Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna

am batut palma si cu popa, referitor orei pt botez. mi-a citit si molitva, asa ca o sa asist si eu la ceremonia cu scaldatu
mi-a ramas sa ma inteleg cu vre-un fotograf/cameroman (nimeni nu cunoaste unul bun si eftin?) si sa cumpar cadouri pe colaci.
pus Evei vaccinul de 2 luni si dat analiza de singe, si nu am plins, de' fete mari
am facut argintare repetata Laurei.
toate azi, moama ce harnicuti am fost

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

va tot laudati cu blugi, bluzite, rochite s.m.a ma bucur pt voi, ca pentru mine degraba nu se prevede. tot ce am, imi vine cu chiu si vai, dar nici de luat ceva noi nu ma grabesc. am ca scop sa dau mult jos (cel putin 5kg si, cel mult 10kg.
Valeriu zice ca arat bine, dar in oglinda parca vad altceva, deci' cineva minte .

daca se tot discuta despre mincaruri - eu "zapala" pe supe. nu trece nici o zi fara ele. recete nu intrebati, totul e improvizat.
de cind am nascut, s-a inchis bucataria si marea dorinta de a vraji in ea. pina ce nimeni nu se plinge, ce concluzii sa fac?

ok, va las, plec sa ma intind un pic cu Evi.
numai bine

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut frumoaselor, va trimit un pic de soare de la noi ,caci la noi e cald si bine astazi. Am iesit afara cu laptopul dar nu puteam citi nimica din cauza soarelui,asa ca acuma scriu repejor din casa si plec inapoi la copii afara.

Marina, un frumoasei Sofia ,dar tu ai miini de aur draga,faci asa lucrusoare .
Mi-a placut povestea voastra de dragoste si de nastere

Oxi, da ce de-a plante(flori) verzi ai,si bucataria e super.Nu mai zic nimica de living,este din piele? doamna cea frumoasa din poza se simte foarte confortabila acolo
Bravo lui Chris

Alinka, pai sa fii tot asa de "super prinsa" de clienti cit mai des,e un semn bun,nu?
Eu am facut aseara o pastari verzi cu cartofi si o salata de vara.In frigider mai am friptura de ficat de pui si o zeama de pui cu orez,sa vedem ce vor ei sa manince la cina.
Lucia,da voi chiar harnicute sunteti,bravo.Cum te descurci cu medicii,mergeti cu masina sau este aproape spitalul de voi? Te inteleg perfect cu dispozitia de bucatarit.
Eu de cind am inceput sa lucrez 8 ore,nu mai am chef de bucatrit ori de copt. Astazi sotul se plingea ca ii dau biscuiti la ceai,uite draga ca inca e obisnuit ca le faceam copturi fiecare 2 zile

Acuma fug si eu afara,ca ma scot copiii pe sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!!!!!

Lucia, foarte harnicuta ca de obicei!!!!
Ei asta asa se intampla, sa-ti mai piara cheful de una de alta, dar revine cateodata pentru scurt timp, spre bucuria consortilor!

Al meu sot, ieri noaptea s-a intors acasa, plin cu de toate, incarca cu jumate din magazin, mi-a adus multe !Nu am loc in frigider deloc!

Daaa, atunci cand am multi clienti, este mare fericire!
Uite ca azi e mai liber, dar eu tot nu ma plang ca merge binisor!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

multumesc pentru aprecieri fetelor. sper sa fie Sofia cuminte si binedispusa sa-i mai fac niste poze frumoase... in ultima vreme nu mai sta locului o clipa. Am incercat sa-i fac poze in timp ce rade, zambeste dar ii piere orice zambet de pe fata cand vede ca scot monstrul de aparat, devine serioasa imediat....si rade abia dupa ce vede blitzul.
inainte imi era mai siplu sa-i fac poze ca statea locului.
ieri am fost la o zi de nastere a unei fetite de 1 an. si bineinteles ca acolo mi-au trantit un aparat in mana ... pfoaaa ce greu poate fi...o droaie de copii care se trantesc, sar, alearga....si eu trebuie sa surprind momente frumoase

o duminica faina

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor

multumim Marina,noi am avut o duminica faina si speram ca si ceilalti au petrecut timpul frumos.

Cind zici de Sofia ca nu sta cuminte la pozat,ma amuza caci, eu astazi incercam sa-i fac poze Loredanei (3ani) si nu am reusit.De tare ce o rugam sa zimbeasca frumos,ea imi facea mutrite si ridica miinile in sus.Aproape toate pozele care le am cu fetele,Evelina zimbeste dar Loredana se strimba

Va doresc o saptamina frumoasa la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Salut fetele!
Davina, raspund prezent la apel, permiteti sa raportez :sunt la zi cu cititul,cu scrisul mai greu:) nu stiu unde zboara timpul asta dar parca n-am timp de nimic...
A fost o saptamana plina de emotii negative unde si aud numai moarte si moarte...din fericire nu e vorba de oameni apropiati dar oricum cand vrei sa consolezi pe cineva inevitabil te afecteaza
Si Oliver a racit rau de tot saptamana trecuta, i s-au umflat amigdalele si a facut febra mare 39.5 de ne-a speriat mai ales ca saptamana trecuta l-am dus la mama si e tare greu sa fie bolnav si sa nu fiu langa el...doctora ne-a avertizat ca gatul da asa temperatura mare dar oricum pana a trecut a fost greu...in we am fost sa-l vedem si in afara de faptul ca a slabit este ok.

Tania, am vazut pozele cu casuta, foarte frumos, mai ales jicul de lumini, canapelutza venita de peste mari si tari nu ne o arati?

Alinkav, ce bine ca Olivia e asa de vorbareata, cred ca va amuza cu perlutele ei, Oliver e mai puturoshel cu vorbitul, insa am observat ca dupa operatie este mult mai dornic sa repete ce-i spunem.

Urez bun venit si fetelor care s-au alaturat mai recent.

Cam asta de la noi

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

Salut fetelor!
Ce mai faceti?
Uite ca noi suntem bine!

Am aflat ca cumnata mea e insarcinata din nou!Ce bine!

Am avut un we destul de placut, ne-am odihnit, ne-am plimbat cu copiii, am petrecut si cu finii, si nu am cheltuit mai deloc!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Salut fetelor!
Ce mai faceti?
Uite ca noi suntem bine!

Am aflat ca cumnata mea e insarcinata din nou!Ce bine!

Am avut un we destul de placut, ne-am odihnit, ne-am plimbat cu copiii, am petrecut si cu finii, si nu am cheltuit mai deloc!

Alina,

Felicitari Alina pentru cifra rotuda (la mesaje).
Felictari pentru cumnata ta, sa dea Dumnezeu sa aiba un copilas sanatos, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.
Pupici la pitici

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MICUTULUI IULIAN PENTRU PRIMUL ANISOR!!!

LA MULTI ANI, LUDMILA!!!!!

Alina,

Mergi la inceput