*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Babyzapi, felicitari!! Multa sanatate lui strumphicu, sa nu mai vina bubitele rele la el

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Babyzapi bravos pt rezultat!
Amalia nu ne incuraja asa cu instructiunile bebeilor, ca eu speram ca la un viitor bebe voi sti ce si cum! dar daca tu zici asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bravo babyzapi! sper sa o tineti tot asa.

oceanborn nu stiu daca am apucat sa iti zic da' "ti-am zis eu!", iti zisei ca se inchid repede? daca laurei i s-au inchis gauri de 2mm pana in 6 luni era de asteptat ca gaurile alea microscopice sa se inchida mult mai repede.

isaelena, nu mi-ai zis daca ati scapat de bubitele de pe fata...

nicole e bine, a facut temperatura aseara, i-am mai dat paracetamol dupa baie. dupa baie a mancat doar san si a adormit in jur de 9 (uau!) s-a trezit insa la 4 sa isi ceara drepturile. azi e ok.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Isaelena deh, sunt dupa niste nopti mai "grele"
In mare e mai usor oricum la al doilea, mai ales daca e un copil sanatos. Momente in care nu stii ce are vor fi si la al 4-lea ...cred..

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Amalia nu ne incuraja asa cu instructiunile bebeilor, ca eu speram ca la un viitor bebe voi sti ce si cum! dar daca tu zici asa...

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

amalia, noi am cerut ginecoloagei ca la nasterea asta sa caute si telecomanda cand scoate copilu. ca cu sor-sa tare bine ne-ar fi prins o telecomanda ...
subscriu: bebe2 e muuult mai usor. nu stiu ce naiba faceam cu laura de eram asa stresata si parca numai de ea ne ocupam si eu si taica-su. acuma parca sunt in vacanta

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Neata mamicute dragi!
LA MULTE LUNITE SARBATORITOLOR DE ASTAZI!!!![blue]

Am trimis mai devreme in mailul comun, cartea sotilor Capraru - Mama si copilul, editia din 1984.
Link-ul este mai jos in mail si poate fi accesat 7 zile.
Aveti idee daca exista o editie mai recenta a acestei carti si daca sunt diferente....sau e ok si asta?

Puup!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Eu am cumparat cartea anul trecut. Este o editie revizuita in 2007 si sunt completari multe. Mie mi s-a parut f ok. Am gasit multe raspunsuri la intrebarile mele in cartea asta.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi pt Raphael. Ma bucur ca sunteti bine cu alergia.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noi am ajuns ieri iar la dr. In loc sa ne facem bine eram din ce in ce mai rau. L-a consultat: nimic la plamani, nu are rosu in gat, totul curat. Diagnostic: laringita pt ca a plans foarte mult dupa operatie. Urmam trat in continuare. Daca in 4 zile nu se amelioreaza situatia facem aerosoli. Dar eu sper sa-si revina. Deja nu mai este ragusit si nici mucisori nu mai are. A ramas cu tusea.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Darling manca-l-ar mama de grasun! Ce mult imi place cum il tii afara in zapada fara manusi si descheiat la gat! Super!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Otilia dr. din Romania ti-a pus intrebari despre cum te descurci? Bravo lui! Putini fac asta la noi! La mine a venit o data pediatra acasa si de 3 ori asistenta ei (de 2 ori am chemat-o eu pt. ca mi se infundase un canal la tzitzi). A vazut ca stam ok, dar nu m-a intrebat cum stau cu psihicul, daca ma descurc, cine ma ajuta (a vazut-o pe mama la mine). Nici la cabinet cand am fost nu a intrebat nimic din toate astea. A vazut ca lui bb ii merge bine si i-a fost suficient.

In alta ordine de idei...Elisa seamana foarte bine cu Ana! Si este dolofanicaaa!!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput