Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Salutare!
Uite ca a venit si wekendu', si se pare ca se anunta cald!
Ieri am fost sa-i luam lui Alex rolele, azi dupa masa iesim sa le incercam!Am mai cumparat si cateva carti ptr copii, Alex si-a ales cartea cu robotelul Wall-e, cu Thomas(3 volume), pe primul nu l-am gasit, Gulivere in tara piticilor. Alex nu se desparte de Wall-e, iar Olivia de Thomas!
Noi am dat avans pentru o noua masina(ptr marfa-duba), marti speram s-o avem deja, ca a noastra e veche si ruginita, si acum se faceau si reducerile destul de bune ptr masini si fara taxa de inmatriculare.
In rest...copii sunt foarte bine, Olivia leaga deja cuvintele, mananca aproape singurica, tine perfect furculita, si de scris scrie foarte bine, tine creionul de ziic ca a scris toata viata ei.

Gata, am plecat la treaba...sunt la servici!
Va pe toate si un we cat mai placut, si astept impresii luni!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

He he , da' la voi s-a innoit toata familia, sa fie intr-un ceas bun, sa va tina masina cat mai mult si piticii sa se bucure de noile achizitii.
Si noi suntem in cautari de mobilier pt Oliver,vreau ceva copilaresc si haios,sotul ar vrea ceva practic si pentru 2 copii , dar io zic ca reusim noi sa luam cand o fi cazul mai ales ca si Oliver ar trebui sa-si dea cu parerea cand va trebui sa schimbam mobilierul.Deocamdata am ramas la mobilier Margot albastru, mai ales ca n-ar trebui sa luam si patutul pt ca al nostru s transforma in patut junior si pare a fi in aceeasi nuanta,ramane de vazut daca gasesc vreun showroom, mi-e frica ca dulapul va fi neincapator. Imi mai place Baby roc albastru, avantajul ca e din lemn dar un pic cam scump, daca vreti sa le vedeti si voi dari un search ca nu pun link ca ma vor sanctiona pt reclama. Char mi-ar prinde bine parerile voastre

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Mdea, a trecut si we asta!Noi l-am petrecut bine. Sambata am iesit cu copii in parc, Alex a invatat sa mearga pe role, la inceput a fost mai greu, dar pe urma s-a intalnit cu un coloeg, si cu ajutorul lui a invatat foarte bine!
Ieri i-am luat Oliviei bicicleta din aceea pe care o impingi, bucurie mare, si tristete maxima, dupa ce am dus-o pe balcon si am inchis usa!
Ieri am fost la gratar, a fost ziua cumnatului meu, si a fost tare pacut, am mancat shashlik . Am aflat ca inca o fata este insarcinata(4,5 luni). Anul asta ploua cu gravidute!
Asa ca cine inca nu s-a hotarat lista este deschisa!

Acum am fugit la treaba...si asa am in fata un client..hihi si eu tastez aici de zor!

Alina,

Mergi la inceput

Ce mai fac fetele?

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Salutare

Muncim - muncim - muncim

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

DO TOGO, KAK Ja STALA MAMOJ,
Ja spala stol'ko, skol'ko hotela, i nikogda ne bespokoilas' o tom, v kotrom chasu ja lozhus' v krovat'.
Ja prichesyvalas' i chistila zuby kazhdyj den'.
Do togo, kak ja stala mamoj,
Ja nikogda ne spotykalas' ob igrushki i ne razuchivala slova kolybel'nyh,
Ja ne bespokoilas' o tom, jadovity ili net moi komnatnye cvety.
Ja nikogda ne zadumyvalas' o privivkah.
Na menja nikogo ne rvalo,
Nikto ni razu ne obkakival menja, ne pleval, ne zheval i ne opisyval menja.
Ja polnost'ju kontrolirovala svoj razum i svoi mysli.
Ja spala po nocham.
Ja nikogda ne smotrela v polnye slez glaza, gotovaja sama zaplakat'.
Ja nikogda ne zamirala ot schast'ja pri vide robkoj ulybki mladenca,
Ja nikogda ne sidela u detskoj krovatki, ohranjaja chuzhoj son.
Ja nikogda ne derzhala na rukah spjawee suwestvo prosto potomu, chto mne ne hotelos' rasstavat'sja s nim.
Moe serdce nikogda ne razbivalos' na million kusochkov, kogda ja ne mogla unjat' ch'ju-to bol'.
Ja nikogda ne dumala, chto ja mogu ljubit' tak gorjacho.
Ja nikogda ne znala, chto byt' mamoj – nastol'ko zdorovo.
Ja ne znala, kak jeto – tvoe serdce vne tvoego tela i prinadlezhit komu-to drugomu.
Ja ne znala, kakoe jeto schast'e – kormit' progolodavshegosja malysha.
I mne nevedomo bylo jeto osobennoe chuvstvo edinstva materi i rebenka.
Ja ne podozrevala, chto kto-to ochen' malen'kij mozhet dat' mne owuwenie sobstvennoj znachimosti na jetoj zemle.
Ja nikogda ne prosypalas' cherez kazhdye desjat' minut tol'ko dlja togo, chtoby udostoverit'sja, chto vse v polnom porjadke. Dlja menja ostavalis' sokrytymi i te chuvstva osoboj teploty, radosti, ljubvi, boli, izumlenija i udovletvorenija, kotorye byvajut tol'ko u mam.
Ja ne znala, chto ja sposobna perezhivat' tak sil'no i chuvstvovat' tak gluboko.
I do togo, kak ja stala babushkoj...
Ja ne znala, chto vse jeti maminy owuwenija udvojatsja, kogda ty vidish'
malen'kij piwawij svertochek na rukah u TVOEGO rebenka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetele
Si noi muncim ,muncim ca doar noaptea ajung la pc,si atunci mi se inchid ochii deja.
Alegrutza ,dintisorii Evelinei chiar sunt pusi,sau mai bine zis imbracati.Dedesubt are dintisorii ei,dar erau foarte rai si ei au hotarit sa-i imbrace,pina ce vor incepe sa cada. De ochelari inca nu am scapat,dar sunt inbunatatiri mari.Trebuie sa poarte ochelarii pentru un rezultat mai bun si chiar definitiv .

Alinka, ce bravo e Alex, sa-i tina rolele cit mai mult si sa cada cit mai putin .Si voua felicitari cu noile achizitii

Vero, nu cred ca e problema daca dai linkul cu mobilierul,fetele au mai dat linkuri si a fost OK.

Cornelia,

Lucia, si noi muncim,muncim

Mergi la inceput

Salut!

Lucia, la ce muncesti??? Ce mai fac fetele tale scumpe?

Alincic
, tot vroiam sa-ti spun, ce fetite frumoase foc ai tu acolo!De Sami, nu mai zic nimic, e un cavaler in toata regula!
Mariana, pe unde esti, ce mai faci?
Vero, cum mai merge serviciu?Ce face Oliver?Cum se mai simte?

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

salut la toate

ce sa muncim, ca de obicei, fetele, casa, si lucru la PC - pt ce ati acordat un vot. Valeriu a aplicat programul la un proiect la care au participat 500 programe, dintre care s-au ales 50, noi suntem printre ei, acum mai trebuie sa se aleaga 20 - finalistii, asa ca avem 2 saptamini de tensiune. daca o sa cistige - pleaca pe toata vara in state si raminem babele singurele .

fetele sunt bravo, cel mai important e ca-s SANATOASE, dupa atitea boli totul in pare floare la ureche si le depasim zimbind.

si voua va doresc MULTA, MULTA, MULTA SANATATE, ca restul se rezolva

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Lucia,pai atunci spor la munca,spune daca tre sa mai votam,caci ii implicam noi pe toti la voturi .

apropo de votare,fetele din Chisinau,va doresc o duminica frumoasa si spor la vot,speram sa cistige cineva mai bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna dimineata!!!! Eu va urmaresc pe furis
Noi sintem bine si sanatosi,ceea ce va dorim si voua,saptamina viitoare o sa fie cam incarcata ca copiii vor fi in vacanta,asteapta ei cu nerabdare sa-i scoatem in oras la distractii si la o inghetata,dupa saptamina aceasta de odihna vor avea o saptamina plina cu testuri si apoi dupa 4 saptamini vor fi in vacanta de vara
Va las,plec la GYM.
O zi buna la toate

Mergi la inceput