*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui malinas

asa cum v-am zis ieri pe mess, in conferinta, am fost cu david la o pizza in plaza romania mall.Eu am mancat pizza, el a dormit. copil cuminte.

saptamana viitoare repetam figura.Tot dupa pranz, 13.30-14. E cineva interesat?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

pizzza, bleah, cah.... io tzi cura.
fata moshului io ma aruncam la o intalneala, dar nu fu sa fie!
am ajuns la doftor in schimb

brb!!! a venit zmeuuuuu!!!!

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

De ce ai ajuns la doctor?Esti ok?

tii cura????????????Glumesti banuiesc.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hai ca nu pap in fiecare seara, dar mai scap la cate o cupa doua de inghetata de 2-3 ori pe saptamana, e preferata mea si oricum, cam cea mai inofensiva dintre dulciuri, daca putem spune asa. Nu stau prea bine cu kg, nu prea vor sa se duca de pe mine Sunt tot la 69kg, nu mi-as dori mai mult decat vreo 5-6kg jos, la inaltimea mea de 1.70m as fi foarte multumita.

Auzi doamna, unde e parcul cela de care vorbesti?? Si cam cat va costa biletele?

Citat:
citat din mesajul lui alra

cre ca reusi sa imi fac rezervare pentru vacanta. mergem in iunie la nemti intr-un parc cu case si cu piscina tropicala imensa unde poti distra animalutele in conditii de maxima siguranta si cu minime dureri de cap voi? planuri de concediu??

ma duc sa imi fac ordine in toale sa vad ce ma cuprinde din alea de nesarcina. 4+
lauramiron, inghetata cu cioco si cafea zici? in fiesce seara? cu kg cum mai stai?
otilica? mataluta?
mirtha? ce mai zice cantaru, sau il cocotasi si pe al tau pe sifonier unde nu poti ajunge?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Paula de Criss, cu pupici speciali
Arianna de BraveGirl
Mara Ioana de Mnarcisa

Matei de Andreyutza
Tudor Andrei de aurisca

Andutza, sa fii sanatoasa si iubita!

Fug sa citesc din urma .

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

HELP!!!! Pierdui userul si parola de la mailul comun...de la cozinacei!!!!

Vreau si eu...pls

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

nu glumesc , kiar tin cura!! prima data in viatza mea. cik vreau 50 de kile

stai ca a venit tati acasa, cik are o intalnire in oras... pfui m-a prins!

sa stii ca si eu aveam senzatia de umed la pampers nr 3.. pe vremea lui alex.. cred ca e de la chestia aia verde,... am testat si altceva, si tot la pampers m-am intors
incearca si tu la farmacie, vezi ca se dau scutece si la bic, k sa nu mai dai un carde bani pe un pachet , si sa descopri ca nu itit plac
mie happy.. oare asa le zice? mi s-au parut prea lati intre picioare, libero.. a facut pipi pe langa....

la dr am fost pt ca m-am pricopsit cu o frumoasa infectie urinara

otilia, kiar nu sunt de laudat, pi bune... nu am nici o organizare, vai mama mea. mamele de 2 copii imi ziceau pe vremuri, ca trebuie program frate la 2 plozi mici... ie-te ca eu nu reusesc, la mine e secunda, si decizia!!

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Amalia Anes Lauramiron Aleinad Criss Babyzapi

Fetelor ma gandeam azi ca puiul meu a fost ca intr-un bol de cristal lunile astea si nu prea a luat contact cu "afara". Inainte nu l-am scos ca imi era frica sa nu raceasca pana in operatie. Acum ma gandesc cu groaza ca daca-l scot sigur imi va raci. Saptamana viitoare ii fac debutul.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor ma gandeam azi ca puiul meu a fost ca intr-un bol de cristal lunile astea si nu prea a luat contact cu "afara". Inainte nu l-am scos ca imi era frica sa nu raceasca pana in operatie. Acum ma gandesc cu groaza ca daca-l scot sigur imi va raci. Saptamana viitoare ii fac debutul.

Stefanut
Povestea nasterii

Cu curaj inainte! Nici eu nu am prea iesit la plimbare plimbare cu Miruna ca nu stiam daca ma descurc iar sotul vine dupa 5-6 acasa. Mai un geam deschis, mai un balcon si asa faceam cura de aer. Acum am descoperit cu incantare ca incape carutul in lift si am plecat de una singura la plimbare, ura, victorie!! (Eu nu pot duce fata in brate, era musai caruciorul). Si voi veti reusi, vei vedea. Si va dormi si va manca mai bine dupa plimbare.
PS Hai ca mi-a iesit porumbelul pe gura. Incepe si tu cu 5 min in fata geamului deschis imbracat ca de afara. A doua zi 10 min .... pana la jumate de ora apoi iesiti la plimbare efectiv. Daca ii faci trecerea treptat il obisnuiesti si poate nu raceste. Afara poate o batistuta de bumbac pe gurita sa nu inhaleze direct aerul rece (nici prea infofolit sa nu se supraincazeasca). Pupici

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

HELP!!!! Pierdui userul si parola de la mailul comun...de la cozinacei!!!!

Vreau si eu...pls

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

ai PM

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Stefanut
Povestea nasterii

Gyniesi eu la fel cu printesa mea...a iesit afara doar la dr. de vreo 4 ori, in curte vreo 3-4 zile cate 5-10 min si la botez...in rest deloc...si mie mi-e groaza, dar trebuie sa facem debutul.
Cand au fost temperaturi sub 0 grade, mi-a spus dr. sa n-o scot...sper sa vina caldura mai repede.
A mai trecu durerea de cap, mi-a descantat si mama prin telefon si cica as fi fost deocheata, dar nu m-a vizitat nimeni si nici n-am iesit...oare poti deochea si prin poza?!?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim pentru urari Olivia (intoarcem si noi pupicii speciali lui David ), Babyzapi (iar despre kg. 44 kg la 1,56 m ) , Ramo , Nebiunica-zapacica
La multi ani Andutza si multi
Monicus Bafta la vaccin sa nu o doara pe Ana , nu am vazut poze de la botez parca ziceai ca le pui ...sau nu le am vazut eu

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput