Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, in ritmul asta ne anunti ca ii ies si maselele de minte. Evident glumesc. Cred ca s-a chinuit bietul Cristi, dar ia partea buna, in curand nu mai e nimic de iesit si nu o sa mai fie asa suparat.

Greyeras, multa sanatate si tie. Si tu trebuie sa faci niste investigatii, e bine ca ti-ai propus asta. Sinuzita da niste dureri crunte, am avut si eu, si pana nu mi-au scos puroiul de acolo nu m-am vindecat cu nici un fel de antibiotic sau antiinflamator.

Papanash, rezultatul l-am aflat, insa nu mi-au dat nimic de semnat inca. Cat despre analize, pe astea eu le-am cerut ca plangea cand il schimbam, insa trimiterile...ma rog, macar sa nu fie nimic si sa ne alegem doar cu un control.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mami 25 7 - sper sa treci cat mai repede peste perioada nefasta din viata ta si sa revii cu vesti bune.
annisia - am fost la mai multi doctori...ca nu m-a multumit nimeni.adica nu mi-a zis nimeni ce are eliza...inca mai cercetez....sau poate am eu????

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Revin si eu cu vesti prea buna,am pierdut sarcina,mai de graba era deja oprita in evolutie,ieri am fost la chiuretaj,sunt tare trista,dr a trimis rezultate la laborator pt a afla cauza opriri.David nu ma lasa deloc in pace parca ar sti ca s-a intamplat ceva.Ma imbratiseaza si ma pupa mereu.

Mami25, imi pare rau de experienta prin care treci. Iti doresc putere si refacere rapida. Pupici pt pitic David si Dne ajuta pe viitor

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

la noi aseara a fost de coma Andrei. Am gatit pentru el niste paste (de-alea rasucite )trase in unt si cu un pic de carnita de pui si orez cu legume. Am zis ca din 2 o sa manance sigur ceva.
A inceput cu pastele, lua cate o bucata, o intindea ca pe elastic, pana se rupea, imi dadea mie o bucata, apoi lui taica-su, ce ramanea manca el.asa s-au dus 2 castronele cu paste, super bune, din care am mancat toti 3.
Apoi am trecut la orez, am facut de-ala prefiert, iese ca si cel de la chinezi, nu se leaga bob cu bob, exact cum ii place lui. A mancat destul, dupa ce a ales(si aruncat) legumele din el. ieri dimineata, a ales din sandvich intai muschiuletul, pe care l-a mestecat juma de ora , dupa ce s-a plictisit de mestecat a trecut la painea prajita, a mancat o felie intreaga.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Cecilico, tu stii ca-mi esti tare draga. Garantat noi doua nu avem cum sa ne suparam. Hihihihih... Iti spun doar ca, atunci cand eram cat casa, te invidiam de nu mai puteam ca aratai atat de bine dupa nascare. Sunt sigura ca daca ti-ai pune mintea cu kilele tale, nu ar avea nicio sansa. Trebuie doar sa te focalizezi pe asta si treaba e ca si rezolvata. Deci ramanem prietene, ok?

Acestea fiind spuse, ma retrag ca imi incep turul de forta... Pozicile le las vizibile pana la noapte, cand ma regresez la cashile mele. Va pup si va urez o zi palpitanta (mai putina sare si mai mult piper)!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

normal ca suntem prietene, nu vad de ce nu ar fi asa
Problema la mine este nr. kg, ca de aratat nu arat exagerat de grasa, cateva sunci si celulita cat cuprinde, poate de asta nu pot sa slabesc Partea interesanta este ca, cu haine pe mine nu as zice ca am cu aproape 10kg mai mult decat innainte de sarcina, dar fara........si vine vara

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Am facut programare la Dr Burloiu la Sanador, pentru seara aceasta. Inteleg ca e de baza pentru neurologia infantila, asa ca azi lamurim si cu surzenia si cu vorbitul.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Marunzika, nu pot sa deschid cu nimic fisierul ala.Si merci pentru flori, le-am primit .Sper sa te simti mai bine azi. Noi pe 7 martie mergem in viena pt. 3 zile, daca sunteti prin zona poate ne vedem.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Bernix, multam de sugestie, uite ca a fost super. Si madam psiho aia a facut acceasi recomandare.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Gabitz, nu am reusit sa dau de tine. Ma interesa la ce medici ai fost, specialitati si nume, si care ti-au placut si care nu.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Copilul doarme, asa ca profit

Mami25 imi pare rau pt. pierderea suferita Doamne ajuta data viitoare

Cecilia, deci a ajuns zapada si la voi? Bine, ca atata am suflat inspre Bucuresti, bine ca a fost cu folos, sa va mai bucurati si cele care doreati zapada. Cele care nu vroiati, suflati-o inapoi, dar asteptati putin, sa se bucure si Luy, si Cecilia

Roxana, sa vii cu vesti bune de la dr.

Betty, te asteptam si pe tine cu vestile bune

Papanash, sa va fie de bine papa. Noroc cu Andrei, care are grija si de voi

Cecilia, mi-ai zdruncinat sperantele , ma bucuram ca acum ii ies ultimii doi canini, si scapam, si acum tre' sa ma pregatesc pt. inca 4 masele ?

Stiti cum isi zice Rares? "Aii", iar aseara ne-a auzit pe noi zicand "aoleu" si el zice "aloli", sau "laloli" Murim de ras cand ne imita.

Erina, imediat sunteti acasa unde iti place tie atat de mult

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput