Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Cecilia, cum e cu mama ta, mai e la voi inca, nu? Ai reusit sa-l lasi pe Cristi numai cu ea? Luy, nasol . Bine macar ca a venit mama ta sa te ajute. Ai grija de tine ![]() Valentina, bravos pt. kg pierdute. Eu am constatat in seara asta ca am cu un kg. in plus, si n-am schimbat nimic, n-am mancat mai mult decat de obicei. De multa vreme aveam 59, acum dupa achizitionarea noului cantar aveam 60, si in seara asta aveam 61 . Cred ca-mi cumpar alt cantar Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
mama a plecat in seara asta, nici o sansa sa stea singur cu ea, am plecat cand dormea Cristi si am mai rezolvat cate ceva....mai am treburi de rezolvat dar nu saptamana asta, asa caa zis ca nu are rost sa mai stea.......stiam ca nu pot sa o tin mai mult de 3-4 zile, si asa e mult....cica daca vreau sa aiba grija de Cristi sa il duc la ea
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
cand pot si eu sa vb cu voi, ma lasati singura asa ca..........noapte buna.
Aaaaaaa, Maria nu mai stiu daca ai spus cum a fost de ziua indragostitilor cu Alex, doar cofetarie????????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diwana
Mai Roxana, din ce am scris eu acolo a rezultat ca-mi lipseste doar un pic de optimism? |
Nu neaparat, poate nu imi lipseste mie!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Buna seara si de la noi!
Carpatina
, multumesc de intrebare. Saptamina vitoare a promis tata ca vine cu noi la Bucuresti. Pina nu il vad iend de la doctori nu cred. Imi doresc sa vina sa aflam mai multe pareri.
Tinem pumnii sa reusesti sa o dezveti pe Ioana de papatul noaptea
.
Eu nu mi-am pus inca problema cu legea compensatiei dar as fi cam in situatia Diwanei.
De fapt de ce imi este cel mai teama (ca si la Daria de altfel, dar acum un pic mai mult) e ca ar putea sa nu fie sanatos bebelusul.
Roxana cum a fost beautificarea?
Luy, numai bine, sa nu mai ai crize ca aceea.
Valentina, felicitari pentru cele doua kg minus. Eu nu stau bine de loc la capitolul vointa in ultimile 2 zile.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Noi am fost rapid pina in Baneasa. A schimbat sotul un pantalon luat de la Next (si doar i-am spus sa il probeze). Daria a alergat pe acolo si a fost fericita sa se converseze cu doi copii.
Pentru ca am plecat pe fuga nu i-am luat nimic la noi asa ca am fost nevoiti sa cumparam pampers si servetele. A mincat niste noodles si s-a uns toata din lipsa de babetica...
In rest toate vechi, e la fel de dulce si inafara de faptul ca se catara e o cuminte.
Astazi am dezinfectat peste tot, miine aranjez ce mai am de aranjat prin casa si fac micul bagaj. Abia asteopt sa plecam la PN!!!
Erina spune:
Noapte buna si linistita tuturor!
Annisia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Facem galerie si pentru studioasa Annisia ![]() Nu am nici o emotie pentru tine, nu vedeti ca toate fetele noastre au luat examenele cu rezultate grozave ? ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Luy-ule, ce-ti veni fomeie sa-mi pui pamatufurile astea? Ca nici nu le pronunt care cum le zice? Tu ai uitat ca am oroare de ele? Daca nu iau examenele, stiu cine are datorii la mine... Aha! Plus ca eu am niste tembelisme de examene nenica. Japoneasca Devyllei e floare de cires. N-am eu loc sa va explic ce si cum... Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
In alta ordine de idei, am vorbit cu Simonelu. E foarte fericita. A nascut la o clinica particulara, din Brasov. Cica a tras ceva, desi a nascut repede. Tampii aia i-au facut epidurala la dilatatie 10... In fine, bine ca s-a terminat si ca are un bebe frumos, sanatos si mancacios. Era langa ea cand vorbeam si il auzeam. Hihihihi. Il apucase sughitzul pe pici. Offff, cred ca e superb! Si mie mi-a placut cel mai mult cand Y era miiiiiccc. Simteam ca e numai al meu, ca e parte din mine, ca suntem atat de legati si de dependenti unul de celalalt. Acum deja e ditamai galiganul; asa imi intoarce dosul cand nu are chef sai nu-i convineee... Barbat, ce poti sa zici?! Stiti vorba aia: singura perioada cand o femeie poate sa schimbe un barbat e atunci cand el e mic si ea-i schimba pampersii...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
devylla spune:
Uitati o gagica tare!!!
http://entertainment.webshots.com/photo/2084071440101620375oGGBXe
Cat am unghia in gat nu mai zic...dar lasa Lele ca mi-o veni si mie randul la anu'![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
'Neata!
si derivate la toata lumea!
Eu sunt chiauna...zici ca m-a lovit trenu'!
Luy, tu ai o cauza pt. starile alea groaznice? Adica ti-a pus un medic un diagnostic...migrena cauza de ...ce? Ca suna tare rau si ar cam trebui sa stii de la ce se trag, sa le poti preveni. Sanatate multa!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

. Cred ca-mi cumpar alt cantar 

Maria Teodora
( 25 august 2007 )