Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
baby_boy spune:
Diana ai pm
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF eu inca astept sa vina plicul in leg cu dosarul de indemnizatie asa ca nu am raspuns la intrebare... ![]() |
Eva, ce plic? Eu am depus dosarul (din prima cu 85%) pe 14 ianuarie si nu am auzit inca nimic de el. Doar mi-au primit actele, nu stiam ca imi si raspunde cineva....
Daca e vreuna din fete care a luat deja indemnizatie, sa ne povesteasca...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
musettepink spune:
Am uitata sa va impartasesc ce era mai drag pt mine:Luca a inceput sa-si manace picorusele
,de cand astept lucru asta,fetele cu intalneala stiu ca mereu le intrebam cand ajungem la etapa asta
,imi e tare drag de un bebe care isi mananca piciorusele
acu le mananca si Luca m-am linistit!![]()
Babymom si eu am observat ca daca beau lapte de vaca nu-i prea bine pt Luca si uneori a facut si kk cu sange si nu stiam ca de la asta dar asa e,am verificat.
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Eva, ce plic? Eu am depus dosarul (din prima cu 85%) pe 14 ianuarie si nu am auzit inca nimic de el. Doar mi-au primit actele, nu stiam ca imi si raspunde cineva.... Daca e vreuna din fete care a luat deja indemnizatie, sa ne povesteasca... Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Da chiar asa ce plic?eu mi-am depus actele si am si luat indemnizatie pana acum,cea veche 6 mil+ 2 mil.Mi-au intrat pur si simplu pe card.
Minunea a venit!

de printisor Luca Nicolae
anca81 spune:
Legat de indemnizatie, mie mi-a venit un plic acasa in care spunea ca s-au aprobat cei 600 ron si ca-i voi primi intre 10-20 ale lunii. Apoi i-am gasit si pe card, retro pe 2 luni
. Acum astept raspunsul si pentru indemnizatia recalculata.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui anca81 Legat de indemnizatie, mie mi-a venit un plic acasa in care spunea ca s-au aprobat cei 600 ron si ca-i voi primi intre 10-20 ale lunii. Apoi i-am gasit si pe card, retro pe 2 luni Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Cand ai depus dosarul pentru cei 6 mil?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
EvaF spune:
| citat din mesajul lui musettepink Hello! In legatura cu peilicica asa zisa atopica,la noi e cam ca la voi Eva,nu bubite,nu nimic decat asa unele portiuni mai aspre la pipait.Am incercat cu galbenele dar nu au avut nici un efect.Noua f bine ne merge cu trixera solutie de pus in cadita la baia si apoi uns cu crema tot trixera.De atunci nu am mai avut probleme.....bine ca sunt cam scumpe cremele asta e alta poveste. Pt fetele care le cade parul,la mine a mers impachetarea cu ulei de masline,inainte sa ma spal pe cap,imi pun ulei de masline pe par,masez si stau cu un prosop infasurat pe cap circa 30 de minute apoi ma spal normal pe cap.Rezultatul,un par super care vad ca nici nu mai cade asa rau. Felicic ai gasit mesajul de la mine pe mess? ![]() |
Musette, o sa incerc si eu trixera daca nu cedeaza, saru'mana de sfat.

cu caderea parului si la mine s-a mai reglat, stiam si eu de o masca asa:ulei de masline + lamaie +galbenus, stai asa cateva ore, dar eu nu am rabdare si trebuie sa gasesc un moment cand nu sperii copilul/sotzul (fi-miu se sperie si plange si cand ma vede dupa baie cu prosop in cap, nu e lamurit cine sunt

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Giulianna, l-am depus cu 1 Oct. 2008 si mi-au intrat 1,200 ron in Dec. In 14 Ian. am depus pentru legea recalculata cu 85% si in Ian. mi-au intrat tot 600 ron. Inca n-am verificat cardul sa vad cat a intrat luna aceasta.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
AlexaM spune:
Si la mine se maniesta mai urat cand beau eu lapte (kk verde si mucilaginos) asa ca ma limitez la laptele cu musli de dimineata.
La fel face si daca mananc portocale...asa ca pe alea le voi introduce mai tarziu in alimentatia lui.
Mie din decembrie nu mi-a venit nici plic nici nimic...doar alocatia a intrat pe card...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
EvaF spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Eva, ce plic? Eu am depus dosarul (din prima cu 85%) pe 14 ianuarie si nu am auzit inca nimic de el. Doar mi-au primit actele, nu stiam ca imi si raspunde cineva.... Daca e vreuna din fete care a luat deja indemnizatie, sa ne povesteasca... |
Ada, eu am depus pe 16 decembrie si au zis ca vine acasa un plic de confirmare/infirmare in februarie si banii intra retroactiv in martie.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------