Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 20
Crinia spune:
Salut la fete
Cred ca deaceasta la noi s-a intors iarna si a inceput sa ninga, s-a depus si 10 cm de zapada si e ghetus pe strazi...ca au cistigat comunistii.
Imi pare rau sa aud aceasta noutate proasta, plus ca ei acuma fiind majoritari isi aleg singuri pe presedinte si nu mai participa lumea la alegerea de presedintele tarii

Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
alegrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Salut! ![]() Lucia, la ce muncesti??? ![]() Alincic, tot vroiam sa-ti spun, ce fetite frumoase foc ai tu acolo! De Sami, nu mai zic nimic, e un cavaler in toata regula!Mariana, pe unde esti, ce mai faci? Vero, cum mai merge serviciu?Ce face Oliver?Cum se mai simte? Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Neata fetele,
Imi pare rau de rezultatele alegerilor, din pacate inca o sansa irosita de a schimba ceva...
Alinkav, cu serviciul merge cat de cat, clienti putini, mai ales din aia care platesc la timp
Oliver e bine, sanatos, aude bine, incepe sa spuna tot mai multe, doar ca...a inceput sa muste, asa din senin cand ti-e lumea mai draga si fara discriminari, bine ca nu a trecut inca la copii, e mai timid cand iese afara.
Crinia, vezi ca semnatura e expirata, ce face bebelina?
Doroti, burticutsa ce face cand e termenul?
Noi abia asteptam mini vacanta de Paste, ca de obicei vom merge la parinti si la socri, desi eu as vrea doar sa zac, am obosit de alergaturi
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alinkav spune:
Buna dimineata!
Ce mai fac fetele?In afara de alegerile, sper ca sunteti toate bine, si fericite!
Noi suntem bine, lucram, ne distram...Duminica am fost la iarba verde, la shashlik
, ce bun a fost(daca eu l-am preparat), copii s-au distrat, au obosit, si noi cu ei.
Noutati nu prea avem, doar niste poze, pe care trebuie sale descarc, ca ieri mi-a fost tare somn toata ziua.
Si eu abia astept Pastele, sa ne odihnim 2 zie, ca pe urma pana la Craciun avem de lucru!![]()

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Lucia_B spune:
noroace
Alina - de bine suntem bine, ce tine de fericire - lasa de dorit
.
acum e adunare in centru, a plecat doar Valeriu, azi nu am indraznit sa merg cu fetele, se incing spiretele si cred ca nu e cazu de prezenta noastra.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Lucia_B spune:
pt cei interesati:
http://87.248.162.116:8000/listen.pls in direct de pe piata
Bucate 
Lucia mamili di 2
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Lucia_B spune:
ce fericire 
183 de mii de decedati au votat 5.04.2009 pt Comunisti, acestia au figurat pe listele po****tiei apte de vot...si acesta e rezultatul unei analize facute numai in cursul zilei de 6.04.2009.... ai aflat tu... acum trimite la toti din lista ta sa afle si ei!!!
Bucate 
Lucia mamili di 2
alegrutza spune:
| citat din mesajul lui Lucia_B noroace Alina - de bine suntem bine, ce tine de fericire - lasa de dorit .acum e adunare in centru, a plecat doar Valeriu, azi nu am indraznit sa merg cu fetele, se incing spiretele si cred ca nu e cazu de prezenta noastra. ------------------------------- Bucate ![]() Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
of Lucia de aia am si intrat repejor, sa te rog sa fiti atenti si sa nu iei fetele, am primiti imagini "de pe front" direct de la sursa si m-am speriat
Fetele aveti grija, nenorocitii astia nu merita nici o vietisoara, aoleu sper sa nu se confirme pierderea de vieti, sincer mi-e mila si de politisti, ma gandesc ca unii dintre ei cu sufletul sunt alaturi de manifestanti, dar din cauza obligatiilor de serviciu nu pot sa procedeze altfel
Iata-l pe
LoraG76 spune:
Fetelor, e un subiect la generale despre asta, cred ca sunteti mai in masura decat noi sa va spuneti pararea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135866
Imi pare rau de ce se intampla acasa la voi...![]()
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alegrutza spune:
| citat din mesajul lui Lucia_B buna, sorry ca v-am pus pe jar. mi-am revenit un pic. nu am crezut niciodata ca pot fi asa de afectata de ceea ce se intimpla in jur. imi este rusine sa recunosc, dar am plins ca un bb. am mers la vot cu atita speranta, si ..... s-a spulberat. ce viitor ne asteapta, si asa cu chiu si vai supravietuim. existenta moldovenilor e pe sfirsite. ma uimeste cum oamenii de 35-45 ani ii voteaza pe comunisti, ce vad bun la ei, retineri la salarii, care-s ca si pensiile de nimic? s-a anuntat ziu de azi, zi de doliu, la ora 18 la Stefan se face adunare, toti cu luminari. din solidaritate, pasesc peste principii (sa nu particip la nici o adunatura) imi iau papusile sub brat si merg in centru. va condamn si pe voi. sunt disperata, sunt ....... ![]() ------------------------------- Bucate ![]() Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
Chiar vorbeam cu mama zilele astea incercam sa revitalizez putinele mele amintiri despre mitingurile la care ma duceam cu mama si tata, cand aveam 4-5 ani, pentru independenta, pentru doborarea comunistilor.Mama zicea ca acum sa arda tara ca nu se mai duce ea la vreun miting cum se duceau cand erau tineri ca nebunii cu copii dupa ei...
Nu-mi vine sa cred ca si cei din generatia mea sunt in aceiasi situatie sa se duca la adunari cu copii, nimic nu s-a schimbat din pacate...
Iata-l pe
Edit:
Singura amintere foarte clara, si de care ma simt asa de mandra, este amintirea marei adunari in cadrul careia s-a arborat pentru prima data tricolorul, imi amintesc clar cum sareau dopurile de sampanie din jur de parca era revelionul , nu intelegeam eu prea multe, dar imi amintesc clar vorbele mamei mele care imi zicea, retine acest moment, este unul istoric, se intampla o data in viata.
imi plange sufletul

alegrutza spune:
Manifestatie in Bucuresti!!!
Opinii basckerwil 7 Apr 2009, 1:46pm
Diseara in Bucuresti, la ora 20.00 la borna din fata Teatrului National, manifestatie pentru sustinerea basarabenilor. Veniti cu totii!!!
Iata-l pe

De Sami, nu mai zic nimic, e un cavaler in toata regula!