Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Erina, ce mai face tatal tau?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

!

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Astept atunci rabdatoare ...

Si io.. tot rabdatoare.. emailul de la tine

Trimis de cca 3 min

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Asa, eu ma ascunsesem in spatele userului comun, pt a va face curioase sa ascultati inregistrarea de pe mail-ul comun. Oriucm, daca cineva avea rabdarea sa asculte pana la sfarsit se auzea numele Energiei! Vroiam doar sa ma laud cu Puppi cantareata. Asta e, nu am avut deloc succes ! Multumim celei care s-a interesat cu ce program se poate deschide!

Ma duc sa mai bag niste poze in album ca trebuie sa-l termin pana pe 28.02 cand expira termenul de trimitere, mai am 20 pagin, 80 le-am dat gata.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Marunzika, n-am reusit sa-l deschid. Acum caut quick time playerul 'cela s-o aud pe Energie

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Citat:

Asa, eu ma ascunsesem in spatele userului comun, pt a va face curioase sa ascultati inregistrarea de pe mail-ul comun. Oriucm, daca cineva avea rabdarea sa asculte pana la sfarsit se auzea numele Energiei! Vroiam doar sa ma laud cu Puppi cantareata. Asta e, nu am avut deloc succes ! Multumim celei care s-a interesat cu ce program se poate deschide!

Hai mai maruntescu... normal ca l-am ascultat.. si normal ca am stiut cine e .. atat vocea "batrana" cat si ce tanara.. (ca doar pe tati de Yannisa l-am auzit cantand ultimul cantec..)... da' cred ca eram deja cazute-n admiratie dupa vizionarea diverselor filmulete cu guraliva Puppy...

Ai o superfata.. si n-ai nevoie de nimeni sa-ti confirme asta!

=====================

Mergi la inceput

Citat:

Ma duc sa mai bag niste poze in album ca trebuie sa-l termin pana pe 28.02 cand expira termenul de trimitere, mai am 20 pagin, 80 le-am dat gata.

despre ce album vorbesti matale?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Marunzika, am descarcat quick.... dar nu mi-a deschis fisierul . Am incercat in o gramada de feluri, cu toate playerele pe care le aveam, am descarcat si de la apple ceva, si tot n-am reusit. Chiar as vrea sa o aud, dar deocamdata sunt in pana de idei.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Roxana, sanatate celor mici , insanatosire grabnica!
Erina, frumoasa jucarioara!
Greyeras, sanatate multa , sper sa te simti mai bine zilele urmatoare. Care sunt pozicile tale din concurs?
Simona, abia acum am aflat ca ti-ai intregit familia cu o mandrete de bebelus. Sa fie sanatos, mancacios si sa creasca inalt si frumos ca bradul. Refacere rapida si felicitari!
Bernix am vazut pozicile din concurs, sunt foarte reusite. Poate ne spuni si noua cine se ascunde in spatele aparatelor de fotografiat?
Devylla, felicitari pentru reusita la examen!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Am revenit de la intalnirea cu freza si de o jumatate de ora ma lupt cu o sararea. Nu am voie sa mananc nimic pana mai spre seara, dar ca un facut mi s-a facut o foame de lup!
M-am cantarit de dimineata si am mai dat jos 2 kilograme, am ajuns la 60 de la 65 dupa nasterea lui Andrei. Scopul meu este sa ajung la 58 ar fi ideal pentru mine. Surpriza este ca nu am facut nimic in sensul asta, nu am tinut nici o cura, ma apucasem de niste abdomene dar am renuntat rapid la ele dupa prima febra musculara. Cred ca am arderile rapide, mai ales ca din meniul meu zilnic nu lispeste pasta de ardei iuti tocati. As fi in stare sa o mananc goala pe paine asa de mult imi place. Mananc condimentat de ani de zile, si pana acum nu m-a usturat nicaieri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari, Simona de Brasov !
Sa ai un baietel sanatos, frumos ca surioara lui si norocos ! Sa va bucurati de familia voastra atat de minunat intregita de noul membru !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput