*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Ginye multumesc pebtru raspuns!
Imi pare rau ca inca nu se simte bine Stefanut! Uf, pai de la atata plans, mititelul..
Lasa ca-i trece lui si tusea aia!
Muuulta sanatate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Noi am ajuns ieri iar la dr. In loc sa ne facem bine eram din ce in ce mai rau. L-a consultat: nimic la plamani, nu are rosu in gat, totul curat. Diagnostic: laringita pt ca a plans foarte mult dupa operatie. ![]() ![]() ![]() ![]() Urmam trat in continuare. Daca in 4 zile nu se amelioreaza situatia facem aerosoli. Dar eu sper sa-si revina. Deja nu mai este ragusit si nici mucisori nu mai are. A ramas cu tusea.ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
fluturasha23 spune:
Daca vreti sa mergeti la Babyexpo editia de primavara este intre 26 feb si 1 martie la sala polivalenta
mami de Iulia 26.11.2008
http://family.webshots.com/album/570114812bdJlgG
anes spune:
Ginye, bine ca totusi nu are infectie! Laringita va trece mai usor! Ma bucur ca dupa operatie totul este bine! 
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)
lauramiron spune:
Mai, nu stiu cum reusesc, ma-nvart, ma sucesc, ma foiesc si trece ziua![]()
Legat de somn, acum vreo doua nopti asta mica s-a trezit din nou de doua ori si n-a mai adormit vreo doua ceasuri si asta doua nopti la rand. Imi venea sa urlu, c-am crezut ca-i gata cu 2 treziri (in ultimele 3 saptamani se trezise doar dimineata la 5-6). Insa am descoperit de la ce se trezea si nu mai putea adormi la loc....papa mami seara inghetata de ciocolata cu cafea![]()
Pe bune ca asta a fost efectul, copilu' se trezea si nu mai putea adormi....vesela de altfel, cu chef de povesti, fara urlete
....deci gata cu inghetata![]()
Si noi o plimbam prin casa de ne dor toate cele, cand eu, cand sotu'. Are crizele de plans nervos, de descarcare, seara in general, nu in fiecare seara. Ieri spre seara, de exemplu, am carat la ea vreo 2 ceasuri
.....dupa care sotul a luat un Nurofen, iar mie mi-a facut masaj cu Fastum gel la spate![]()
Babyzapi, ce ma bucur pentru pielicica lui Raphael, bine c-ati scapat de cremele cu cortizon
Sa dea Domnul sa stea bubitele departe de voi
Gynie, imi pare rau pentru tusea lui Stefanut
Deci laringita de la plans
Hai ca va trece cu rabdare multa si cu aerosoli.
Amalia, ce bune ar fi niste instructiuni de folosire a bebelusului
Daaaa, buna idee
Cu cine sa vorbim oare??!!![]()

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
malinas spune:
Ca vorbeati de medic...pe mine m-a intrebat daca dorm, daca mananc si daca iau vitamine.M-a sfatuit sa dorm si ziua cand doarme bebe.Asta s-a intamplat la primele consultatii, la o luna si la 2 luni.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Flowers spune:
Mamiseli, eu cred ca de la "laudat" se trage.Eu m-am abtinut cat am putut sa nu scriu despre cat de bine doarme noaptea BB. Dar tot nu m-am putut abtine si am ladat-o unei colege, proaspata mamica. Si uite asa de 2 nopti se trezeste de 2 ori, basca - reusesc s-o pun in patut dupa 3 incercari.
Acum s-o "laud" ca nu-mi place cum ia in greutate. Poate ma aude si tine figura.
La multe lunitze bebeilor nascuti azi si ieri si....toata saptamana.
Si cred ca si Andutza
, dc am gresit ma intorc si editez.
Sambata avem si noi botezul, intim ,la nasi acasa ca-i mai mult spatiu. Apropos, i-a facut nenea cu programarile de la biserica scandal nasei ca nu mi-am facut molifta pana acum. Sa vezi ce-o sa ma fugareasca prin biserica
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
aleinad.g spune:
Buna dimineata!
La multi ani bebeilor care azi mai cresc cu o lunita!
Babyzapi, felicitari pentru bebe sanatos!
Ginye, sanatate micului Stefanut!
Amalia, multumim pentru carte.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
bertha spune:
Salutare!
Ne-am intors de doua zile de la Craiova, de atunci tot citesc printre picaturi, abia acum am ajuns la zi, tare harnicute ati ami fost!![]()
Botezul a fost f reusit, ne-am simtit bine, am savurat intalnirea cu cei dragi. Am inceput f prost calatoria, in sensul ca galusca a tras doua reprize de plans (se pot numi si urlete) in masina, de nu mai putea tati sa conduca de stres
Si canad am ajuns a plnas mult, cum vedea o fata noua incepea jalea, cand se uita mai bine in jur si nu recunoastea nimic, iar prapad
, o cam imbulinasem. Noroc ca noaptea a fost un sfetnic bun si a doua zi era alt copil, vesel si sociabil, i-a cucerit iremediabil pe toti. Am avut de alergat 2 zile pt cumparaturi, am lasat-o cu mama-soacra si a fost f jignita de biberon, fie el cu ceai sau cu lapte, a preferat sa faca foamea, decat sa se injoseasca mancand cu tetina.
La botez a fost ff cuminte, a plans putin cand am dezbracat-o si pana a bagat-o in apa, cred ca de frig, era mai frig in biserica decat afara. Apoi a fost f cuminte, s-a plimbat prin bratele tuturor, a ras si a vorbit cu toata lumea. Pana si Darius a fost cuminte, mai obraznicut uneori, dar departe de maximul lui.![]()
Problema generata de botez a fost cea a numelui: de unde pana acum ii spuneam Ioana, acum Darius s-a sucit si vrea sa-i spunem Ruxandra. Pana si preotul a incurcat borcanele si a botezat-o Ruxandra-Ioana, in loc de Ioana-Ruxandra. Ca sa nu mai spun ca pe tort trebuia sa scrie "de azi am numesc Ioana-Ruxandra", n-a avut loc si au scris "de azi am numesc Ruxandra"...cred ca asa e scris, sa trecem la Ruxandra
O sa vedem. Incerc sa pun poze, dar nu cred ca reusesc azi. Va anunt.
Otilia, si la mine la fel CM, a aparut de 3 ori intr-o luna, din 2 in 2 sapt
, f putin cantitativ comparativ cu normalul, dar totusi...am zis ca ma duc la dr, dar nu stiu cum sa fac sa gasesc timp.
S-a trezit, poate revin.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav aleinad.g, mereu am vrut sa te intreb. Ce spune adolescentul tau de surioara mica? Cum de aveti diferenta asa de mare intre copii? |
Ce spune adolescentul tau de surioara mica?
Bogdan este incantat de Teodora. Nici in visele cele mai frumoase nu-mi imaginam ca va reactiona asa bine. O iubeste si-i place sa stea cu ea in masura in care timpul ii permite. El este in clasa a VII-a si are foarte mult de invatat pentru scoala, tezele nationale si diverse concursuri. Este foarte ambitios si are numai note de 10.
Totusi gelozia dintre frati nu dispare cu totul nici la diferente asa mari. Doar ca nu se rasfrange asupra ei, ci a mea. Ca un exemplu, pana in toamna el isi incalzea singur mancarea. Acum a uitat subit cum se face acest lucru si ma solicita pe mine. Chiar daca uneori vede ca sunt ocupata cu cea mica.
Cum de aveti diferenta asa de mare intre copii?Pai a fost cam asa: primul copil a venit neasteptat de repede dupa casatorie, iar al doilea s-a lasat asteptat mult timp, cand nu mai credeam ca va fi posibil. Practic, sunt doua Daruri de la Dumnezeu (Bogdan si Teodora inseamna acest lucru) care au venit in familia noastra atunci cand a vrut El.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
anes spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Si noi o plimbam prin casa de ne dor toate cele, cand eu, cand sotu'. Are crizele de plans nervos, de descarcare, seara in general, nu in fiecare seara. Ieri spre seara, de exemplu, am carat la ea vreo 2 ceasuri .....dupa care sotul a luat un Nurofen, iar mie mi-a facut masaj cu Fastum gel la spate |

Cunoastem! De ieri, am adus carutul din masina si il mai plimb cu el prin casa
Dar este greu sa il car 4 etaje cand iesim afara!
Cred ca mai cumpar un carut si il las in masina! http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune
Remus (10.10.2008)

Eduard Stefan (12.10.2008)