*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 14
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav aleinad.g, ma bucur ca ati perseverat si vi s-a indeplinit dorinta, prevad ca Teodora va fi rasfatata de fratele mai mare chiar daca este si el putin gelos. |
Deja este rasfatata si iubita! Si dovada cea mai puternica a fost de Craciun cand i-a cumparat surioarei cadouri din banii lui si a venit si i le-a pus sub brad.
Ma uimesti cum te descurci cu bebica la cumparaturi, eu nu sunt in stare. Si in Norvegia cum ai rezistat cu doua fete singura? Din punctul asta de vedere pentru mine esti un model greu te atins.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
criss703 spune:
Paula-Sofia invita toti cozonaceii si mamicile la prajiturele si suculet 

.
Avem 3 luniteeeeeee
.
Multumim fetelor care ne-au felicitat deja otilia ,aleinad.g ,amalia , oceanborn ,isaelena , malinas ,mamiseli ,fluturasha si le daruiesc un pupic si o zambiluta http://family.webshots.com/photo/2577923320104281140gLzMuc
Deasemenea pupam si ceilalti strumfici sarbatoriti astazi 

Osa mai revenim azi cu ceva pozite , ninge ca in povesti
de 2 zile si vrem sa iesim si afara pe zi ca pe noapte am iesit deja aseara
(nu mai aveam rabdare)
Ne bucuram pt. Raphael ,Stefanut si Thomas ca au venit cu vesti bune e la medic ...asa ca sunt invi6tati la joacaaa 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii
monicus spune:
babyzapi, malinasmultumim frumos pentru urari.... se scurge timpul... si crestem.Va doersc si eu sanatate multa si numai bine.
Va 
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Deja este rasfatata si iubita! Si dovada cea mai puternica a fost de Craciun cand i-a cumparat surioarei cadouri din banii lui si a venit si i le-a pus sub brad. Ma uimesti cum te descurci cu bebica la cumparaturi, eu nu sunt in stare. Si in Norvegia cum ai rezistat cu doua fete singura? Din punctul asta de vedere pentru mine esti un model greu te atins. ![]() Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Iar pentru mine fetele cu doi copii apropiati ca varsta ma uimesc
: Spiridus, Monicabo, Alexutza, Ank.In Norvegia mergeam cu masina, fiecare in scaunel, parcarile nu sunt aglomerate. Dar acasa nu am fost niciodata singura cu ele in Norvegia, am avut-o pe mama de cand am nascut, doar ca uneori nu avea chef sa merga cu mine la magazin.
Saptamana aceasta am mers cu sotul si fetele cu mijloacele de transport in comun, daca nu e sotul nu pot merge cu amandoua in tramvai decat daca apelez la cineva in statie sa ma ajute sa ridicam carutul, am facut o singura data asa.
In rest ma descurc si singura, cu o mana o tin pe Ana si cu una manevrez carutul. Dupa blocul nostru este un parculet, am de cobarat un trotuar si de urcat trotuarul de la parc. Iar daca traversez ajungem la Cora, este pe diagonala fata de bloc, acolo insa trebuie musai sa o am de mana in parcare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
monicus spune:
malinas multumim frummos pentru urari.. Te 
pozele mele
mamiseli_11 spune:
Otilia esti o scumpica dar era vorba de Olivia26, ea m-a intrebat de carte pe mess, am zis ca ma uit mai tarziu si a trecut o saptamana. In mesajul anterior am mancat o litera.![]()
PS: Curios e ca nu te-ai prins ca nu m-ai intrebat nimic...![]()
![]()
Sau m-ai intrebat si nu mai stiu eu???
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
monicus spune:
Cine doreste s afle mai multe depsre indemnizatie http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=14637
si cu anexele respective accesand link-ul de mai jos.
http://www.mmuncii.ro/ro/257-view.html
Interesant...
Va 
pozele mele
alra spune:
cre ca reusi sa imi fac rezervare pentru vacanta. mergem in iunie la nemti intr-un parc cu case si cu piscina tropicala imensa unde poti distra animalutele in conditii de maxima siguranta si cu minime dureri de cap
voi? planuri de concediu??
ma duc sa imi fac ordine in toale sa vad ce ma cuprinde din alea de nesarcina. 4+ ![]()
lauramiron, inghetata cu cioco si cafea zici? in fiesce seara?
cu kg cum mai stai?
otilica? mataluta? ![]()
mirtha? ce mai zice cantaru, sau il cocotasi si pe al tau pe sifonier unde nu poti ajunge? ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra cre ca reusi sa imi fac rezervare pentru vacanta. mergem in iunie la nemti intr-un parc cu case si cu piscina tropicala imensa unde poti distra animalutele in conditii de maxima siguranta si cu minime dureri de cap ma duc sa imi fac ordine in toale sa vad ce ma cuprinde din alea de nesarcina. 4+ lauramiron, inghetata cu cioco si cafea zici? in fiesce seara? cu kg cum mai stai? otilica? mataluta? mirtha? ce mai zice cantaru, sau il cocotasi si pe al tau pe sifonier unde nu poti ajunge? ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Las ca-ti zic eu cu kilogramele. Tot la 4+ si nici de-al naibii nu vor sa scada. Si mai nasol ca hainele nu vin toate, iar alea care vin, nu-mi plac. Na, ce sa fac daca-s mofturoasa?
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica