Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Lucia, aici o poti vedea pe Evelina cu dintisorii,se vad mai bine daca apesi pe full screen,si sunt 4 in loc de 3
http://good-times.webshots.com/photo/2345455480100595596NwIsGV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna

Alina - frumoase fete are mama, te invidiez si de baiat. da lasa, cine stie, poate te ajuns si te intrec

Laura de anestezie generala a avut parte. altfel ar fi trebui o luna sa umblam cite o zi, dar ea categoric nu voia sa deschida gurita dupa tratarea unui dinte. In total a avut 6, si un nerv scos.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui alincic

Alinka,felicitari cumnatei tale cu sarcina si nanasicai (sper ca am retinut corect)
si linga gravidutele tale avem si noi una, finii nostri cei proaspat casatoriti,asteapta si ei

Cred ca am uitat sa va spun, ca si finii nostrii, pe care i-am cununat vara trecuta, asteapta si ei un bb cam la sf lunii August!Abia astept sa am un finut sau o finuta!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Salut fetelor!
Nu prea am avut timp sa intru, nici macar sa citesc ceva!
Acum am prins si eu un minutel liber, trebuie sa-mi vina si mancarea, ca am o foame de lup!

Noi suntem bine...eu prinsa la servici, ca altceva nou nu prea..de fapt, am avut asa zile mai agitate, ca in momentul de fata ici nu ma pot aduna, si sa-mi amintesc ce vroiam sa scriu!

Si eu abia astept primavara, i-am promis lui Alex ca ii luam role, si ne bate la cap in fiecare zi cu asta.
Olivia e bine, vorbeste multe deja, leaga si 2-3 cuvinte. A invatat de la Alex sa tipe, si acum isi arata personalitatea!

Mi-a venit papica...
revin

Alina,

Mergi la inceput

Se pare ca nu mai am timp azi...pe maine!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

oho-ho, da voua Alina, din cite vad, nu va este deloc urit, nici acasa nici la servici. bine ca reusiti sa tineti pasul, eu deobicei pasez pe seama lui Valeriu, ori is puturoasa, ori ma epuizez repede, dar nu rezist

iaca asta da navala a bb-lor, criza - nu criza, da planul demografic il facem

sanatate si multa grija burticoaselor

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Neata!
Ce mai fac fetele?

Lucia, ei asa suntem noi, mai mereu ocupati, din fericire vine primavara/vara, va fi mult mai multa activitate, avand in vedere ca e sezonul nostru, dar in acelasi timp va fi mult mai bine, ca e cald si placut.

Hi hi cum ma pun sa va scriu, cum apare cineva....

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Neata!
Ce mai fac fetele?

Lucia, ei asa suntem noi, mai mereu ocupati, din fericire vine primavara/vara, va fi mult mai multa activitate, avand in vedere ca e sezonul nostru, dar in acelasi timp va fi mult mai bine, ca e cald si placut.

Hi hi cum ma pun sa va scriu, cum apare cineva....

Alina,

hi hi hi o noua metoda de atras clienti:))) acum daca iti pare ca nu prea merge vanzarea stii solutia tre de bagat in manualele de marketing

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alincic

Lucia, aici o poti vedea pe Evelina cu dintisorii,se vad mai bine daca apesi pe full screen,si sunt 4 in loc de 3
http://good-times.webshots.com/photo/2345455480100595596NwIsGV

Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album

ce haios arata Evelina zici ca are dintisori pusi ,presupun ca odata cu argintarea dintisorii devin si mai rezistenti...raman asa pana o sa cada si vor veni dintisorii permanenti? si de okelarei a scapat definitiv Evi?
Frumoase fete are mama, si ce marisoare,nu-mi vine sa cred!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Salutare!
Uite ca a venit si wekendu', si se pare ca se anunta cald!
Ieri am fost sa-i luam lui Alex rolele, azi dupa masa iesim sa le incercam!Am mai cumparat si cateva carti ptr copii, Alex si-a ales cartea cu robotelul Wall-e, cu Thomas(3 volume), pe primul nu l-am gasit, Gulivere in tara piticilor. Alex nu se desparte de Wall-e, iar Olivia de Thomas!
Noi am dat avans pentru o noua masina(ptr marfa-duba), marti speram s-o avem deja, ca a noastra e veche si ruginita, si acum se faceau si reducerile destul de bune ptr masini si fara taxa de inmatriculare.
In rest...copii sunt foarte bine, Olivia leaga deja cuvintele, mananca aproape singurica, tine perfect furculita, si de scris scrie foarte bine, tine creionul de ziic ca a scris toata viata ei.

Gata, am plecat la treaba...sunt la servici!
Va pe toate si un we cat mai placut, si astept impresii luni!

Alina,

Mergi la inceput