*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am plecat la plimbarica, e soare si frumos. Va pup

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
Las ca-ti zic eu cu kilogramele. ...

ba, si m-am gandit sa te nominalizez si pe tine, da' nu mai tineam minte daca raspundeai cand chemam "grasele" la apel

eu mai am 4 sedinte de kinetoterapie si dupa aia mai vad. daca nu mananc de sparg si alaptez slabesc ...

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Arianna Maria de BraveGirl, Paula Sofia de criss703, Mara Ioana de Mnarcisa, Tudor Andrei de aurisca, Matei de andreyutza

Andutza_02

Oceanborn multumim frumos

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ia sa chem si eu slabanoagele mele la apel , fetelor care sunteti pielea si osul ia scrieti aici inaltime si greutate ca sa vad yo care-i cea mai cea dintre toate, tare mi-e teama ca yo sunt cea mai prapadita. Deci eu am 1,64 cm si 41 kg. VOI? Amalia, BraveGirl, Cata-Miky si care mai sunteti.

Ginye, Amalia, Mamiseli, Isaelena, Alra, Lauramiron, Aleinad, Anca, Bravegirl, Criss multumim frumos fetelor , la fel si noi va dorim numai bine si multa sanatate

Ginye sper sa treaca singura laringita fara sa mai fie nevoie si de aerosoli
Anca de la farmacie sa-ti prepare vaselina 30 de grame si acid acetilsalicilic 0,3 grame . Sa avem rezultate bune cat de curand.
Alra ce bine ca i-a trecu febra lui Nicolle, sper sa nu mai faca din nou.
Criss la multe lunite pt Paula Sofia . Sa cresca mare, sanatoasa si frumoasa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi!
M-a mai lasat un pic durerea de cap...doar un pic
Eu am 1,70 si 56 de kg, de la 52 la inceputul sarcinii si 65 cand m-am dus sa nasc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo sper sa-ti treaca de tot raceala . Cu kg stai foarte bine zic eu, daca scazi inaltimea din greutate, iti da o diferenta de 14, deci e bine. Adica din 1,70 cm, faci 70 minus 56 kg = 14. Ii tare bine...la mine e o diferenta de 23 adica mai imi trebuie 9 kg ca sa arat ca tine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

multumim frumos nebunica-zapacica, babyzapi, Darling_pentru cuvintele frumoase. A fost un botez frumos.... numai ca la biserica au fost f multi bebei.
Dar in ansamblu a fost frumos... si petrecerea a fost frumoasa cu cei dragi.
Mititica a plans duap ce a scos-o din apa pentru ca pana sa o bage ea dormea.. si cand a luat-o preotul pe nepregatite mai mult adormita si brusc in apa a inceput sa tipe. Este normal sa planga... din acaesta cauza... si nu mai voia sa se opeasca din plans.. nu mai stiam ce sa ii fac si nasa... trasnpira toata cand vedea ca plange cu putere.
In final dupa ce a inceput sa o imbrace s-a mai oprit. Asa ca multi imi spun ca este bine sa planga copilul in biserica.
Recunosc amandoi am avut emotii eu si sotul meu.. est eceva unic.. ceea ce simti cand o boteaza... Ma bucur ca micutza naostar este crestina acum si acum o putem striga pe nume.

Astazi mergem la vaccin.. facem Infarix hexa si rotarix. Sper sa fie bine... Doamne ajuta!
Va

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

asa cum v-am zis ieri pe mess, in conferinta, am fost cu david la o pizza in plaza romania mall.Eu am mancat pizza, el a dormit. copil cuminte.

saptamana viitoare repetam figura.Tot dupa pranz, 13.30-14. E cineva interesat?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

asa cum v-am zis ieri pe mess, in conferinta, am fost cu david la o pizza in plaza romania mall.Eu am mancat pizza, el a dormit. copil cuminte.

saptamana viitoare repetam figura.Tot dupa pranz, 13.30-14. E cineva interesat?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

pizzza, bleah, cah.... io tzi cura.
fata moshului io ma aruncam la o intalneala, dar nu fu sa fie!
am ajuns la doftor in schimb

brb!!! a venit zmeuuuuu!!!!

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

V-am zis ca sunt nemultumita de scutecele pampers nr 3, ca sunt parfumate si ca mereu imi dadeau senzatia ca david e ud.

Prin urmare am zis sa testez scutecele huggies si libero.Am inceput cu huggies.Sunt dezamagita. SChimb la David de imi vine rau si schimb haine, nu scutece, ca trece mereu pipi si se uda pe hainute.Deci daca vrea cineva scutece huggies le dau de suflet, mai am 3/4 dintr-o punga mare.Maine cumpar libero sa testez.Dar o sa iau o punga mica.

_

poze

Mergi la inceput