Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

betty, tinem pumnii in continuare !
Inteleg ca teoretic exista posibilitatea sa iasa asa ?
Ca posibilitatea asta ai ratat-o

Doamne ajuta, sa iasa exact asa cum va doriti !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

betty, tinem pumnii in continuare !
Inteleg ca teoretic exista posibilitatea sa iasa asa ?
Ca posibilitatea asta ai ratat-o

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Pentru ca am plecat pe fuga nu i-am luat nimic la noi asa ca am fost nevoiti sa cumparam pampers si servetele. A mincat niste noodles si s-a uns toata din lipsa de babetica...

Pai cum de nu ai o geanta "de voiaj"? Noi avem o geanta mititica, cu scutece, servetele, suzeta, babetica, scutec de pus pe masa de schimbat.. 1 body/bluza etc.. si o luam cu noi peste tot.. chiar si cand plecam in parc...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am reusit sa ascult si eu acum la casti recitalul Yannisei ! Aseara mi-am descarcat Quick Time player-ul dar nu m-a lasat Maria sa ascult, daca dau drumul la vreun fisier audio sau filmulet incepe sa planga si-mi cere sa i le pun pe-ale ei - adica unul dintre filmuletzele cu Chitzi, cu "etz"-ul ( ursuletul - avem 2 ) sau cu "pata" ( pantalonii ) sau cere "bege" ( poze ).

Revenind la mica artista Puppi - sunt impresionata de repertoriul vast ! Pt ca nu stie doar un cantecel, ci f.multe ! Bravo, mami, ai avut rabdare sa i le canti de atatea ori incat sa le invete deja ! Bineinteles ca asta inseamna ca are si Yannisa o inclinatie spre muzica - cine stie ce mare vedeta va ajunge ! Si noi o sa ne putem lauda ca am cunoscut-o si i-am prezis un viitor stralucit inca de mica

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Uitati o gagica tare!!!

http://entertainment.webshots.com/photo/2084071440101620375oGGBXe

Lol Annisio, buna treaba facura Cindy si Tom degetel..

da' ce-i culoarea aia asa cuminte pentru parul tau?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Cecilia, il provocam mereu (si pt. simplul fapt ca e tare simpatic cand imita ) Imita de mult cuvintele pe care le spunem noi, zice "da", "doi", "trei" (ultimul, f. rar) si "alo" "nu, nu" din august (astea nu erau imitatii, stia ce zice), apoi "mami" si "tati" din octombrie. Tot prin august s-a apucat sa imite si alte cuvinte pe care le auzea la noi de genul "tztutzi", "iubi", "minune", "du-te" si inca cateva pe care nu mi le aduc aminte, dar pe astea ii placea sa le repete doar. Culmea e ca in august zicea mai clar "alo" si "doi" , iar pe "da" aproape ca nu-l mai foloseste . Incepand cu ianuarie, imita aproape orice cuvant daca ii place cum suna, cred. Totusi, inca nu vorbeste, desi stiu ca stie mai multe cuvinte ce inseamna, nu foloseste decat foarte putine si nu a incarcat inca sa faca vreo propozitie cat de mica, de ex. sa spuna "mami, apte" (da-mi lapte), sau "mami, apa" (adica sa-i fac baie), acum abia de cateva zile spune "lapte", stie de mai demult ce inseamna, dar inca se limiteaza doar la a-l repeta.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

mai ai putina rabdare, o sa le foloseasca, nici Cristi nu le-a foslosit de la inceput, le repeta cand le mai spuneam noi, dar atat, abia acum le foloseste cu adresa, iar ''propozitii'' scurte facem de putin timp, cel mai des spume mami me, tata me si ista me(asta meu).

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ceva haios...:))
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5417955-bancul-zilei-mic-inventar-metode-prin-care-noi-femeile-distrugem-viata-barbatilor.htm

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, incepand de aseara sunt posesoarea unui test de sarcina pozitiv + Se pare ca suntem fff la inceput, doar 5 saptamani, cu DNP pe 17 octombrie.

Si eu care ma pregateam sa ma duc la medic sa fac scandal sa ma trimita la analize ca sunt mai mereu obosita . Acum am si cauza!

Inca nu am percutat pe deplin, inca sunt ca intr-un film, dar incet, incet ma cuprinde bucuria si sper sa fie totul bine. In martie merg la ginecolog sa vedem ce si cum. Sper sa fie totul bine.

Am fugit la somn ca iar ma ia maine Lisa de odihnita!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mami_25, imi pare rau ca trebuie sa simti o asemenea durere.
Bucura-te cit mai mult de David. Cu siguranta simte starea ta. Zimbetul lui sa iti alunge tristetea!

Annisia, foarte tareee!!! Nu e vorba numai de a sti sa pozezi, te-ai modelat foarte frumos.

Asa m-am ambitionat! Trebuie sa ma apuc cit mai repede de sport. La sfirsitul sarcinii am avut 59 de kg. Acum tare greu mai scap de astea vreo trei crescute cu ciociolata.

Carpatina, ba avem vreo trei gentute de voiaj dar pur si simplu nu am luat niciuna, numai servetele antibacteriene si apa Dariei. Am zis ca intram si iesim.

Roxana, Darei ii pun deobicei babetica din aceea de la Ikea. Mi se pare mai simplu decit sa o schimb. Ea deja s-a obisnuit sa anunte cind s-a saturat: nu da! si trage de babetica sa o dea jos. Cind plecam la distanta mai mare luam si noi schimburi.

Fetelor multumesc. Sunt foarte fericita ca plecam astazi!!! Doamne ajuta sa ajungem cu bine! Diseara va scriu din PN!!!

Emma, iesim la o bulgareala?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mami 25, imi pare f f f rau pentru tine:*(
te imbratisez si iti doresc multa putere, david stie cel mai bine sa te consoleze.
Sofia iti dedica un cantecel:)se numeste Tristete si e de Bela Bartok.

http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=sofiabartok.flv

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput