Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetelor!
Abia ce am reusit sa respir, nici nu am avut timp sa intru sa citesc!

Noi suntem bine, Olivia alataieri a cazut de pe canapea drept pe o piesa de lego, si si-a spart capul, i-a curs si sangele, sper sa nu ramana semnul...ca nu vrea deloc sa stea cu pansamentul pe rana, a fost mama cu ea sa-i puna pansament special, in loc de cusatura.

Noi suntem prinsi in munca, a inceput brusc sa mearga!

Ce faceti de Paste?Noi ca de obicei plecam la socrii, ii lua si pe ai mei cu noi.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

no comment

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lucia_B

no comment

Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Din pacate am aceeasi parere cu tine, am impresia ca 50% din tara sunt niste prosti. Dar cea mai mare mirare a fost cind am fost azi la policlinica si am auzit de la femei, cadre medicale, pina la 40 ani ca asa si trebuia sa fie, ca cu astia e bine. Niste cretini.

doroti_5 cu si mamica de Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lucia_B

no comment

Bucate

Lucia,noi sa fim sanatoshi
Ma speriasem ca s-a intamplat ceva cu fetele, dar m-a luminat Doroti

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Wow, Lucia, da ce m-ai speriat!!!!!Credeam ca s-a intamplat ceva....
Nu are cum sa fie altfel, atat timp cat mai toti alegatori disponibili, sunt pensionari!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

fetelor, aici deja e de groaza sa traiesti! Procesele penale se fac la stinga si la dreapta, oamenii sint intimidati la modul cel mai serios! Sint sigura ca dupa aceste rezultate si mai multi isi vor face bagajele si vor pleca!
Salariul mamicai la buget e de 1000 lei si pensia unora tot e 1000 lei, unde-i dreptatea? Pensia militarilor rusi e de 4500-5000 lei!!!

Mergi la inceput

buna, sorry ca v-am pus pe jar.
mi-am revenit un pic. nu am crezut niciodata ca pot fi asa de afectata de ceea ce se intimpla in jur. imi este rusine sa recunosc, dar am plins ca un bb. am mers la vot cu atita speranta, si ..... s-a spulberat.

ce viitor ne asteapta, si asa cu chiu si vai supravietuim. existenta moldovenilor e pe sfirsite.
ma uimeste cum oamenii de 35-45 ani ii voteaza pe comunisti, ce vad bun la ei, retineri la salarii, care-s ca si pensiile de nimic?

s-a anuntat ziu de azi, zi de doliu, la ora 18 la Stefan se face adunare, toti cu luminari. din solidaritate, pasesc peste principii (sa nu particip la nici o adunatura) imi iau papusile sub brat si merg in centru. va condamn si pe voi.

sunt disperata, sunt .......

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

astazi ora 18 in Piata Universitatii din Bucuresti cu o luminare in mina, si la ora
18 in Chisinau in fatza monumentului lui Stefan cel Mare, vino la
protest si da va rog frumos puneti te rog statusul ista pentru ca sa
afle si altii de protest :
astazi 6 aprilie, orele 18 PROTEST in fatza la monumentul lui Stefan
cel Mare si anunta mai departe

Mergi la inceput

sunt iarasi io

fost la protest si strigat cu fetele "jos comoooneeesteee!!!"

ce sa va zic? mult n-au s-o tina. miine la 10 adunare repetata.
venit fuga acasa sa vad stirilePROTV si iok, nu arata, adic e defect la cei cu "cabelynaja"
OK, dau la moldova1 si ce sa vad/aud? - totul e bine si frumos, toti felicita guvernarea, se lauda ca au fost alegeri transparente si de exemplu rusilor, bla-bla-bla si nici un cuvintel de protestul din centru.

ma intreb, de unde sa fie alte rezultate de vot cind e asa cenzura. cum taranii sa nu voteze debilii istea daca vad numai glazura din tara care e preparata de actuala guvernare.

sa mori nu alta, mama a votatidiotii. la intrebarea - de ce, imi spune: pai ei ni-au dat, lumina, apa, gaz, ca nici unul nu a facut-o. avind in vedere pe Lucinschi, Snegur. oameni buni, poate comunistii chiar au si inventat lumina/gazu/apa ?
cum lumea sa voteze pe altcineva cind de acesti altcineva nici nu stiu cine-s, sau daca stiu e de rau.

nu mai am nici o speranta. nu cred ca Chirtoaca, Filat, Urechianu o sa poata schimba ceva.

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

saluuuuuutttt
si eu la fel
imi pare rau de cele auzite,si mii ciuda
incerc sa deschid PROTV-ul si nu merge
ce sa va zic, parintii mei au pensie de 375 lei-mamica si 700 lei taticul(invaliditade ) cum pot sa supravetuiasca aceste persoane in MD avind un adolescent in intretinere ??????????
neamurile noastre de la tara au votat tot cu comunistii,cica le-au dat la femei baticuri si la barbati manusi de lucru,iti vine sa urli cind vezi cit de prosti pot fi oamenii,sau poate intr-adevar sunt dezinformati sau rau informati

acuma voi lua citeva rinduri de doliu si voi scrie mai tirziu cind ma racoresc

Mergi la inceput