Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Marina - am ramas cascata uitindu-ma la frumoasa ta papusica .
ce costum original la botez ati avut, unde se poate de gasit, daca nu e secret?

la noi e ok, fetele imi sunt sanatoase tun.
am stabilit si data botezului Evei, il facem pe 15 mai. sper sa fie caldut si frumos.
deja am ales si bronat localul, rramine miine sa ne intelegem si cu popa :)

sanatate si numai bine la toate

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata fetelor!
Ce mai faceti?
Ieri am avut ceva treaba, si am tot lasat pe mai tarziu sa va scriu...si asa am si plecat acasa!

Am dat masina la service, am inchiriat o masinuta, si speram ca undeva pe miercuri-joi sa fie gata si a noastra!

We l-am petrecut binisor, ne-au chemat finii nostri la un restaurant(Carul cu bere), am sarbatorit ca fina si-a luat cetatenie. Trebuia sa sarbatorim si faptul ca si-au luat apartamentul, dar inca mai cauta...desi deja trebuia sa semneze actele..ma rog nu prea stiu toate amanuntele.
M-am mai precopsit cu doua perechi de blugi...taman pe marimea si lungimea mea!

Am fugit un pic...treaba ma cheama...revin.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Marina, unde pot vedea si eu poze cu Ana?
Eu stau in Drumul Taberei..., dar sa stii ca ne organizam sa ne intalnim cu fetele, daca vor fi doritoare desigur!
Tot ma intreaba Lilia, care nu mai da pe aici nici macar cu un salut!
Fara mine sa nu va intalniti.......

Lucia, si eu va doresc un botez fara nori, dar cred ca totusi pe 15 mai, va fi deja caldut!!!!Fete frumoase!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor!

In primul rind la multi ani Aliona,sorry de intirziere,iti doresc din tot sufletul multa sanatate ,sa fii iubita si sa ai o cariera lunga si frumoasa.Ce mai face Amedeo ,cum merg lectiile la pian ?
Crinia superbe poze cu burticuta ati facut,si gogosica e o dulce .Bravo lui Luci ca e de ajutor mamei.Mai ai dureri de spate ?
Alinka ce frumos au dansat copii la gradinita pentru mamele lor,bravo,muzica e misto,e unul din cintaretii mei favoriti .Mai ai loc in dulap?sa porti blugii sanatoasa..blugi scurti gasesc numai la marimea petit,ca in rest toti is f. lungi.La voi asigurarea plateste reparatia masinii ?
Lucia felicitari Evei pentru dintisori,aveti un epuras dragalas acum.Ma bucur ca-ti sunt fetele sanatoase tun,tineti-o tot asa.
Alincic da eu am facut lazagna de citeva ori,nu este greu dar iti ia ceva timp .Ultima data am pus 3 cratite pe aragaz ca sa scurtez timpul,una pentru sosul bechamel,alta pentru carne cu sosul de tomate si in alta fierbeam foile.Mi-e imi iese intr-o tava de 9/13 inch.
Cornelia ce interesant hoby ai scarpbooking,am vazut la cumnata albumul bebeului asa si e superb.Sa ne arati si noua ce ai creat.Daca ai o receta usoara de facut luminari te rog daca poti sa mi-o dai si mie..eu pe care le-am gasit erau f. complicate si am lasat-o balta.Deanna e bine,la moment obsedata de bicicleta.La innot n-am ajuns ca piscina inca e inchisa.
Marina sa va traiasca printesica.Am tras un ochi pe site-ul de la semnatura si tare apetisante bucate ai facut.
Marianca sinteti in vacanta ? te tine Alice ocupata ?
Tania ,Lilia,Veronica,Dinora mai treceti si pe aici

Sanatate si numai bine la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut frumoaselor!
Ma bucur sa va aud ca sunteti bine si copiii sanatosi

Alinka,sa va fie intr-un ceas bun cu reparatia masinii.Si desigur sa porti sanatoasa blugii,stiu sentimentul cind esti satisfacuta de cumparaturi.
Si eu astazi m-am innoit cu o bluza si o pereche de pantofi negri de vara. Sunt super multumita ,caci se combina perfect cu fusta care o aveam, si erau la reducere
Apropo de masina,si a noastra a fost lovita de doua ori,in ultimile 5 luni,dar nu a fost vina noastra. Noroc de asigurare, si bine ca nimeni nu a patit nimic.
Davina, dupa cite spui,probabil ca urmatoare lazagna,va fi tot de la magazin m-am lenevit eu ultima vreme.

Va pe toate si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut,salut!
iarasi eu pe aici ,am intrat sa va salut pe toate si sa va doresc o zi frumoasa si cu soare
eu incerc sa fac ceva la bucatarie in timp ce copiii alearga pe afara.

Dar voi ce mai faceti??????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Lucia_B, costumul l-am facut eu
ma bucur ca ti-a placut

alinkav am la semnatura pozele cu Sofi in concurs. am avut un album intreg dar l-am sters la o suparare. o sa va arat mai multe intr-o zi
Intalneala, eu ma bag!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

uite ca am facut publice niste albume cu Sofi, pt cateva zile...

SOFI LA BOTEZ
SOFI DE CRACIUN
SOFI 1-2 luni

cam astea deocamdata

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v-am gasit fetelor
Sa nu credeti ca v-am uitat,de citit va citesc, doar ca nu mai apus sa va si scriu aici.
La noi e totul ok, necatand la vremea asta cam urata de afara.Vad ca se cam lasa de asteptat primavara asta, abia astept sa se incalzeasca bine ca sa lasam sumanele jos de pe noi
Vreo 2 zile am fost neom, m-a tras un pui de raceala zdravan, aveam frisoane, temperatura mare, si nu eram buna de nimic, acum sunt bine.
Ieri am ramas placut surprinsa cand educatoarea mi l-a laudat pe Chris, mi-a spus numai cuvinte de lauda la adresa lui, chiar mi-a zis ca nu a mai intalnit de cand e ea educatoare un copil atat de bun si responsabil, cica e mana ei dreapta.Va dati seama ce-mi cresteau urechile, eram foarte fericita sa aud cuvintele astea vinite din partea ei.

Marina, m-am delectat si eu cu pozele tale, sunt superbe.Micuta ta e tare cocheta si dragalasa, sa va traisca si sa va bucurati de ea.
Fetelor v-am atasat mai jos un link cu pozele cu casuta noastra, sunt doar cateva salvate in pc, nu am facut multe, sper sa mearga.

http://family.webshots.com/album/570593497xPnOBh

numai bine

Mergi la inceput

Salut fetelor!!!!

Marina, ai o fetita scumpa foc!!!!!!De fapt eu ti-am votat mai de mult printesa cu floricica, de cand inca nu te cunosteam!Si pe micuta tarancuta am vazut-o mai demult la Discutii generale!
Iar intalnire, o vom organiza cat de curand va fi posibil!Trebuie sa dam de stire in tara!
Tania, hihi ptr noi nu mai este noutate bucataria ta frumoasa!!!Bravo ptr Cris, ai un baiat foarte bun, esti o norocoasa!
Alincic, ce ai mai pregatit gustos?

Noi suntem bine, Sasa e plecat de ieri pana acasa la Ucraina, a murit unchiul sau, si a plecat impreuna cu fratele sau, cu masina lui, a noastra speram sa fie gata in curand.

In rest nimic nou...doar ca azi sunt super prinsa, am avut o groaza de clienti.

Alina,

Mergi la inceput