LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Elle sa iti dea Domnul sanatate tie si samburelului. Sa creasca sanatos si sa fiti amandoi bine. Mi-am adus aminte de cat de frumos era cand eram insarcinata, am ajuns sa visez cu ochii deschisi.
Mai ales ca si fina mea e insarcinata.
Cand am terminat facultatea, nu stiam daca vrem sa facem nunta imediat sau nu si am stat in dubii ceva timp. In fiecare zii vedeam fete de varsta mea si ca un facut observam mai intai verigheta. Apoi m-am casatorit si incepusem sa ma gandesc la bebe dar sotul nu era decis si ghici ce? Bineinteles ca vedeam numai burtici pe strada, de ajunsesem sa cred ca e un semn.
Acuma iar incep sa vad doar burtici .

Danonique, curaj inca putin si o sa fii in saptamana 40 si apoi te rogi tu de el sa iasa afara.

Fetelor am adaugat un nou album cu poze Aventuri la un an. Am facut si ceva poze profesioniste, dar asteptam inca rezultatele .

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eeeee...ce bine e acasa... Si ce ma enerveaza ca iar nu am semnul exclamarii...

Acu' o ora am ajuns si eu de la Brasov. Luca e la soacra, Ana e la bona, sotul la munci si eu pe DC . Nu am mancat, nu am facut dus, nu am dat telefoane sa vad ce fac copiii; am intrat derect la zuze. O fi normal?

In primul rand {ma rog...dupa introducere} multa sanatate bolnaviorilor de toate varstele. Sofiuta de Mada vad ca are probleme chiar acum. Mada, am vazut ca te-a sfatuit Lala asa ca eu deja nu pot decat sa spun ca tin pumnii sa scada urata asta de febra cat mai repede si mult. fetele.

Stancutza, a fost bine azi Sofiuta ta?

Cati da, eu am fost la Marcu. Cu toata .... lipsa de simt {ca sa nu-i spun pe nume} de care a dat dovada la incidentul pe care l-am avut cu Medlife-ul, o recomand ca fiind o buna profesionista. Marele dezavantaj este ca este fff ocupata si te expediaza f repede din cabinet. Parerea mea este ca poti gasi o alternativa buna. Daca vrei tot acolo sa stii ca medicii pediatri tineri au fost 'trainuiti' de ea si sunt buni.
Noi acum suntem la un medic de familie la stat. Sansa a facut sa nu avem nevoie de ea decat pentru vaccin.
Legat de celulele stem, eu am colaborat cu Cord Blood Center. Au fost prompti si cu preturi accesibile. Ce m-a nemultumit pe mine se pare ca nu a tinut de ei {numarul f mic de celule stem viabile}.

Mirik drag salvat si eu blogul. uiuiuiiiiii... Tare bine a facut Ceska.

Am vazut poze cu Razvanici. Ma topeste de cate ori il vad. Si ce bine se simtea el in tricicleta... Tre' sa-i iau si eu Anei neaparat, cu toata criza si economia noastra.

Am vazut-o si pe printesa Theiuta. Mai Laurici este absolut superba fetita ta. Iar ochisorii ....si gurita... vor "ucide" toti baietii . Si rochitele sunt minunate, absolut minunate. Mi-au placut toate.

Lala tare bine arata camera baietilor. Exact pat asa vreau sa iau si eu pt copii. Noi cred ca mai asteptam pana la vara ca sa facem miscarea, insa este f necesara. Sper sa si stea mandruta in el, la cat e de mofturoasa. Voi de unde l-ati luat? Ceva discounturi?

Danutza Darius va sta cel putin pana la 37 de saptamani in burtica. Vorba lui Laurici D , punem pariu? Pupam mami si puiul mic.

Elle ce frumos... Ai vazut samburelul... O sa vezi cat de mult il vei iubi si pe el... Nici n-o sa-ti vina sa crezi ca ai gandit vreodata altceva.

Multumesc tare mult zuzicilor care ne-au vazut pozele si celor care ne-au mai urat "la multi ani". Nu va suparati ca nu nominalizez dar am vazut ca-s tare chioara si mereu uit pe cate cineva.

Eu va pup si va imbratisez pe toate cu mult drag.

Hai ca merg sa pap ceva, bag un dus si....I'll be baaaaack...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!

laura, ce frumoasa blonda cu ochi faramitse de cer ai tu! sunt topita!

ramona, ai baiat mare de-acu! smeker foc! cum se uita el ashea... ca un stapan pe sub streashina la aparat:))) sa-l mananci nu alta!

lala, mersi de linkul cum sa pun blogul la semnatura, dar nu functioneaza. pagina d eprofil e in lucru asa ca nu pot schimba mare lucru. oribil.

shise, am pijama gri sclipicioasa si unghiute roshii de gel puse azi:)))

mada... mergi pe mana lui lala. io nu prea stiu ce altceva sa zic. stiu c ala noi functioneaza frectia cu otet pe burtic.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alinush de plush, se cheama ca esti dependenta de endorfinele care le elibereaza statul pe forum:)))

danonique... cum e? ti-a picat bine cioco? din cand in cand un patratel nu face rau, dar o bucatica. la mine asta era cel mai greu, sama opresc inainte sa se termine tableta:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala multumesc mult!
Multumesc si celorlalte fete pt sfaturi si pt cuvintele de incurajare!
I-a mai scazut are 38 acum sa speram ca nu mai urca, i-am dat 10picaturi de algocalmin fiola intr-o linguritza de ceiuc, sunt terminata daca ma lovea trenul cred ca ma simteam mai bine.

Sa aveti o noapte buna!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ia uitati.va aici http://zicolorata.blogspot.com/2009/02/ce-mai-face-pupicu.html ce mai face Pupicu.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Sa-l ajutam pe Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Lala multumesc mult!
Multumesc si celorlalte fete pt sfaturi si pt cuvintele de incurajare!
I-a mai scazut are 38 acum sa speram ca nu mai urca, i-am dat 10picaturi de algocalmin fiola intr-o linguritza de ceiuc, sunt terminata daca ma lovea trenul cred ca ma simteam mai bine.

Sa aveti o noapte buna!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Bine ca i.a mai scazut. Noua pediatra ne-a spus ca in caz de febra rebela sa incercam si supozitoare cu novocalmin, nu am avut nevoie dar le am in casa sa fie.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Eliza,Lala,Ramona,Natalia,Aurel cris,Laura Ioana,Ceska,Godzila

Robert
Alexia

Soniasa cresti mare,sanatoasa,si sa nu uiti ca esti raza de soare care ne va insenina zilele pana la sfarsitul zilelor noastre.
Mami si tati iti doresc sa ai o viata frumoasa,plina de realizari si impliniri!LA MULTI ANI!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Emma
Alessia

Oricat am incercat nu am reusit sa trimit mesajul inainte de ora 24,dar nu-i nimic...

Sonia e bine,le dorim multa sanatate copiilor bolnavisa treaca repede,ma duc sa vad poze din urma ca am restante

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Lala tare bine arata camera baietilor. Exact pat asa vreau sa iau si eu pt copii. Noi cred ca mai asteptam pana la vara ca sa facem miscarea, insa este f necesara. Sper sa si stea mandruta in el, la cat e de mofturoasa. Voi de unde l-ati luat? Ceva discounturi?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Alina l-am luat de la depozitul Tamira din Ghencea. E expus la parter, pe centru.
Se face si pe comanda dar noua ni s-a parut ca se incadreaza teoretic fix pe marimea recomandata de ei.
Teoria nu a coincis cu practica insa
Poti negocia cu patronul
Au fost expeditivi. L-am comandat sambata si marti erau cu el montat in casa.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput