Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 13
greyeras spune:
Mami25_7 
. Imi pare rau.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
cecilia L spune:
Ammmmmmmm descoperit ceva nou in gura lui Cristi
.......mai are o maselutain stanga jos, este iesita mai mult de jumatate.......si eu care credeam ca nu mai iese nimic pana spre 2 ani
, acum are 8 dinti, 5 masele si 4 canini, asta daca nu cumva mai am vreo surpriza si sus, nu am putut sa vad.........acum inteleg de ce era asa nervos in ultima vreme

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Revin si eu cu vesti prea buna,am pierdut sarcina,mai de graba era deja oprita in evolutie,ieri am fost la chiuretaj,sunt tare trista,dr a trimis rezultate la laborator pt a afla cauza opriri.David nu ma lasa deloc in pace parca ar sti ca s-a intamplat ceva.Ma imbratiseaza si ma pupa mereu. |
imi pare tare rau ca tb sa treci prin asta,nici nu stiu ce sa-ti spun, sigur David te va ajuta cu dragostea lui sa treci mai usor peste acesta grea incercare,

si sunt alaturi de tine.Poate ne vedem in IOR, parca stai pe acolo.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Annisia spune:
mami25....Imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Probabil ca nici moralul tau nu a fost ok si asta a contribuit. Stiu ca ai trecut prin ceva probleme. Ar trebui intai sa le rezolvi, sa te linistesti, sa stii exact ce vrei sa faci mai departe si apoi sa te apuci increzatoare de bebe2. Iti doresc mult succes in orice iti propui sa realizezi. Capul sus! Viata merge inainte, cu bune si cu rele, cu tristeti si bucurii... Retine, doar, ca in existenta noastra sunt clipe pentru care merita orice efort, merita sa treci peste orice. Gaseste-ti in oamenii dragi aceste clipe si vei castiga puterea si forta sa invingi orice, sa treci cu bine orice suparare!!! Pupici!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Cecilico, tu stii ca-mi esti tare draga. Garantat noi doua nu avem cum sa ne suparam. Hihihihih... Iti spun doar ca, atunci cand eram cat casa, te invidiam de nu mai puteam ca aratai atat de bine dupa nascare. Sunt sigura ca daca ti-ai pune mintea cu kilele tale, nu ar avea nicio sansa. Trebuie doar sa te focalizezi pe asta si treaba e ca si rezolvata. Deci ramanem prietene, ok?
Acestea fiind spuse, ma retrag ca imi incep turul de forta... Pozicile le las vizibile pana la noapte, cand ma regresez la cashile mele. Va pup si va urez o zi palpitanta (mai putina sare si mai mult piper)!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Neata. Am fost sa ii recoltez urocultura lui Bubu, sunt convinsa ca va iesi bine. La pranz mergem la ORL sa vedem ce e cu raguseala si sa imi confirme ca aude.
La neurolog nu am facut inca programare, cred ca pe saptamana viitoare.
Erina, nu a fost stralucita infurmusetarea, de fapt era vorba de intinderea parului care iti dai seama cum arata acum dupa ce m-am facut ciuciulete carand copilul la doctor. Ziceai ca s-a murdarit rau Daria la masa, noi nu mai folosim demult bavetica, asta este, se murdareste si se spala. Sotul meu se cam agitase la munte la restaurant, eu m-am obisnuit deja cu mozoleala si am schimburi la mine.
Annisia, multumim de vesti despre Simona, ma bucur ca totul e ok, chiar daca a fost mai greu la anstere. Sa ii pupi din partea noastra.
Betty, doamne ajuta sa fie bine! Am citit postarea ta, pentru mine erau limbi straine, dar am inteles ca s-a facut procedura si acum asteptam sa auzim ca totul e ok si Mario va avea un fratior sau o surioara.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Salutare fetelor!
Nu zabovesc mult pe aici, statul la calculator imi cauzeaza si mai mult la durerile de cap. Am fost la dr, ma asteapta multe analize si o vizita pe la oftalmolog, orl si la radiografia cervicala se vede ceva. Cauza sunt niste dureri groaznice de cap, cu stari de voma, momente in care simt ca nu-mi mai pot misca nici mainile, nici picioarele, sunt ca un robot. Acum tratez o sinuzita, iar, mai ca m-am saturat de mine, tot timpul sunt bolnava.
Luy am apucat sa citesc un pic din urma, mergi la dr ca nu e de joaca, stiu ce zic.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008
Roxana_G spune:
Gabitz, te rog mai da-mi PM cu nr tau de telefon, voiam sa te intreb pe la ce medici ati mai mers voi cu Eliza. 
Luy, e posibil ca migrenele sa fie legate de crizele tale de bila, musai sa faci niste analize si o eco. Eu am mai avut astfel de migrene dupa ce am nascut-o pe Alex, erau de la probleme de circulatie, nu se oxigena creierul. Am mers pe la n-shpe specialitati pana sa ajunga la concluzia asta. Nu stiu daca asta aveam, dar dupa tratamentul pentru circulatie mi-au disparut.
ai grija de tine si te rog fa ceva investigatii ca nu e normal asa.
Annisia, mi-ai stricat toata ziua cu pozele alea. Pai se poate?! Domne la noi de ce nu se intampla minuni? 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Revin si eu cu vesti prea buna,am pierdut sarcina,mai de graba era deja oprita in evolutie,ieri am fost la chiuretaj,sunt tare trista,dr a trimis rezultate la laborator pt a afla cauza opriri.David nu ma lasa deloc in pace parca ar sti ca s-a intamplat ceva.Ma imbratiseaza si ma pupa mereu. |

Si noi te imbratisam si te pupam si ne rugam pentru voi! Trebuie sa iti revii pentru David. Gandeste-te ca e un motiv pentru care DD a vrut asa.Rox , mamica
papanash spune:
Mami 25, nimic nu e intamplator pe lumea asta ! Multa sanatate si putere de refacere!
Greyeras si Luy, e pacat sa nu profitati ca inca n-ati inceput serviciul si sa mergeti la doctori. Dupa aia apar alte urgente, gradi, serviciu, program fix, program acasa.....Multa sanatate!
Rox, sper sa iasa bine toate analizele lui Bubu, eu sunt convinsa ca madam aia visase ceva peste noapte si s-a gandit cum sa trimita pacienti medicilor mai putin solicitati. Putina instructie bonei n-ar strica, totusi.Rezultatul interviului de luni cand il afli ?
Cecilia, pai vezi ca baiatul avea probleme si tu ziceai ca-i razgaiat ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme