LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 23
Eliza spune:
Acum un an asteptam ca puiul mic din burtica sa iasa si sa ne bucuram impreuna una de alta. Acum ea e in patut si doarme iar eu incerc sa scriu un mesaj pentru ea, pe care, probabil, o sa-l salvez sa-l citeasca cand o fi mai mare.La multi ani! puiul lui mami scump. Sa cresti mare si sanatoasa. Sa-ti dea Dumenzeu numai lucruri bune in viata, sa alegi mereu calea dreapta si sa stii ca mami si tati or sa fie mereu alaturi de tine. In anul care a trecut nimic nu a fost mai frumos decat zambetul tau, nimic nu a durut mai mult decat lacrimile tale. Iti multumesc ca datorita tie am invatat ca lucrurile mici pot aduce bucurii mari, am invatat sa fiu mai atenta la cei din jur si ca, asteptandu-te pe tine, am descoperit "familia" minunata a "zuzelor". Sa ai o viata frumoasa, Bubu mic!
Din pacate prima ei zi de nastere o sa fie cu antitermice si siropuri, pentru ca de 2 zile are viroza, asa ca am amanat si petrecerea de sambata.O sa treaca si asta, ce sa facem!
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
Lala_D spune:
La multi ani fericiti cu multa sanatate si bucurii Emma si Alessia !

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
AngeliquedeS spune:
Emma si ALessia,

O
fierbinte de la mine!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita
anca.b spune:
Buna dimineata!
Grati, succes mare! sper sa-ti atingi repede targetul! starea proasta trece...
Mada, cu e puiutza?
La multi ani sarbatoritelor de ieri si de azi!!! 

Sonia,Emma,Alessia 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
EliaElia spune:
La multi ani, Emma! 

Fa-te bine repede!! O data e 19 februarie pe an, nu?!Camelia si
Laura (06.02.2008)
EliaElia spune:
La multi ani Sonia!La multi ani Alessia! 
Madalina, ce ati mai facut cu febra?Camelia si
Laura (06.02.2008)