Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
Tecky spune:
Anaxena foarte frumoase clipele pe care le-ai surprins in poze.
Ce cool e Maria cu sapca si ochelari.![]()
MissJJ spune:
Scumpi si mie mi s-au parut super site-urile ala cu change for life e ultima campanie de aici pt a face lumea sa pape mai sanatos si sa faca mai multa miscare.
Didi super scaunelul sa-l folositi sanatoase.
Tecky, Maria
.
Diarux vazut si eu filmuletzele
pe silent ca dorm fetele da le mai vad maine cu sonor ca nu stiu unde-s castile.
Turtu super pozele. sa va fie de bine botezul si pupici la mica crestina.
Anaxena super pozele.
Maitreyi ii plac baloanele lui alexandra? ce super la Ami ii e frica de ele si Ari era la fel cand era mica.
Tare frumosi pepenasi mai avem nu ma satur sa ma tot uit la poze si cand ii vezi ce mari au crescut.
Alta idee la un an sa le facem filmuletz cu o poza de la nastere si una de la un an sa vedeti ce mare diferentza.
Anka acuma eu nu stiu cum e cu marimile in ro, eu m-am luat dupa echivalentul lor acu nu stiu daca chiar se potrivesc ca aici merg la fiecare 6 sapt si o masoara si nu m-am interesat ce masura si cum si de la alte magazine rara i-am luat ca am zis sa nu ii stric picioarele daca se poate masura merg pe mana lor plus ca ei masoara sin in latime si stiu sigur ca nu o strange si ca are loc piciorusul sa se dezvolte. Au si o carticica despre piciorutzele copiilor si cum trebe aleasa incaltamintea f interesanta ne-au dat-o cand am cumparat primii papuceii de la ei. Ari avea 9 luni am sa ma uit sa vad ce marime erau exact.
Atata am retinut fug si eu langa sotz oleaca si apoi nanitz.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Didi81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Capri cred ca toti bebeii dorm afara. Eu de aia nu stau decat juma de ora ca ies pe la 7 seara. Si daca imi doarme mai mult am pus-o pentru noapte. Daca as iesi dupa masa de pranz ... as sta sa doarma cat vrea el. Dar eu zic ca e bine si sa doarma mai mult pt ca altfel intri intr-un cerc vicios: nu doarme destul ziua ... e obosita si nervoasa seara => o sa doarma agitat si prost si noaptea. Asa ca ... cred ca mai bine mai mult somn. E mai sigur. Vb aia, pofta vine mancand |
A noastra nu doarme afara
, e fascinata. In schimb cand ne intoarcem acasa cade rapusa
. Oricum ea doarme destul de putin: vre-o 10, maxim 11 ore noaptea si vre-o 2, maaaaaxim 3 ore ziua. In rest e energia intruchipata.Didi
de Aida Maria
(03.07.2008) Jos kg
Didi81 spune:
Capri, Mada, merci 
Ile, si mie imi cade parul intr-o veselie, ca sa zic asa, cu ironie
. Mie oricum imi cadea mult par si inainte, dar acum parca prea de tot; iar ce nu cade, jumuleste Aida
.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
Sfatul meu totusi ar fi sa nu luati incaltaminte fara sa probati copilul, si asta inseamna sa nu luati anticipat.
Hai ca o izmana merge, dar la incatari e mai bine sa luati pe probate.
MINA - eu nu i-am facut niciodata baie ZILNIC. Deci nici acum [:D}
Intrebare - cat de des mai spalam copilul pe cap? Ca eu o spal mereu, are par putin. Trebuie sa raresc?
IRISS - apai daca trebuie aruncate, de ce nu scrie pe prospect? Ca pe pasta de dinti scrie la cat timp dupa deschidere trebuie aruncat. La crema de maini la fel. Zic, DE LA DESCHIDERE, nu vorbesc de termanul de fabricatie. Eu am lucrat cu aia de la Merk si parca nu ii cred asa de imbecili incat sa nu scrie pe sticla de Vigantol...
Discutia asta a mai fost si prin vara, si nu mai stiu cine (oare Biri?) a zis ca de fapt nu exista nici un studiu care sa ateste deprecierea Vigantolului in 4 saptamani, precum nici "supradozarea" (adica panica aia ca vezi doamne i-am dat 5 picaturi in loc de 3, ca asa a curs din sticla...). Eu asa imi amintesc...
Stiu ca imi poate da doctorul pe reteta, dar daca n-am drum la el, decat sa stau sa astept juma' de ora sa imi scrie reteta, mai bine dau 5 lei la farmacie ![]()
MADA - nu subliniam bre corelatiunea de numere, ci diferentele de piciorong
Ca nici macar la copii nu le creste piciorul la fel [:D}
Super tare ca ii masoara. La noi, vai si amar... Dupa ce ca e incaltaminte proasta, mai e si scumpa. Sau e buna, dar iti fac ochii in cap ca girofarul cand vezi pretul. Si iei, ce naiba sa faci!
Dar uite ca sunt atatia care iau copilului cu un numar sau doua mai mari, "ca sa ii vina timp indelungat".... Si ce mare greseala...
Vazut filmuletele, dar fara sonor.
Vazut cu ocazia asta si pozicile noi - ce bine ca ati inceput sa faceti albume noi! Ca sa pot sa vad frate!
Xena - misto pozele. Te-ai fi chinuit tu, dar ai prins niste ipostaze super!
Mi-au placut in mod deosebit XENIA si ANA IRINA!
TURTU - ce faine pozele. Saracuta Mara in ce pozitie a apucat sa adoarma!
Vazut si RAUL, si FILIPOC....
ILINCA tare dragalasa cu basmaluta
Si nici nu mai stiu pe care, ca am vazut o gramada!
Moama e 12!
MissJJ spune:
Tot eu ca am verificat acu prima pereche de papuci a lui Ari au fost marimea 2 jumate G, G fiind latimea masurata de ei, si au fost luati in aprilie 2007 deci avea 9 luni si la 10 luni si un pic avea 3 G adik 19. 
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
scumpi spune:
Anka mersi mult de raspuns. Pai e bine si la 1 an si 2 luni, ca sunt din piele combinatie cu panza si merg si vara( zile mai racoroase sau ploaie si din astea avem din plin aici) si toamna. I-am luat ca erau la un pret bun, eee daca nu-i vin asta e, ii fac cadou
. Ce mai face Erika
, papa bine acum?
Diarux am vazut filmuletele cu Andrei scump foc si tu ai o voce f. frumoasa!
Anaxena f. frumoase pozele, imi plac
!
Am vazut si poze cu Alexandra de Maitrey cu balonul si stand in picioare agatata de un cablu, f. dulce fetita
!
Parul mie nu-mi cade, dar daca ma mai vopsesc mult o sa chelesc sigur
si la mine ca la Didi, lui Sebastian ii place sa se agate de el, mereu trebuie sa-i verific manutele sa nu aiba fire de par, sa nu le bage in gurita.
Anka eu il spal pe cap de cate ori ii fac baita, dar fara sampon, ii dau doar cu apica. Ca transpira ziua si chiar se vede diferenta dupa baita, e mai pufos ![]()
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
violeta29 spune:
In sfarsit am terminat si eu de citit, cam pe diagonala recunosc.In seara asta Alexandra a adormit imediat dupa baitza, adica pe la 21
Azi iar a fost cam fornaita, avea nasucul infundata si nu putea sa pape de la san, asa ca ne-am diversificat la greu azi
MARIA, eu desi am dat jos dupa ce am nascut cateva kg bune, burtica e tot la locul ei
, dar nici nu m-am stresat prea tare.cred ca o sa intru in panica cand o da caldura si o sa constat ca nu-mi place cum imi stau hainele. Vad ca nici tu nu ai reusit sa denumesti linkul la povestea nasterii, credeam ca numai la mine nu merge.Deci clar sunt probleme cu forumul
ANAXENA, deci a descoperit Maria si cum sa se dea jos din pat, mai fata asta ma uimeste.Iar tu sa nu mai vorbesti de burti ca ma enerveziPoi daca tu ai avut burta atunci eu ce am, burtoi?
DIDI , sa stapiniti sanatosi scaunul
DIARUX, vazut filmuletele, e dulce tare Andrei, pacat ca nu am putut sa pun cu sonor sa-ti aud si tie vocea![]()
IRISS, sa-ti fie de bine noul glow.
BANU, mie medicul mi-a recomandat Papanicolau la 6 luni de la nastere
DARA_D multumim pentru vestle despre Allegra
MADA, mare dreptate ai cu sistemul medical din Romania, si parca pe zi ce trece e mai rau.Foarte buna ideea cu filmuletul de paste
LADYMINA, eu ii fac zilnic baitza alexandrei, cu mici exceptii.Am observat ca atunci cand nu-i fac baitza adoarme mult mai greu
SERENITY, si eu am avut belele cu dantura si am luat algocalmin fiole.Nu a afectat in nici un fel alaptatul
BOTI, super blocul branzarului vesel
SCUMPI, ma bucur ca mai scrii
DANA, bafta la examen, mai rezisti?In ce consta dieta daneza?
CAPRIOARA, felicitari pentru mama
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
maitreyi spune:
iaca ora la care a adormit si bebe meu si am reusit sa o hranesc
nu e agitata nu plange...doar statea si se juca cu franjurile de la paturica. am schimbat si chilotii, am bagat-o si in sac...nic...eu am reusit si am atipitcate juma de ora, i-am facut si alt lapte si pana la urma a papat. a si adormit cu 2 ore inainte de ora oficiala de nani, probabil de la alergie, si na, avea omu de jucat la 12 noaptea ![]()
multumim celor care ne-au vizionat pozicili
mada eu am fobie de mingi, baloane, orice e rotund si zboara
insa alexandrei ii plac baloanele. cel pe care l-a primit la 7 luni cu greu a fost inlocui
de asta. ajunsese o pleasca dezumflata da' daca copilului ii era drag
acu l-am inlocuit. cred ca facem traditie cu baloanele astea...1 pe luna ![]()
ma bag si eu in pat ca mi-e un soooomn...iaca am prins si eu schimbu 3 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008