Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
Neatza
,
Anca, e talentat nenea Calinescu, nu? A scris special pentru Carla, peste veac
Cat despre mica ta ingrijorare, ti-a raspuns plus que parfait Anamona. Si eu zic sa stai linistita.
Anamona, noi (mai exact eu din adolescenta si pt orice zgaiba, arsura, taietura) folosesc crema de galbenele de la Farm D Baciu, Sibiu. O cutie rotunda cu eticheta portocalie, E the best!!!
CEL MAI BUN CICATRIZANT. O gasesti la orice plafar
Si lui fi-miu cam de o luna, pe la 4 luni si ceva, a inceput sa i se usuce pielea pe picioruse, portiuni asa de 1 cm fff aspre la atingere, nu sunt rosii, nu se vad nu nik, dar la mana sunt f uscate, de cateva zile s-au intins si pe abdomen. Sunt cam cat o moneda asa. Nu m-as arunca sa zic ca e DA, nici pediatra nu zice, se pare ca numai 5% din copii au cu adevarat DA dar am zis ca incep si eu sa ii dau cu galbenele si sa pun ceai in apa ( MERG PE NATURAL DACA NU SE AGRAVEAZA), mai mult ca sigur e de la apa. Si mie iarna mi se usuca oribil pielea pe fata si gambe, trebuie sa dau cu cremma ca altfel ma cojesc zici ca am facut plaja.Se poate ca Noah sa ma mosteneasca.
Cand iesim afara in frig eu nu ii dau cu nicio cold cream, nici nu m-am gandit de altfel. Se imbujoreaza dar nu i se face pielea pe fata mai uscata de la frig.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
anamona spune:
Babymom, AlexaM
nu imi asum meritul, despre curbele de crestere stiu de la pediatrul nr 2. Inca de la primul consult a deschis internetul, a scos linkul din favorites si ne-am uitat si interpretat impreuna.
Cat despre doctori, nu mai fiti asa drastice, cateodata ei nu dau prea multe explicatii pentru ca li se pare prea evident...ei bine daca noi suntem in ceata suntem datoare sa intrebam si sa nu iesim din cabinet pana nu suntem total lamurite.
Sa va dau un ex. Pediatra nr.1 fata de care am tot respectul, se tot ingrijora ca am slabit (de fapt nu am slabit asa mult : 2.5kg de la iesirea din spital). In prima faza am crezut ca orice mama responsabila ca se ingrijoreaza ca imi pierd lactatia, ei de unde...de fapt cica lactatia nu are de suferit, ea isi facea de fapt griji pentru sanatatea mea (daca slabesc prea repede, pe fond de oboseala pot sa reduc din imunitatea organismului).
Drastice cu doctorii ar trebui sa fim doar daca nu putem stabili un dialog....
In consecinta Anca, eu as zice sa o intrebi de ce crede ca e Carlita slabutza. Eventual sa te duci sau sa ii spui de curbele astea de crestere.
Didididi spune:
Alexa dar ce papacios este roscovanul!Il depaseste pe al meu. Iar tati are o tinuta de "lupta", numai potrivita pentru mancarea din manutele bb ului. Bine ca nu se enerveaza cand il stergi atat de des. Eu folosesc niste lingurite cu coada lunga, de cafea, ca sa avem loc si eu si el sa tinem de coada.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
anamona spune:
Eva
mercic de raspunsul cu crema de galbenele. O sa cautam. daca se gaseste in plafar sa inteleg ca e si bio?
anca81 spune:
Anamona, imi place mult de tine, esti mereu super bine documentata si dai sfaturi pertinente si la obiect. Multi
.
Carla pare intr-adevar micuta fara de alti bebici de varsta ei, are capul mai mic si arata cam de 4-5 luni. Doctora la care am fost azi e medicul de familie al Carlei si mereu mi-a spus ca e mai micuta si cu reflexe putin intarziate (aici nu-i dau dreptate), insa gasea explicatia in faptul ca s-a nascut prematur. Ma rog, nu mai comentez, oricum de azi a intrat din nou in greva sugarului asa ca ... nervi de otel si mult noroc.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
babymom75 spune:
Iar am patit-o! De fapt mi-am facut-o, sau i-am facut-o (lu' bebe, sarcacu') cu mana mea. V-am spus ca-mi place tare mult laptele. Ei bine, ieri am baut 2 cani de lapte, asta si sa vad ce se intampla, si ... s-a intamplat: ieri seara, inainte de culcare, bebe a avut niste crampe infioratoare, din alea cu ghioraieli de matze, ca si in perioada colicilor, a fost foarte agitat, a urlat rau de tot, de ti se rupea inima
si de-abia l-am culcat. Azi de dimineata a facut iar scaun cu striuri de sange, deci e clar ca de la lapte i se trage.
v-am spus ca sa fiti si voi avizate in cazul in care vi se intampla.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Eva ![]() mercic de raspunsul cu crema de galbenele. O sa cautam. daca se gaseste in plafar sa inteleg ca e si bio? |
daaaaaaaa
contine asa: extract de flori de galbenele, vaselina, lanolina, ceara, ulei de lavanda
fara parfum, conservanti si muuulte tampenii pe care le platim scump in creme de lux.

Sunt cel mai frumos din Universul acesta
ramonzca79 spune:
'neata!!!!...pleaseeee..imi raspunde si mie cineva la intrebarea adresata aseara???..referitor la indemnizatie....
multam!!!

POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
EvaF spune:
| citat din mesajul lui ramonzca79 'neata!!!!...pleaseeee..imi raspunde si mie cineva la intrebarea adresata aseara???..referitor la indemnizatie.... multam!!! ![]() ![]() ![]() POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
eu inca astept sa vina plicul in leg cu dosarul de indemnizatie asa ca nu am raspuns la intrebare...

Sunt cel mai frumos din Universul acesta
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui Didididi Alexa dar ce papacios este roscovanul!Il depaseste pe al meu. Iar tati are o tinuta de "lupta", numai potrivita pentru mancarea din manutele bb ului. Bine ca nu se enerveaza cand il stergi atat de des. Eu folosesc niste lingurite cu coada lunga, de cafea, ca sa avem loc si eu si el sa tinem de coada. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Sar'na, sper sa il tina.
Mai am niste lingurite mai lungi...sa incerc si cu alea, insa vad ca acum e cuminte cand papa...nu se mai repede la lingurita sau castronel. S-a invatat deja ca vine si fara sa se agite el...
E tare cumintel ...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama