Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 16
alinkav spune:
Vero, am scris in acelas timp!![]()
Multa sanatate lui Oliver!
Vad ca anul acesta iarasi ploua cu gravidute, ceea e este foarte bine!Nasa cumnatei e tot insarcinata(in 5 luni), iar ea in 3 luni.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
oxy spune:
Salutare ![]()
Fetelor, mersi pentru aprecierea pozelor cu casuta noastra.Acum suntem focusati pe achizitionarea mobilierului din dormitorul nostru, l-am lasat la urma pt. ca nu era o urgenta, acum insa cand am terminat cu ele,(bucataria si celelalte camere)i-a venit momentul si dormitorului nostru.
Veronica, canapeaua de peste mari si tari de care vb, este chiar cea pe care stau in poza![]()
Alincic, da, este din piele, asta ca sa-ti raspund la intrebare.![]()
I-am achizitionat o pereche de role lui Chris, asa ca in weekend am avut de lucru, am iesit in parc sa-l invatat, pt.un incepator zic eu ca se descurca bine, poate si din cauza ca a mai exersat cu patinele in iarna asta, cine stie..
Va doresc la toate sa aveti copiii sanatosi si voi pe langa ei,
numai bine!
Lucia_B spune:
buna frumoaselor 
intru doar cit sa va salut si sa va doresc o saptamina usoara 
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alegrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oxy Veronica, canapeaua de peste mari si tari de care vb, este chiar cea pe care stau in poza poze |
Ioi, Tania, nici prin cap sa-mi treaca ca aceea poate fi renumita canapea, adica auzind ca vine de asa departe,mintea mea nu putea concepe ca poate fi asa de mare si relaxanta, eu aveam deja o imagine zugravita in cap, ca ar fi vorba de o canapelutza mica de 2 locuri si cu imprimeu de trandafiri mari rosii pal, habar n-am de unde vine "scenariul" dar asa mi-a venit. Arata foarte bine cred ca e placere sa te relaxezi pe ea
Lucia, ce inseamna ca ii face argintare repetata Laurei? n-am auzit de asa termen, ai zis de asta in contextul botezului, e un fel de impartasire sau ce?
Marina, fetitza ta e foarte frumusica, pozele de la botez superbe ce idee originala!iar in pozele unde e bebe mic-mic mi se pare ca seamana atat de bine cu bebele meu (cand era asa mic ca ea), na acum suntem flacai:)
Alinkav, si matusha mea e iar insarcinata, cred ca de data asta o sa fie baietel, desi si cu Alexandra (fetita mai mare a ei) Oliver se joaca de minune mai ales ca acum au revenit din Italia si stau in acelasi oras cu parintii mei.Pe listutza e cam criza de gravidutze ne trebuie "marfa proaspata"

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
Lucia_B spune:
"argintare repetata Laurei"
e o procedura stomatologica, cind dintisorii fac pete negre, se mozolesc/ung cu un fel de pasta.
Bucate 
Lucia mamili di 2
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
alegrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lucia_B "argintare repetata Laurei" e o procedura stomatologica, cind dintisorii fac pete negre, se mozolesc/ung cu un fel de pasta. ------------------------------- Bucate ![]() Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
LOL, nu m=as fi gandit niciodata
sper ca nu este o procedura dureroasa, si oricum dintisorii de lapte stiu ca se cariaza f repede, si de obicei la cei permanenti nu prea se repeta povestea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
www.facebook.com/album.php?aid=40383&l=f9dd7&id=564320406" target="_blank">poze noi
www.facebook.com/album.php?aid=43130&l=b9f9c&id=564320406" target="_blank">poze noi2
oxy spune:
Salve!![]()
Veronica, thanks, ce mult m-am amuzat faza cu "o canapelutza mica de 2 locuri si cu imprimeu de trandafiri mari rosii pal"
inseamna ca ai o gandire foarte creativa hihi.
Lucia,m-ai luminat si pe mine, nici eu nu auzisem de acest termen, foarte bine faceti ca aveti grija chiar daca sunt de lapte, aud multi parinti cand spun ca nu se streseaza, ca oricum acestia vor cadea si vor creste altii sanatosi, eu nestiind de fapt ca una pe alta nu se exclude.
Bine ca ati scapat si voi de raceala si doresc numai bine printeseler tale.
In Bucuresti luceste soarele pe cer, e frumos, si s-a anuntat in weekend calduri chiar de 20grade C.Abia astept sa vina si la noi primavara adevarata, cu soare si verdeata si mirosul ei specific![]()
v-am pupat, aveti grija de voi.
Lucia_B spune:
da la noi niiingeeee, ca in mijlocul iernii.
karoce, isi scutura baba Odochia cojoacele ![]()
Tania - cum sa nu ma stresez, pai altii o sa iasa pe la 5-6 ani, pina atunci sa umble cu dintii cioturi si negri ca la o baba cloanta? 
la toate multa sanatate 
Bucate 
Lucia mamili di 2
oxy spune:
wow.. ninge in Moldova? pai cred si eu ca astea sunt ultimile zile de iarna, isi arata baba Dochia ce poate, hihi![]()
alincic spune:
Salut frumoaselor!!!
In RO e soare,in MD ninge si la noi ploua ![]()
au promis ploi pina duminica,asa ca poate acum voi sta in casa sa-mi termin lucru,caci de cind e cald afara,copiii nu ma mai lasa sa stau in casa,pina si cina le-o servesc afara ![]()
Lucia, noi am inceput sa tratam dintisorii lui Sami de cind avea 2-3 anisori.Drept ca in MD a trebuit sa aiba anestezie totala.Aici tot le tratam dintii dar cu anestezie locala. Evelina are 3 dintisori "imbracati",deoarece erau foarte rai.
Sper ca Lauras nu se teme de dentist 
Alinka,felicitari cumnatei tale cu sarcina si nanasicai (sper ca am retinut corect) 

si linga gravidutele tale avem si noi una, finii nostri cei proaspat casatoriti,asteapta si ei
![]()
Va zic o zi buna la toate si sanatate la copilasi , Oliver sa se faca bine