarcina,mai de graba era deja oprita in evolutie,ieri am fost la chiuretaj,sunt tare trista,dr a trimis rezultate la laborator pt a afla cauza opriri.David nu ma lasa deloc in pace parca ar sti ca s-a intamplat ceva.Ma imbratiseaza si ma pupa mereu. |
Tare rau imi pare sa aud ca treci printr-o incercare grea. Putere, pentru David si pt. voi toti!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze