Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, SabinaY, pentru reusita la examen ! Bravo !
Multumim pentru tratatie !
Mult spor la invatat pentru urmatorul ! Chiar daca este mai greu, noi suntem convinse ca vei face fata cu brio Suntem aici si-ti facem galerie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Facem galerie si pentru studioasa Annisia

Nu am nici o emotie pentru tine, nu vedeti ca toate fetele noastre au luat examenele cu rezultate grozave ?

Mergi la inceput

Ieri dupa-amiaza m-a lovit iar criza . Nu aia financiara, ci o migrena de-aia strong, cu varsaturile de rigoare, abia am rezistat pana a venit sotul de la serviciu. L-am asteptat la usa si i-am pasat-o imediat pe Maria, iar eu m-am dus sa ma culc. Foarte urata criza am avut aseara, abia dupa ce a adormit Maria ( din fericire a adormit la ora 22.30 ) a inceput sa ma lase durerea de cap.
Prin urmare astazi a venit maica-mea la mine, a scos-o ea pe Maria afara, eu inca m-am resimtit dupa ziua de ieri. Bine, sa nu credeti ca am stat in varful patului - cat au fost ele afara am pus aspiratorul in sufragerie, am sters praful si-am dat cu mopul. Si am citit ce-ati mai scris voi de ieri

Mergi la inceput

betty, asteptam vesti bune ! Ne-am gandit la tine azi si ti-am tinut pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Am venit si eu de la o "consiliere" vis-a-vis de biberoanele nocturne...

Sfatul e.. fara biberon noaptea. Cica nu-l cere de foame, doar cere atentie.. si pauza nocturna ar fi binevenita pentru sistemul ei digestiv.. si pentru somnul meu - asta peste vreo 4 saptamani incolo...
Cica atunci cand o sa urle ca nu-i dau lapte, ii zic bla bla-uri d'alea cu "acum dormim, mancam dimineata" si o invelesc la loc.. gata..
Am voie sa o iau in brate doar pentru scurt timp..

Repet, ca sa nu fie gresit inteles, asta e teoria, raspunsul la sfatul cerut si nu o impunerea a cuiva...

Imi urez succes... gata cu somnul meu pentru urmatoarele saptamani..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

sa-mi spui si mie cat dureaza pana reusesti

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatino, pardon, contrazic teoria aia. Daca io dorm si-acum cu el si am dormit mereu, la orice trezire eram langa el cu mangaiala si alint, el urla din ce in ce mai tare de foame. E pur si simplu foame. Imi pare rau ca inca te mai trezesti noaptea,ca si un sfat,din experienta, incearca o masa consistenta seara, eu ii dau si carne,si apa, si lapte mult.Si de-o vreme doarme toata noaptea, de pe la 22.30 la 8 dimineata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

si eu fac la fel, seara pe la 7 ii dau papa bun consistent, la 8 jumate 9 , lapte minim 270ml si doarme toata noaptea, iar daca se mai trezeste o iau in brate putin sau daca sunt zombi si nu am timp de leganat, o pun intre noi in pat si adoarme imediat , aseara a dormit de la 8 fara 15 pana azi dimineata pe la 7 si 15

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

esti o fericta, eu inca visez la o nopte ''mai intreaga'' de somn

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Am revenit de la intalnirea cu freza si de o jumatate de ora ma lupt cu o sararea. Nu am voie sa mananc nimic pana mai spre seara, dar ca un facut mi s-a facut o foame de lup!
M-am cantarit de dimineata si am mai dat jos 2 kilograme, am ajuns la 60 de la 65 dupa nasterea lui Andrei. Scopul meu este sa ajung la 58 ar fi ideal pentru mine. Surpriza este ca nu am facut nimic in sensul asta, nu am tinut nici o cura, ma apucasem de niste abdomene dar am renuntat rapid la ele dupa prima febra musculara. Cred ca am arderile rapide, mai ales ca din meniul meu zilnic nu lispeste pasta de ardei iuti tocati. As fi in stare sa o mananc goala pe paine asa de mult imi place. Mananc condimentat de ani de zile, si pana acum nu m-a usturat nicaieri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

ma enervezi, auzi la ea a mai dat jos 2 kg, pai mamico vrei sa fi scandurica

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia, cum e cu mama ta, mai e la voi inca, nu? Ai reusit sa-l lasi pe Cristi numai cu ea?

Luy, nasol . Bine macar ca a venit mama ta sa te ajute. Ai grija de tine

Valentina, bravos pt. kg pierdute. Eu am constatat in seara asta ca am cu un kg. in plus, si n-am schimbat nimic, n-am mancat mai mult decat de obicei. De multa vreme aveam 59, acum dupa achizitionarea noului cantar aveam 60, si in seara asta aveam 61 . Cred ca-mi cumpar alt cantar

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Betty, te astept cu vestile buna, azi m-am gandit la tine.

SabinaY felicitari pt examen.

Roxana, ma bucur ca sunt bine copilasii, cat despre ce ti-a spus madam dr, cred ca nici Cristi nu se mai incadra in tiparul ei( care arata nas, ureche, frunte, cap ,manuta, ochi.... burta si tatzicile lui mami), cred ca ei ii lipseste ceva.....faci cum consideri, eu cred ca la noi 80% din dr evaluaza dupa un tipar si nu dupa particularitatile copilului, mai stiu cateva astfel de cazuri.La orl o sa merg si eu cu Cristi, pt linistea mea.

Legat de kg, eu am luat 14 in sarcina si mai am 8, asa ca .........ii mai dau cateva Valentinei, arata ffff bine cu cele 2 in plus cand ne-am vazut.

Valentina sunt disponibila sa ne vedem in parc, mama a plecat azi asa ca daca vrei si cand vrei ne vedem.

Yaia si la mine cel mai mare dusman este ciocolata, nu mai cumpar ca sa nu mai pap, dar se mai greseste sotul....
eu mai caut inca o amatoare sa mearga cu mine la sala gratis( am posibilitatea sa merg la sala(merg maine sa vad sala, dar nu am cu cine) dupa ora 6 seara.Daca exista vreo amatoare ziceti sa vb...macar de 2 ori pe saptamana

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ieri dupa-amiaza m-a lovit iar criza . Nu aia financiara, ci o migrena de-aia strong, cu varsaturile de rigoare, abia am rezistat pana a venit sotul de la serviciu. L-am asteptat la usa si i-am pasat-o imediat pe Maria, iar eu m-am dus sa ma culc. Foarte urata criza am avut aseara, abia dupa ce a adormit Maria ( din fericire a adormit la ora 22.30 ) a inceput sa ma lase durerea de cap.
Prin urmare astazi a venit maica-mea la mine, a scos-o ea pe Maria afara, eu inca m-am resimtit dupa ziua de ieri. Bine, sa nu credeti ca am stat in varful patului - cat au fost ele afara am pus aspiratorul in sufragerie, am sters praful si-am dat cu mopul. Si am citit ce-ati mai scris voi de ieri

sanatate multa

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput