*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (22)*
Raspunsuri - Pagina 10
isaelena spune:
La multi ani bebeilor, si tot ceea ce visati cand zambiti:
Arianna Maria de BraveGirl
Paula Sofia de criss703
Mara Ioana de Mnarcisa
Tudor Andrei de aurisca
Matei de andreyutza
LA MULTI ANI SI PENTRU andutza_02
isaelena spune:
Ramo speram sa vi cu vesti bune mai incolo, sa iti treaca raceala.
mamiseli asa ma patit si eu cu Sara cateva nopti, aseara si ieri noapte a fost ok, dar nu vreau sa o laud, ca cine stie ce mega show face diseara.credeam ca o sa tocesc covorul cat a plimbat/o tati prin casa...si daca nu te jucai cu ea sau o plimbai urla pana se inrosea toata. Nici eu nu imi dau seama de ce nici o zi nu e la fel, ca incerc sa fac la aceleasi ore totul.
malinas spune:
La multe lunite pentru:
Arianna Maria de BraveGirl
Paula Sofia de criss703
Mara Ioana de Mnarcisa
Tudor Andrei de aurisca
Matei de andreyutza
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
oceanborn spune:
Neatza!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!
Am mai vazut niste poze frumoase pe contul cozonaceilor, fotomodelutza micutza si frumoasa de Fluturasha si smecheras frumos de Nebunica.
Aici e o vreme..ninge si bate un vant... vaccinul inca nu am reusit sa-l facem ca am fost fara masina si ieri si azi...am amanat vaccinul pe joi dar neavand cu ce sa ma deplasez la pediatru pt controlul de dinaintea vaccinului cred ca se amana din nou.sambata cred ca nu mai scapa Thomas de intepatura.
Zilele astea a mancat ca un hapsan, cred ca e vb de puseul de crestere de care vorbeati, mamicilor cu bebebi de aprox 10 saptamani..si noaptea am inceput sa ne trezim de 2 ori, pana acum se intampla o singura data...sper sa-si revina la vechile obiceiuri ca altfel pic din picioare. am mai si racit..cred ca sunt vreo 5 ani de cand nu am stiut ce e aia gripa sau raceala dar se pare ca sarcina, alaptatul m-au cam slabit..
Felicitari noilor crestini, am vazut poze frumoase de la botezuri!!!
Va doresc o zi frumoasa!
mami de Thomas
babyzapi spune:
Neatza mamici!
Am fost ieri la alergolog cu Strumficu la control si a zis dr ca arata bine bebe sa nu-i mai dam cu nicio crema tratament, ci doar cu trixera
. Iar pt cojile din cap sa-mi faca de la farmacie un preparat din vaselina si acid salicilic si sa-l dau cu solutia aia unde are cojile. Ne-a recoltat si exudat faringian si nazal sa vada daca este vorba de vreun streptococ ceva si i-a recoltat si sange din degetel pt hemograma. Inca de la nastere Strumficu a avut anemie severa, apoi anemie secundara si acum avem rezultatul si de la hemograma de aseara si vad ca si acum este voba de o anemie...M-a intrebat dr si pe mine cum ma simt, daca mananc...a zis ca sunt slaba prapadita
in fine de la 4 lunite adica peste o saptamana incep si noi diversificarea. Cu suc de mere.
Darling si al meu la fel are parul la spate lipsa in portiunea unde se tot freaca de patut! Tare caraghios arata asa 
Arianna de BraveGirl! 
Otilia iconite din argint gasesti sa cumperi si din biserici. Eu am primit o icoana tare frumoasa de la ai mei si de la biserica au cumparat-o.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Amalia spune:
Neata mamicute dragi!
LA MULTE LUNITE SARBATORITOLOR DE ASTAZI!!!![blue]
Am trimis mai devreme in mailul comun, cartea sotilor Capraru - Mama si copilul, editia din 1984.
Link-ul este mai jos in mail si poate fi accesat 7 zile.
Aveti idee daca exista o editie mai recenta a acestei carti si daca sunt diferente....sau e ok si asta?
Puup!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
malinas spune:
Darling,noi l-am tuns pe David, ca arata ca un vultur plesuv, cu par doar in varful capului ![]()
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Amalia spune:
Mamiseli te inteleg cu somnul. La noi deja s-a impamantenit trezirea de 2 ori pe noapte, unoeri chiar 3
, iar din cand in cand mai patim cate o surpriza de genul trezire definitiva la 4:40...5:30
.
P.S.: sa stii ca n-am reusit sa gasesc nici eu instructiunile alea de folosire nesuferite
...nici macar la al doilea...
...si nu merg alea pe care le mai invatasem de la primul![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Neatza si de la mine. am baut cafeaua deja, multumesc Fluturasha. La multi ani cozonaceilor care azi implinesc cat mai multe lunite!!![]() Mandra mea a luat-o razna. Se scoala de 2 ori pe noapte acum si mai nou, nu mai vrea sa adoarma. Ieri noapte am facut planton cu ea cam 3 ore, azi noapte doar o ora ![]() . Sunt cheauna de somn. De ce nu vin oare copii astia cu instructiuni??? Macar sa stiu si eu cu ce gresesc de isi da programul asa de tare peste cap. Si eu care o laudasem ieri.... Va pup, mai intru mai incolo.Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:

BRAVOOO!
Babyzapi ma bucur din suflet ca s-a facut Strumficu bine!
Manca-l-ar mama cu fetisoara lui aia dragalasa!
Felicitari mamico ca te-ai straduit si ai rezolvat problema baiatului asa repede!
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Neatza mamici! Am fost ieri la alergolog cu Strumficu la control si a zis dr ca arata bine bebe sa nu-i mai dam cu nicio crema tratament, ci doar cu trixera . Iar pt cojile din cap sa-mi faca de la farmacie un preparat din vaselina si acid salicilic si sa-l dau cu solutia aia unde are cojile. Ne-a recoltat si exudat faringian si nazal sa vada daca este vorba de vreun streptococ ceva si i-a recoltat si sange din degetel pt hemograma. Inca de la nastere Strumficu a avut anemie severa, apoi anemie secundara si acum avem rezultatul si de la hemograma de aseara si vad ca si acum este voba de o anemie...M-a intrebat dr si pe mine cum ma simt, daca mananc...a zis ca sunt slaba prapadita in fine de la 4 lunite adica peste o saptamana incep si noi diversificarea. Cu suc de mere.Darling si al meu la fel are parul la spate lipsa in portiunea unde se tot freaca de patut! Tare caraghios arata asa ![]() Arianna de BraveGirl! ![]() Otilia iconite din argint gasesti sa cumperi si din biserici. Eu am primit o icoana tare frumoasa de la ai mei si de la biserica au cumparat-o. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
mamiseli_11 spune:
Oliia, iarta-ma, am uitat complet de cartea de care m-ai intrebat pe mess. Nu o am, poate e pe mailul comun. Eu am salvat de acolo doar ce mi s-a parut interesant. Pupici si iertare inca o data

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica