LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

salutare fetelor! am o stare de kko...ba am elan, ba-s deprimata...e a doua zi de dieta si ba-mi creste sufletul de speranta ca dau si eu jos din colaci, ba ma apuca plansul cand ma zgandare varcolacul de sub limba...mai tre sa termin si un articol si desi stiu ce tre sa scriu nu am spor...azi m-a tuns si vopsit mama dar tot nu-s mai vesela...hai ca mai citesc si mai scriu...vreau sa beau o cafea de-aceea cremoasa de groasa cu un vf de scortisoara...

bebelutzii bolnaviori si mamicile consemnate la pat!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

E de la dieta starea. Si eu patesc la fel cand ma apuca elanu' de slabit.
Las' ca trece dupa cateva zile

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, foarte faine filmuletele cu Thea in zapada. si ce de jucari a primit la petrecere. icei pentru fetita frumoasa

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

gratiela, welcome to the club! sa treaca repede!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Anca si tie ! Am vazut ca ai avut succes sapt asta. Si eu sper sa dau repede 5kg pt a ma incuraja...am target de 14kg in minus dar dak ar fi sa o zic pe cea dreapta bine ar fi 20kg...mi-am propus insa sa ma bucur de fiecare reusita...scap eu de ghetutza de gips si incep recuperarea pt entorsa (am avut deja 3 pe laba dreapta) si zic si eu ca mai fac ceva miscare.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca zebra, cartea cu puzzle si olita le-a primit de la noi. Dar si cand i-am facut ziua a primit o multime de jucarii si de hainute
Inca mai am o jucarie ascunsa de ea (o betoniera de la fisher price) si i-o voi da mai incolo, borcanul cu forme de biscuiti (primit de la niste prieteni) i l-am dat abia la 1 an si o luna (ca a fost cuminte la vaccin), ptc erau prea multe si nu se mai bucura de ele.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!GRATIELA sa treaca starea de indispozitie.ROLI ce faci,cum esti?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salut!

LauriciuleD, ! Cefac copiii? Cum merge treaba la job?
Elle, ma bucur tare mult ca samburelul este bine!

Danutza, ceva mai devrem cautam si eu nume pt. baietelul sora-mii si din site in site am ajuns si pe siteul asta: http://www.parents.fr/parent/ws_infosbebe/getTopCentPrenom/(sexe)/m/(annee)/2005/(top)/100
Nu stiu daca-l stii..daca da, scuze...sunt nume frantuzesti..poate gasesti ceva care sa sune si mai romaneste si mai frantuzeste...Eu am vazut o gramada de nume frumoase acolo...
Stancutza, ma bucur sa aud ca Sofia este mai bine!
Mada cum te mai simti? Am citit ca ati travesrat o noapte horror!
Iulia, pupam Iriselul frumos sa-i treaca sperietura! Eu nu pot, efectiv, sa dorm cu Matei langa mine in pat caci stau terorizata de gandul ca poate sa cada..doar daca dormim pe saltea, jos..atunci este altceva...
Mary am vazut si o deliciosa buclata devenita o delicioasa tunsulici! Este minunata Daria ta!
Cum se mai simte trioul de pitici dragalasi? Sunt mai bine?

Grati cum mai este piciorul?

Fetelor HELP! Caut si eu pediatru/pediatra buna! Cine imi poate recomanda pe cineva? Alinush, stiu ca tu ai schimbat-o pe Marcu..Cum este cea la care mergi acum? Parca si Ema este tot la ea, nu?
Ema, nu ne pui si poze cu burtica noua?

Asa si inca o data HELP: fetele care ati apelat la firme pt. celule stem, cu cine ati colaborat si daca ati fost multumite de pret si servicii, ma intereseaza..

Thanks anticipat!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offffffff nu stiu ce sa fac are 39.5 in termometru!
Lala esti pe frecventa ce sa-i mai fac i-am dat antitermice dar parca nu-si fac efectul, nu ii curge nasul nu tuseste nu caca moale.Dr a zis sa mai asteptam pana maine sa vedem daca apare eruptia asta dc e roseola!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mada..uuufff! Nasol cu pitica ca are febra..Ai incercat si impachetarile? sau sa o bagi in apa la 37 grade?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Offffffff nu stiu ce sa fac are 39.5 in termometru!
Lala esti pe frecventa ce sa-i mai fac i-am dat antitermice dar parca nu-si fac efectul, nu ii curge nasul nu tuseste nu caca moale.Dr a zis sa mai asteptam pana maine sa vedem daca apare eruptia asta dc e roseola!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Offf

Bagi antitermice alternativ nurofen cu panadol la 4 ore. Algocalmin supozitor poti sa-i pui si odata cu un antitermic sau tot alternativ. Nu mai mult de 3 in 24 de ore.
Solutii de urgenta :
- baga fata in cada ca si cum ati face baie. Raceste apa incetul cu incetul pana ajunge spre racisoara, asa ca apa de piscina de adulti. O tii in ea cam 10 min. Scade febra in general cu un grad si jumatate metoda asta.

- frectie cu apa/spirt/otet pe tot corpul, sosetele udate cu solutia asta pe picioruse, le ti pana se usuca
- carpa udata in apa rece, rece si stoarsa bine pusa pe frunte
Astea doua sunt metodele mele clasice de intervenit noaptea.
Baia o fac ziua.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput