Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolici spune:
Babymom Nu stiam sa fie vreo pb cu laptele "administrat" la mama.Mie din contra mi s a recomandata sa beau lapte, dar nu rece de la frigider.Hmmm ma pui pe ganduri.
Nikole mami de Karina
_giulianna_ spune:
Hello!
Multumim pentru urari, ieri n-am intrat asa ca am avut ceva de recuperat. Nu-mi vine sa cred ca baiatul meu a facut 6 lunisoare! Parca mai ieri era la mine in brate mic cat o www.flickr.com/photos/31848759@N02/3290259376/in/set-72157610716360528/" target="_blank">pisicuta. Un pupic special pentru Dariutza noastra cea frumoasa! 

Ieri am sarbatorit cele 6 lunite alaturi de Razvanel care e o frumusete de baiat. Din pacate pe Edi l-a luat somnul tocmai in mijlocul discutiilor iar lui Razvanel incepuse sa i se faca foame
dar tot am facut 2-3 poze. Le puteti vedea www.flickr.com/photos/31848759@N02/3289428179/in/set-72157611393914236/" target="_blank">aici.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 'neata!!!!...pleaseeee..imi raspunde si mie cineva la intrebarea adresata aseara???..referitor la indemnizatie.... multam!!! ![]() ![]() ![]() POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
Eu am depus in decembrie...nimic inca...mai asteptam...ziceau fetele ceva de martie.
Sorry nu stiu mai multe...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui nikolici Babymom Nu stiam sa fie vreo pb cu laptele "administrat" la mama.Mie din contra mi s a recomandata sa beau lapte, dar nu rece de la frigider.Hmmm ma pui pe ganduri. Nikole mami de Karina |
Nu, nu Nikolici, nu bea prea mult lapte, mai ales ca spuneai de problema aceea cu pielicica la Karina. Laptele de vaca e alergizant la bebe, chiar daca il bea mama. Mai bine, pt. aportul de calciu, iaurturi, sana, kefir, dar nu lapte dulce.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Hello! Multumim pentru urari, ieri n-am intrat asa ca am avut ceva de recuperat. Nu-mi vine sa cred ca baiatul meu a facut 6 lunisoare! Parca mai ieri era la mine in brate mic cat o www.flickr.com/photos/31848759@N02/3290259376/in/set-72157610716360528/" target="_blank">pisicuta. Un pupic special pentru Dariutza noastra cea frumoasa! ![]() ![]() Ieri am sarbatorit cele 6 lunite alaturi de Razvanel care e o frumusete de baiat. Din pacate pe Edi l-a luat somnul tocmai in mijlocul discutiilor iar lui Razvanel incepuse sa i se faca foame Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
La muuulte lunite si anisori...
Vaaii cat de micutz era si ce mare si frumusel s-a facut....

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
EvaF spune:

Dyanira, acum ma bantui pe PM? Orice deschid pe DC dau de tine. Lasa-ma, te rog f frumos, in pace. Vezi ca tac si o tii langa danga asa...nu are sens. Nu vezi cata importanta exacerbata imi acorzi? Deja mi-e frica de tine, ma urmaresti?![]()
ti-au zis fetele sa ma ignori, nu, tu ma zgandari zilnic. mai nou pe PM. nu am ce vb private cu tine, nu pe tonul tau
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
dyanira spune:
citat din mesajul lui EvaF![]() Dyanira, acum ma bantui pe PM? Orice deschid pe DC dau de tine. Lasa-ma, te rog f frumos, in pace. Vezi ca tac si o tii langa danga asa...nu are sens. Nu vezi cata importanta exacerbata imi acorzi? Deja mi-e frica de tine, ma urmaresti? ti-au zis fetele sa ma ignori, nu, tu ma zgandari zilnic. mai nou pe PM. nu am ce vb private cu tine, nu pe tonul tau Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Auzi chiar nu te urmaresc.Esti neintresanta pentru mine cu toata setea ta de informare.Nu imi plac oamenii care nu stiu decat sa se laude si sa jigneasca.Tu vad ca iti bati joc de mine!!!Ti-am trimis un PM ca sa nu mai stricam atmosfera prin zona si doar atat dar vad ca tu danga langa cu el pe forum.E ultimul lucru pe care mi-l doresc sa conversez cu o persoana ca tine.Si cu asta punct.Iar cu frica vezi ca nu sunt D-zeu sa iti fie frica de mine.
,,Vezi ca tac" oare?Parca tu m-ai facut proasta eu chiar te ignoram nici macar nu iti citeam postarile treceam mai departe pana cand tu acum 2 zile te-ai gasit sa ma faci proasta.
Iar eu am avut un ton civilizat in PM ca se intelege din ce spui tu ca cine stie ce ti-am scris.Nu ma cobor eu la asa ceva si mai ales cu tine.Iar cu faptul ca dai peste tot de mine imi pare rau dar e primul PM pe care ti l-am scris si fii convinsa ca si ultimul.ADIO!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Babymom si eu beau lapte mult.si chiar frecvent..imi aduce cineva de vaca..si n-a avut nici o problema Raducu..cine stie poate difera..de la persoana..la persoana..poate nu-i face lui bine
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui baby_boy Babymom si eu beau lapte mult.si chiar frecvent..imi aduce cineva de vaca..si n-a avut nici o problema Raducu..cine stie poate difera..de la persoana..la persoana..poate nu-i face lui bine ![]() CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008) ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Radu Radu Gabriel |
baby boy asa e difera de la persoana la persoana. Nici eu cu primul copil n-am avut probleme de genul asta, si chiar am baut mai mult lapte, adica cate 1l - 1l 1/2 pe zi. Dar tocmai de aceea am tras semnalul de alarma, ca poate mai sunt cazuri de bebei sensibilosi.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
musettepink spune:
Hello!
La noi ieri a fost dr,ne prezentam bine dar am amanat Rotarixul din cauza de gat rosu si tuse
.Eu nu stiu de unde tot raceste asta mic asa des,noi nu am fost raciti,frati mai mari nu are,nu-l infofolesc chiar nu stiu de ce e asa sensibil
.
In legatura cu peilicica asa zisa atopica,la noi e cam ca la voi Eva,nu bubite,nu nimic decat asa unele portiuni mai aspre la pipait.Am incercat cu galbenele dar nu au avut nici un efect.Noua f bine ne merge cu trixera solutie de pus in cadita la baia si apoi uns cu crema tot trixera.De atunci nu am mai avut probleme.....bine ca sunt cam scumpe cremele asta e alta poveste.
Pt fetele care le cade parul,la mine a mers impachetarea cu ulei de masline,inainte sa ma spal pe cap,imi pun ulei de masline pe par,masez si stau cu un prosop infasurat pe cap circa 30 de minute apoi ma spal normal pe cap.Rezultatul,un par super care vad ca nici nu mai cade asa rau.
Felicic ai gasit mesajul de la mine pe mess?
Andy
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae