Pepenasi de iulie-august 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

poze nu mai am cand acum, nu le-am micsorat inca.
cum faceti voi de apare si ferestra de la youtube cands puneti linku? ca io nu stiu .
TECKY, DIA

ma duc ca am ore de dimineatza.
am citit tot, nu am cand sa nominalizez, pup iu ol

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dia, Tecky, multumiiiim

Ruxuleeee, super filmuletele cu Andrei!
EDIT: eu deocamdata le-am vazut fara sonor, ca doarme Aida

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multe lunitze tuturor pepenasilor nascuti intr-o zi de 17 !

Didi, sa stapaniti sanatosi scaunul! E fain. Si eu am patzit anul trecut la fel; am luat pentru Matei din ala pana la 36 kg parca, cu sistem isofix (www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1986" target="_blank">asta), pentru ca trebuia sa faca un drum lung, cu 2 saptamani inainte de targ .

Xena, ce tare e Maria , deja s-a prins cum sa se dea jos din pat?!? Felicitari pentru burta data jos (daca zici tu ca aveai burta, ca io nu am observat-o ).

Iriss, bine ca e cupilu in regula, si ca te-ai linistit !

Mada, faina ideea cu costumatiile de Paste !

Turturica, vazut poze: Mara e superba . Si chiar, aia e privelistea de la geamul tau? Ca e mirifica .

Maitreyi, la multe lunitze Alexandrei ! Vazut poze si cu voi, ce mari v-ati facut .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Scumpi pai marimea 19 e 3 la noi Ari acu poarta 6 jumate deci 3 chiar la inceput a purtat deci pe la 10-11 luni cred papuceii ei is in garaj ca savad exact marimile dar cam asa.Da epe masurate ca nu se potrivesc asa din ochi.

Primele ghetute ale Elizei au fost nr 17 si le-a incaltat inainte de a merge.
Cismulite nr 20 a avut la 1 an si 4 luni, dar erau imblanite bine, si echivalau un 19.
Depinde de laboantza copilului, dar eu as zice ca 19 va purta de la 1 an, poate un an si 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!!!!!!

Multumim celor care au vizionat pozele noastre.

DIA FILIPAS suntem bine, doar ca ne mutam in alta parte si o perioada nu o sa avem internet.

Am vazut pozele si filmuletele noi, nu nominalizez ca sunt foarte obosita, toata ziua am cautat mobila azi, adica ne-am uitat doar...

LADYMINNA77 noi facem in fiecare zi baitza, rar la 2 zile.

Eu nu las la indemana telefonul, este foarte atrsasa de el, dar eu sunt impoatriva. Stiu ca a evoluat tehnica, dar inca exista si jucarii...

De astazi Xenia a inceput sa planga dupa tati, e asa de scumpa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Profa, vazut Andreiu in filmuletze. Superb cupil ai . Din pacate nu am putut sa vaz cu sonor, ca au adormit cupiii si-s langa mine . Da vaz eu maine ce voce ai .

Ma duc si eu la nani.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poze pe care le-am facut mie si Mariei cu mare chin..dar am vrut sa am poze cand alaptez

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

maitreyi pentru Alexandra. Si eu care ma dadeam mare ca m-am uitat de dimineata pe lista. Da' se vede ca m-am uitat cu juma de oki si de neuron ca tocmai pe voi nu v-am vazut.

Capri cred ca toti bebeii dorm afara. Eu de aia nu stau decat juma de ora ca ies pe la 7 seara. Si daca imi doarme mai mult am pus-o pentru noapte. Daca as iesi dupa masa de pranz ... as sta sa doarma cat vrea el. Dar eu zic ca e bine si sa doarma mai mult pt ca altfel intri intr-un cerc vicios: nu doarme destul ziua ... e obosita si nervoasa seara => o sa doarma agitat si prost si noaptea. Asa ca ... cred ca mai bine mai mult somn. E mai sigur. Vb aia, pofta vine mancand .

dia pai 6 kile in 3 saptamani este beeeton!! Mai ca te caut pe mess sa imi zici si mie mai exact cum te infometezi :)))

Xena si eu am niste piele in plus. Pe burta nu??? Si eu care ma gandeam ca daca ma duc la sala se va rezolva odata cu intarirea muschilor abdomenului ... De la tine inteleg ca nu e chiar asa ...

Bai eu cu parul am probleme. Deci sunt curioasa cat o sa cada??? Ca ma inceput sa-l perii in disperare si de nervi. Na, sa vad si io cat are de gand sa cada. Si vad ca io nu cedez da' nici el nu cedeaza. o sa perii la el pana macar raman cheala si o sa imi trag o freza din aia baietzeasca de babette tanara si cu draci pe ea . Ce? fara par n-oi fi frumoasa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Banu la cat mai multe zile ca astea..
Piersicutza mea doarme de mult. Sunt libera...
Nush ce sa mai fac sa dau jos burtik...Aveti ideei?Accept orice....

Maria, mamik de Adinutza mica

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

diarux ti-ai pus tzitzili' pi youtube..adiq sa inteleg ca faza cu drepti e valabila si pt tine

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput