Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si acum, Buna dimineata frumoaselor!

Sunt matinala la servici!
Ieri iarasi am ajuns tarziu in zona, si nu am mai apucat sa ne ducem la shopping, poate astazi, oricum eu sunt foarte impacata cu gandul ca au copii tot ce le trebuie, mai mult nici nu-mi doresc!
A, am uitat sa va zic, ca i-am luat Oliviei primele ei elastice de par, nu ca i-ar fi placut si ei, dar eu ma simt super fericita!De altfel i-am si prins doua codite, promit ca maine pun si niste poze(adica diseara).

Ma apuc de treaba...

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

va multumesc pentru primire si pentru aprecierea pozelor cu micuta mea

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Marina, mai spune-ne sespre tine...de cand esti in Bucuresti, cu ce te ocupi, daca esti singura aici, sau ai si rude aici, etc. Ca suntem curioase rau!
Sper doar sa nu te superi ca ma bag prea tare in viata ta, pur si simplu imi era interesant, cred ca tuturor ne este..
Ti-am ciitit mai de mult povestea de nastere, ti-am si scris atunci!Foarte haios!
la floricica mica!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu sunt in Bucuresti de 6 ani. am venit aici la facultate....in 2007 l-am cunoscut pe actualul sot si.... cam atat
rude aici nu am, am avut o verisoara care a dat bir cu fugitii in USA unde s-a si casatorit. acum stau cu cupilu acasa, nu muncesc dar o sa revin in campul muncii peste vrun an zic eu
eu sunt designer grafic

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna noapte fetelor.
am venit sa ma pling, ca oricum nu am somn

sa nu credeti sa-s nebuna de bintui pe aici la ora asta. din raceala ce s-a intins pe o saptamina, am trecut in gripa. acum seara tirziu am chemat salvarea
i-au pus Laurasului injectie, a facut febra 39,4 nici un fel de nurofen, panadol, frectie cu spirt n-a ajutat-o
acum doarme micuta.
stau si ma gindesc cum s-o protejez pe Eva, ca gripa e molipsitoare, dar ea deja are mucusori de vre-o 3 zile.
medicul mi-a spus "ei' ce vreti, e copil de stat, adic gradinita de stat". si are dreptate. fina mea isi duce fata la o gradinita privata, unde dimineata pina nu le masoara temperatura si nu le unge pe la nas nici nu le permite in grupa. da in gradinita noastra in punctul medical nici medicamente nu au, a fost nevoie sa stringa perintii bani si sa cumpere sa fie ceva de prim ajutor in grupa.

de unde am de unde nu am, dar cred ca o sa dau fata la o alta gradinita.
gata, va las, ca eu pot sa ma jelui pina dimineata, cind ma apuca mult ma tine
noapte buna

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut frumoaselor!!!
Lucia,imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atitea raceli cu Lauras,ii doresc sanatate ,si sa se faca bine cit mai repede. Eu imi aduc aminte cum plingeam si eu,ai mei 3 au avut o viroza ca a tinut aproape 2 saptamini cu febra,credeam ca inebunesc atunci.Cheltuiam cite 300 lei cind intram in farmacie si asta era aproape zilnic,tot incercam diferite medicamente
si cind aveau stomatita virala,imi venea sa urlu...cite vitamine si unguente nu am incercat atunci......
Dar dece asa insistati s-0 dati la gradi pe Laura,daca tot esti acasa cu micuta???

Aliona,pe vineri si simbata la noi se asteapta 74F,deci se incalzeste de-a binelea , iti doresc spor la munca

Alinka,poate de ziua ta ajungi si la cumparaturi?

La multi ani ALINA!!!!! Iti doresc cele mai sincere urari de bine,sa fii iubita mereu si sa ai bucurie de la ai tai dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alinka la multi ani.Fii mereu sanatoasa,fericita,iubita si sa ti se implineasca toate visurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor!

Lucia imi pare rau ca Laurash se chinuie cu gripa.Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau cum sa nu se molipseasca si junioara ...multa sanatate,o sa treaca si asta o sa vezi.Am vazut si baba sexy ,zici ca are buze ca Angelina Jolie hihi .Frumoase papusi ai ,sa va fie sanatoase mereu.Unde-i albumul pe DC ?Btw am votat si eu.

Veronica ce bine ca ati scapat de operatie,cum se mai simte Oliver?
Acush vine vara si o sa dovedesti sa-l dai pe delfinas la gradinita

Marianka cum a fost "razgruzocinii deni "? maninci si fructe sau numai ceai verde ?unde-s pozele voastre cu zapada hehe.Am vazut la tv ca au oprit si zborurile ...
Marina bun venit si sedere placuta.

Cornelia ma bucur sa te vad aici,mersi de felicitare .Cind iesi la lucru sau inca nu stii ?Foarte bine faci cu pozele .Aici am vazut in magazin un copacel si pe crengi avea unde sa pui pozele bunicilor,strabunicilor ,copiilor ...foarte dragut.

Tania felicitari pentru achizitii ,deci au inceput sa faca reduceri mari si in Ro ?L-ati inscris pe Chris la scoala ?

Alincic ce frumos ninge la voi,mai aveti zapada ?Ce gentleman aveti voi acolo,dandy nu altceva sa va intilneasca cu cafea si flori in cravata

Aliona super ca ai de lucru si esti busy ,tine-o tot asa .Ce dulce e Amedeo .Si bunelul Deannei a murit acu 20 de ani si i-am zis aceeasi poveste.Am mers si la cimitir dar era prea mica ca sa inteleaga ceva.

Eu duminica am fost dadaca toata ziua,niste prieteni au lasat fata lor de 9 luni la noi,ca sa aiba o zi romantica .Am vazut si eu ce inseamna sa ai un copil cuminte ,nu cred ca a plins o minuta macar .Luni am facut si eu un tort de ziua sotului si ieri am fost la Disneyland ,ca e gratis daca ai zi de nastere.

sper ca n-am uitat pe nimeni ,pupici si multa sanatate la copilasii bolnaviori.

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Multumesc mult de urari...sunt very happy!

Lucia, ce rau imi pare, insanatosire grabnica Laurei, si s-o ocoleasca pe Eva orice virus!Am avut si noi asa episoade, si ne duceam la urgente cu Aex, ii faceam o injectie, si ii trecea febra asta asa mare, pe urma deja nu mai facea.

Alina, dadaca?Poate e vreun semn, ceva..hihi Si noi visma la Disneyland(Paris), de fapt, speram dupa Paste sa ne ducem cu Alex, Olivia deocamdata e prea micuta.

Nici ieri nu am mai ajuns, de fapt am ajuns, dar m-am suparat si am plecat...nu stiu de ce nu am avut dispozitia potrivita!De fapt cum am ajuns acasa, m-a apucat un somn, abia ce am mai facut cate ceva prin casa, si eram gata de somn.

Marina, , ce-ti face printesa mica?O mai alaptezi?In care parc iesiti la plimbare?Nu de alta dar poate suntem vecine!

Ma apuc de treaba!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare fetelor!

Alinca, ma alatur si eu urarilor frumoase si iti doresc un an plin de impliniri personale, profesionale si de care iti doresti tu!. Sa fii plina de sanatate, voiosie, voie buna si mereu inconjurata de cei dragi. Un sincer LA MUUUULTI ANI!!!!!

Marina, ti-am vazut odorasul, e tare frumusica si scumpica, sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Aliona, m-a coplesit si pe mine povestea cu bunicii, pozele, etc, ti-am simtit sensibilitatea citindu-ti randurile.
Lucia, imi imaginez prin ce stres ai trecut, nu e rau mai mare pt. o mama sa-si vadaa puiul bolnavior. Ii doresc lui Lauras sa se faca bine tun, si sa nu ma sufere saracuta.
Alincic am vazut pozele cu MARELE om de zapada, e atat de simpatiiiic. Si e foarte primitor si gospodar, va asteapta cu cafea si imbracat la 4 ace!! hihi.Copiii sunt toti frumosi si dragalasi, CUM E SI MAMICA LOR DE FAPT. Apropo, mersi ca mi-ai adus aminte,de poze, esti foarte atenta la detalii, asta e un lucru bun.
Am sa pun poate azi, daca va fi si computerul meu in "ape" mai bune, ca imi face figuri de cateva zile, merge cam greu..
Davina, la multi ani sotului tau!, Chris e binisor,l-am inscris deja la scoala, aici in Ro se inscriu copii incepand cu luna ianuarie - feb, tot e langa casa noastra, e chiar langa gradinita la care merge acum, asa ca e obisnuit cu zona, n-o sa fie probleme din cauza asta.
El a mers si la cresa tot acolo in zona, cresa, gradinita si scoala, sunt chiar pe acceasi strada,una dupa alta.Sper ca am nimerit-o pe cea mai buna invatatoare, sau cel putin sa nu fie rea si antipatica copiilor.
Alinca, ma intrebai daca lucrez in prezent sau ce fac, da, eu lucrez, dar de acasa. Am incercat sa-mi caut un alt job, dar momentan e destul de greu cu locurile de munca, asta datorita crizei financiare, foarte putini mai angajeaza acum, dimpotriva se fac mai multe disponibilizari, asa ca de bine de rau am de lucru, desi recunosc mi-ar place mai mult un job out, cu colegi, impresii si tot ce tine de asta.
V-am lasat si numai bine

Mergi la inceput