Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
Dupa cum stiti ieri am avut ET-ul cu 3 embrionasi de 6, 5, 3 celule. Am avut 7 ovocite din care s-au fertilizat 6, cel care nu este fertilizat avea ceva probleme genetice. Dar nici unul nu este clasa I, am de clasa II, II-III, III. Deci foarte slabuti din punct de vedere calitativ; dar aici vine partea interesanta, din punct de vedere al numarului de celule, la 44 de ore de la injectarea spermatozoidului stateam cam asa: 2 buc de 6 celule, 2 de 5 celule, unul de 4 si unul de 3. Doctorul i-a ales pe cei mai buni, iar pe restul de 3 mi-a spus ca vrea sa ii distruga. Am insistat si am dat cu subsemnatul ca vreau ca ceilalti 3 sa fie congelati si ca imi asum riscurile. Dupa ET am stat cam 45 de minute si am plecat acasa. Nu sunt foarte optimista, dar ceea ce imi da puteri este ca acum 2 ani aveam aceeasi calilate de embrioni cu numar mai mic de celule si uite ca s-a prins. Seara am avaut o surpriza naspa: am eliminat niste firisoare de sange...am sunat la clinica si mi s-a spus ca este de al transfer in sine, adica de la procedura. Nu stiu ce sa mai zic...oricum stiu ca in staiul asta daca nu s emai dezvolta sunt absorbiti de organism si nu se elimina propriu-zis.
Acum avem regim de gravidutze, cel putin 2 saptamani, daca nu o vrea DD mai mult, asa ca Yaia dava imi oferi un ceai in loc de cafea il beau cu mare placere.![]()
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Betty, mult, mult succes, Doamne ajuta!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
gabitz78 spune:
neatza tuturor.
simona - sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos.
betty - tinem pumnii stransi in continuare...sa aflam rezultatul pozitiv, ok?![]()

luy - offff...trebuie sa fie o cauza pentru migrenele astea.ai grija de tine.

despre noi ce sa zic?ieri eliza si-a zdrelit fruntea in 2 locuri..asa ca acum avem semne de buna purtare.mie mi se pare ca parca e mai "comunicativa" in felul ei....acum sa vedem.luni avem o alta consultatie...la alt psiholog.
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Dupa cum stiti ieri am avut ET-ul cu 3 embrionasi de 6, 5, 3 celule. Am avut 7 ovocite din care s-au fertilizat 6, cel care nu este fertilizat avea ceva probleme genetice. Dar nici unul nu este clasa I, am de clasa II, II-III, III. Deci foarte slabuti din punct de vedere calitativ; dar aici vine partea interesanta, din punct de vedere al numarului de celule, la 44 de ore de la injectarea spermatozoidului stateam cam asa: 2 buc de 6 celule, 2 de 5 celule, unul de 4 si unul de 3. Doctorul i-a ales pe cei mai buni, iar pe restul de 3 mi-a spus ca vrea sa ii distruga. Am insistat si am dat cu subsemnatul ca vreau ca ceilalti 3 sa fie congelati si ca imi asum riscurile. Dupa ET am stat cam 45 de minute si am plecat acasa. Nu sunt foarte optimista, dar ceea ce imi da puteri este ca acum 2 ani aveam aceeasi calilate de embrioni cu numar mai mic de celule si uite ca s-a prins. Seara am avaut o surpriza naspa: am eliminat niste firisoare de sange...am sunat la clinica si mi s-a spus ca este de al transfer in sine, adica de la procedura. Nu stiu ce sa mai zic...oricum stiu ca in staiul asta daca nu s emai dezvolta sunt absorbiti de organism si nu se elimina propriu-zis. Acum avem regim de gravidutze, cel putin 2 saptamani, daca nu o vrea DD mai mult, asa ca Yaia dava imi oferi un ceai in loc de cafea il beau cu mare placere. Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Te rog sa te gandesti la regim de graviduta 9 luni de acum innainte, sigur o sa-ti ocupi locul rezervat de fete, in lista gravidutelor.

sper sa iasa totul bine.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Yaia, multumesc pentru cafeluta, poate cea pe care o dai tu nu are zahar, cica luptam cu dulciurile![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Sabina, am uitat sa-ti spun, am vazut ieri in Auchan catelusul vorbitor,
costa 90ron( 89,8 parca).
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Diwana,te-ai gandit cumva sa-i indepliniti dorinta lui Luy legata de zapada sau nu voi ati trimis zapada la Bucuresti????
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Annisia spune:
Luy, faza asta cu migrenele tale mie nu mi se pare de tratat la domiciliu. Ai facut o tomografie? Sau un control la ochi? Ceva nu e in regula cu tine, femeia lui Dumnezeu! Te rog frumos sa faci un consult amanuntit, ca nu e ok sa ai migrenele astea devastatoare. Asa o durere de cap oricine mai are. Dar uite ca nascram cu toatele si niciuna nu trece prin ce treci tu. Asta nu-ti da de gandit? Se pre poate sa te fi cautat, dar daca vezi ca migrenele persista, te cauti in alta parte sau la alt doctor. Nu mai sta si nu astepta sa-ti vina nimeni la usa sa te faca bine din proprie initiativa... In ziua de azi nimeni nu vine ca sa-ti dea, eventual ca sa-ti ceara...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Erina spune:
Buna dimineata!
Ce ninsoare frumoasa!!!!
Betty, esti foarte curajoasa! Stiu ca FIV-ul implica eforturi emotionale si financiare mari asa ca jos palaria pentru tine!
Doamne ajuta sa iasa totul bine!!!
Annisia, noroc ca apus sabinaY linkul ca eu te pierdusem! Arati fan-tas-tic!!!

Esti o inspiratie pentru mine...vreau si eu sa slabescccc.
Gabitz, pupam juliturile Elizei. Va fi bine luni la psiholog.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)