*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 13
anca_27 spune:
Otilia, sa le porti sanatoasa
...si mie mi-ar tb niste pantaloni ca deja pica ce am, dar astept sa vad cat mai slabesc. La voi cate grade sunt de o scoti pe Elisa non-stop? Aici erau ieri -3 si parca era prea frig de plimbare.
Hi, hi, si eu am adoptat neschimbatul noaptea ca sa adoarma mai rapid la loc, cateva nopti a tinut figura, azi dimineata la 4 insa era plina pana-n gat, a trebuit schimbata cu totul si bineinteles ca a venit si cheful de povesti
, cand-cum.
Babyzapi, ce ma bucur ca strumficu e ok, deci vaselina cu acid acetilsalicilic, ca nici la noi nu trec cu ulei inainte de baie.
Laura, aveti un genat si-un bucalat
, e deja vb de harem...ca venim si noi.![]()
A, da, si ma declar si eu impiedicata, ca ramasei ultima pe-aici.
Nici nu fu dracul atat de negru pe cat ma asteptam, dimpotriva...![]()
Scartzaie zibe, v-am pupat, mai vroiam sa scriu....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Flowers spune:
Otilia, avem aceeasi tinta. BB e fan aer curat: cum deschid fereastra , cum adoarme, daca o inchid ,se trezeste.In plus iesim afara in fiecare zi cel putin o ora.
Mie nu mi-a venit CM, alaptez exclusiv.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Am avut de alergat 2 zile pt cumparaturi, am lasat-o cu mama-soacra si a fost f jignita de biberon, fie el cu ceai sau cu lapte, a preferat sa faca foamea, decat sa se injoseasca mancand cu tetina. |

Cu personalitate fata!
Vorbeati despre CM. Eu nu am avut pana acum nici o picatura . Dar stiu ca amenoreea este normala daca alaptezi. Sper sa revina si sa fie ok!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
aleinad.g spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anes
![]() ![]() ![]() Cunoastem! De ieri, am adus carutul din masina si il mai plimb cu el prin casa Dar este greu sa il car 4 etaje cand iesim afara! Cred ca mai cumpar un carut si il las in masina! http://community.webshots.com/user/anes74 Mami de minune Remus (10.10.2008) |
Si noi la fel. In brate la mami, la tati, in carucior, in scaunul de masina, numai in pat nu.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Amalia spune:
Aleinad.g o faza cu mancarea am patit si eu cand eram insarcinata, mai pe final... dar a fost taman invers la noi. M-am trezit intr-o duminica dimineata ca de obicei, m-am dus la bucatarie si am gasit un dezastru...vase folosite, firmituri peste tot...si am descoperit autorul..David al meu isi "gatise" singur.
Mai exact, isi facuse singur mar ras cu biscuite
...iti dai seama la 7 ani mar ras!!! Replica a fost ca s-a gandit el bine si sigur n-o sa mai am timp de el dupa ce o sa se nasca bebe
, asa ca s-a gandit sa inceapa de pe atunci sa aiba grija singur de el 
.
Imi venea sa plang cand l-am auzit....dar a inteles ca voi avea timp alocat lui destul si n-a mai repetat figura.![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Ce spune adolescentul tau de surioara mica? Bogdan este incantat de Teodora. Nici in visele cele mai frumoase nu-mi imaginam ca va reactiona asa bine. O iubeste si-i place sa stea cu ea in masura in care timpul ii permite. El este in clasa a VII-a si are foarte mult de invatat pentru scoala, tezele nationale si diverse concursuri. Este foarte ambitios si are numai note de 10. Totusi gelozia dintre frati nu dispare cu totul nici la diferente asa mari. Doar ca nu se rasfrange asupra ei, ci a mea. Ca un exemplu, pana in toamna el isi incalzea singur mancarea. Acum a uitat subit cum se face acest lucru si ma solicita pe mine. Chiar daca uneori vede ca sunt ocupata cu cea mica. Cum de aveti diferenta asa de mare intre copii?Pai a fost cam asa: primul copil a venit neasteptat de repede dupa casatorie, iar al doilea s-a lasat asteptat mult timp, cand nu mai credeam ca va fi posibil. Practic, sunt doua Daruri de la Dumnezeu (Bogdan si Teodora inseamna acest lucru) care au venit in familia noastra atunci cand a vrut El. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
BraveGirl spune:
Multumim pt urari! 

Babyzapi, ma bucur ca Raphael e bine.
Gynie, multa sanatate! Sper sa treaca repede si laringita.
Nici mie nu mi-a venit ciclul...am avut doar cateva pete de sange.
Ca tot imi laudam ieri zanica...s-a culcat la 2. Ca sa nu mai zic ca se culca la 1.30, s-a gandit sa stam treze pana la 2. S-a trezit apoi la 7.10
. Ma simt fresh
. Fug la treaba.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Otiliav spune:
Andutza_02, sa fii sanatoasa si iubita!
Paula Sofia, Arianna Maria, Mara Ioana, Tudor Andrei!
Anes, Flowers si mie dupa prima nastere mi-a vent la 5 luni, poate unde a fost cezariana si m-a curatat bine. Acum nu stiu de ce a venit asa repede si ciudat dar vad ca si Bertha o pati mai rau ca mine.
Anes, cei din Norvegia au intrebat cum ma descurc.
aleinad.g, ma bucur ca ati perseverat si vi s-a indeplinit dorinta, prevad ca Teodora va fi rasfatata de fratele mai mare chiar daca este si el putin gelos.
Bertha, ce intamplare cu numele. Las ca se face ea mare si va alege singurica cum sa i se spuna.
Mamiseli, stai mai linistita, dupa ce ca ai nopti asa grele ma mai ai si pe mine pe constiinta. Oricum sunt pusa pe alergatura si nu am timp atata vreme cat e si Ana acasa cu noi.
Anca zau daca m-am uitat la grade dar nu cred ca am scos-o sub -5 grade. Treaba este ca ea este foarte bine protejata in landou, de asta si doarme asa bine acolo. Alaltaieri am iesit si ningea. Si ieri desi nu ploua, i-am pus husa de ploaie ca batea vantul rece dar i-o pun cand merg in aglomeratie sa nu-i stranute cineva in fata. Acum ne pregatim sa plecam la Obor cu ea, sa-i gasesc ceva de pus in picioare la botez si o palariuta as dori dar nu prea cred sa avem noroc.
Malinas, deja l-ati tuns, sunteti avansati mai
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Aleinad.g o faza cu mancarea am patit si eu cand eram insarcinata, mai pe final... dar a fost taman invers la noi. M-am trezit intr-o duminica dimineata ca de obicei, m-am dus la bucatarie si am gasit un dezastru...vase folosite, firmituri peste tot...si am descoperit autorul..David al meu isi "gatise" singur. Mai exact, isi facuse singur mar ras cu biscuite , asa ca s-a gandit sa inceapa de pe atunci sa aiba grija singur de el ![]() .Imi venea sa plang cand l-am auzit....dar a inteles ca voi avea timp alocat lui destul si n-a mai repetat figura. |
Dragul de el, ce s-a gandit el? E baiat mare, mami e ocupata, atunci se poate descurca si singur. Bine ca a ales marul ras, ca daca se apuca de-o ciorba?
Cred ca nu mai ai nevoie de alta dovada de dragoste.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
Ramo2007 spune:
Am dormit un pic...dar imi crapa capul, mi-am mai facut un fervex, parca imi vine si sa vomit...ma simt tare rau si pitica are chef de joaca...nu stiu cum o sa ma descurc astazi, sper sa-mi treca repede.Ma doare capul cu ochi cu tot
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Flowers spune:
Olivia, si BB e mare fan tzitzi. Daca as dormi cu ea tot asa am patzi -ar cauta tzitzi toata noaptea. Noi ne-am reglat un program de somn: somnul de dimineatza in wrap , geamul deschis pe verticala, mami pe net; somnul de pranz afara , astupata bine in ladou, la nevoie cu pelerina de ploaie/vant(daca e prea frig il continuam in casa in landou cu geamul "crapat"); somnul de seara la tzitzi, mami la tv, sau plimbata prin casa cu tzitzi in gura daca e prea agitata; somnul de noapte in patut. Intre timp sta in patut la carusel si mai nou i-am legat pe un cordon niste zornaitori si le-am legat in dreptul picioarelor; distractie maxima cu ochii la carusel si cu picioarele in zornaitori. Pun si poza.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978